Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι τα βγάζουν ολα αυτα τα παιχνίδια που κατα τη γνώμη μου είναι πατάτες?

Mature σημαίνει ώριμος και δεν νομίζω να είναι καποιος ώριμος που κυνηγάει τους άλλους με το αλυσοπρίονο.

Οταν ήμουν μικρός έβλεπα και τον Ράμπο και τον μανιακό με το πριόνι. Τώρα τα θεωρώ όλα αυτά πολύ βλακώδη (βασικά αν τύχει να δω με πιάνουν γέλια)

Πιο ωριμα παιχνίδια θεωρώ το Brain Training, ειναι ένα καλό adventure.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

adventure to brain training?

den stamatame ti sizitisi peri mature games giati tha ksexasoume kai auta pou kseroume?

afou o kathenas exei diaforetiko orismo gia to ti einai mature,adventure,action ktl ktl.den prokeite na bgei akri

Δημοσ.

Manhunt 2 (Wii) Teaser Trailer

manhunt2_020607_trailer_qthighwide_thumb.jpg To πρώτο teaser βίντεο για το επερχόμενο Manhunt 2 στις κονσόλες Wii, PS2 και PSP μόλις κυκλοφόρησε.

Το βίντεο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, αφού πρώτα δηλώσετε την ηλικία σας, μιάς και το βίντεο (και το παιχνίδι) είναι ακατάλληλα για ανηλίκους.

Δημοσ.

Mature σημαίνει ώριμος και δεν νομίζω να είναι καποιος ώριμος που κυνηγάει τους άλλους με το αλυσοπρίονο.

Οταν ήμουν μικρός έβλεπα και τον Ράμπο και τον μανιακό με το πριόνι. Τώρα τα θεωρώ όλα αυτά πολύ βλακώδη (βασικά αν τύχει να δω με πιάνουν γέλια)

Πιο ωριμα παιχνίδια θεωρώ το Brain Training, ειναι ένα καλό adventure.

Μπράβο σου, κι εγώ μαζί σου, αλλά αυτό είναι τελείως άσχετο με την κατάσταση στην αγορά των videogames, ειδικά στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Η Ninty πέρα από το νέο κοινό που θέλει να δημιουργήσει, θέλει να μπει και στα χωράφια των παραδοσιακών hardcore gamers και των πιτσιρικάδων (15-25 στην Αμερική τουλάχιστον) που θέλουν βίαια παιχνίδια.

Το Manhunt είναι mature διότι το θέμα του είναι ωμό και ρεαλιστικό και αντικατοπτρίζει τη βιαιότητα του κινηματογράφου και φυσικά της κοινωνίας (με υπερβολικό τρόπο φυσικά). Εϊναι τυχαίο που το στυλ του θυμίζει πολλά θρίλερ του κινηματογράφου;

Σίγουρα πάντως, με το χειρισμό του Wii (αν...τολμήσουν να τον κάνουν όπως τον φανταζόμαστε) θα ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. Αυτό θα βλάψει άραγε την εικόνα του family-Wii ή θα είναι τσάμπα διαφήμιση για τη Nintendo;

Δημοσ.

Κανεναν δεν θα βλαψει αμα βγει.Οπως στις ταινιες και στα περιοδικα γραφει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ετσι θα γραφει και στο παιχνιδι.Ειναι στην ευθυνη του καταστηματαρχη ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ το παιχνιδι σε ανηλικο ή ο γονιος να μην το αγορασει στο παιδακι του.

Τι δηλαδη?Και η τηλεοραση family friendly ειναι.Το οτι δειχνει πορνοταινιες και splatters της κανει κακο?ΑΠλα δεν τα βλεπεις ή δεν αφηνεις τα παιδια να τα δουν...

Δημοσ.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του director του Sonic and the Secret Rings που είναι αρκετά χαρακτηριστικό της αντίληψης για τα videogames που έχουν στην Ιαπωνία, πολύ διαφορετική από τα "mature" games της δύσης:

I think God of War may have been an influence because I like it so much. At one point I wanted Sonic to perform a move where he would jump off the back of a bird and start ripping its feathers out. But people thought it was too violent for a children's game, so I wasn't allowed to do it. I think they thought I had gone crazy! I'm really looking forward to playing God of War 2 though.

IGN: Do you think SEGA would ever make a more mature game like God of War and would you like to work on it?

Yojiro Ogawa: Oh yes. I think there are a lot of developers that want to make something like God of War. But I don't think SEGA would ever make anything like it, perhaps because it doesn't sell very well in Japan.

Δημοσ.

Πιο ωριμα παιχνίδια θεωρώ το Brain Training, είναι ένα καλό adventure.

edit: αντι για 'έιναι' ήθελα να γραψω 'ή'

Δημοσ.

Απ' οτι φαίνεται καλό (αλλά μικρό) action/racing κατά κάποιο τρόπο. Το ότι είναι on-rails και ο Sonic τρέχει συνέχεια προς τα μπροστά, σημαίνει οτι γλιτώνεις το χάος που δημιουργείται στα 3D Sonic και το κάνει να μοιάζει λίγο με τα παραδοσιακά Sonic παιχνίδια του παρελθόντος, με τίμημα βέβαια την απλότητα του παιχνιδιού. Διασκεδαστικό για όσο κρατάει, χωρίς βέβαια κανένα ιδιαίτερο βάθος. Αρκετά θετικά τα previews μέχρι τώρα, αρκετά ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας απ' ότι διαβάζω.

Επίσης έχει καμιά 40αρια multiplayer mini-games.

Δημοσ.
Από πότε τα Sonic φημίζονταν για το βάθος τους???

Εκεί πάει το "βέβαια".

Φήμη ή αλήθεια; Στα σκαριά port της Unreal Engine 3 για το Wii.

Απόσπασμα συνέντευξης του Mark Rein στο Wired:

WN: Itʼs also tough to ignore the success of the Wii at this point. Do you guys have any plans to be in that space?

MR: Hey, weʼre in that space! Red Steel, Splinter Cell — those use our previous engine technology. Thereʼs a Brothers in Arms game as well. There will be quite a few games on the Wii that we get a little involvement from us. But itʼs not in our plans to bring Unreal Engine 3 to the Wii. Itʼs really designed for next-gen, high-definition. One of our licensees has been porting it, and they might be successful at that, and that would be great if they do it. Itʼs doable, but not something that weʼre going to focus on.

Με λίγα λόγια λέει ότι οι ίδιοι δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με ένα τέτοιο port διότι η engine έχει σχεδιαστεί για next-gen γραφικά, όμως εταιρεία που έχει πάρει τα δικαιώματα της engine προσπαθεί να την κάνει port στο Wii.

Επίσης, το IGN ανακοίνωσε τη φήμη ότι η Gearbox πειραματίζεται με την engine, προσπαθώντας να την "κατεβάσει" στις δυνατότητες του Wii.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λέπτομέρειες εδώ.

Δημοσ.
παρε κατι ευπεπτο για homework...

http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=37899

επειδη το γράφουν καποιοι σε ένα forum, δε σημαινει οτι ειναι και ετσι...

εκτος και αν οι συγκεκριμένοι έχουν κατι που δεν έχει ολος ο αλλος κοσμος:τις πλήρεις προδιαγραφές του chip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...