Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
file heyou gia akoma mia fora lew oti to thema mas den einai afto.egw milaw oti logo hardware to wii adinatei na akolouthisei ta nextgen multiplatforms opws to virtual tennis3.

tha se xalage na itan ligo kalitero to hardware tou wii kai se ligo kairo na epaizes to virtual tennis 3 ?

Δε θα με χάλαγε καθόλου! αλλά προφανώς ακολουθεί τον δικό του δρόμο με παιχνίδια τύπου Big Brain, Trauma Center, Elebits, Wii Sports.

Αν δούμε και κάτι αξιόλογο απο θέμα γραφικών, δηλαδή κάτι αρκετά καλύτερο απο την προηγούμενη γενιά, τοτε δε θα χω κανενα προβλημα να βγει ενα Χ τενις με τα αντιστοιχα γραφικά που περιγράφω και τον χειρισμό του wii-mote. Mπορει να μην εχει τα τοπ γραφικά αλλά απο διασκεδαση θα ειναι full.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δε θα με χάλαγε καθόλου! αλλά προφανώς ακολουθεί τον δικό του δρόμο με παιχνίδια τύπου Big Brain, Trauma Center, Elebits, Wii Sports.

Αν δούμε και κάτι αξιόλογο απο θέμα γραφικών, δηλαδή κάτι αρκετά καλύτερο απο την προηγούμενη γενιά, τοτε δε θα χω κανενα προβλημα να βγει ενα Χ τενις με τα αντιστοιχα γραφικά που περιγράφω και τον χειρισμό του wii-mote. Mπορει να μην εχει τα τοπ γραφικά αλλά απο διασκεδαση θα ειναι full.

kanenan den tha xalage na vgei ena tennis opws to perigrafeis:)

den nomizw na argisei poli ena tennis efamilo tou topspin1.ante na doume.

vgike to wario?

Δημοσ.
kanenan den tha xalage na vgei ena tennis opws to perigrafeis:)

den nomizw na argisei poli ena tennis efamilo tou topspin1.ante na doume.

vgike to wario?

την παρασκευη

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, τί του βρίσκετε αυτού του Warrio πιά?

Ειδικά εσύ ρε Rebel21, που φωνάζεις κάθε τρείς και λίγο για το "παιδιάστικο" στύλ της Nintendo, μου κάνεις απίστευτη εντύπωση με την ανυπομονησία σου για το τίτλο αυτό.

Προσωπικά, ούτε με σφαίρες δεν θα το αγόραζα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλά μπορεί να αλλάξω γνώμη...

Δημοσ.

το wii γενικα ειναι οτι πρεπει για να τρομπαρεις και το wario ειναι ο αρχηγος της τρομπας.

τι δεν καταλαβαινεις ρε πανθηρα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wario rules!!

Δημοσ.

Ειδικά εσύ ρε Rebel21, που φωνάζεις κάθε τρείς και λίγο για το "παιδιάστικο" στύλ της Nintendo, μου κάνεις απίστευτη εντύπωση με την ανυπομονησία σου για το τίτλο αυτό.

Προσωπικά, ούτε με σφαίρες δεν θα το αγόραζα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλά μπορεί να αλλάξω γνώμη...

thelw ena paixnidi na paizw multi re panthira kai den mporw afti ti stigmi na skeftw kati kalitero apo to wario.alliws ti na to kanw to wii na to petaxw?

to wario exontas paixei kai tou ds den tha to xaraktiriza kai toso paidiastiko.exei ena periergo diko tou stil.

Δημοσ.
Όποιος έχει παίξει wario ware touched στο DS ξέρει τι καλό τον περιμένει

το warioware στο ds είναι απο τα κορυφαία παιχνίδια κρίμα βέβαια που δεν έπαιζε multiplayer τώρα βέβαια θα γίνει χαμός στο wii αντε να βγεί και κανα mario cart και metroid σύντομα.

έχω γιορτή σύντομα και το καλοσκέφτομαι για το wii μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα ποια είναι must και ποια βγαίνουν άμεσα... επίσης για τα παλιά παιχνίδια χρειάζεσαι άλλο controller? και σίγουρα άλλο controller για gamecube games.

Δημοσ.

Bill Gates: Nintendo is Our Toughest Competition

In an interview with TV Tokyo, Bill Gates said that, in the video game industry,

Microsoftʼs biggest competition is not Sony but Nintendo.

"The strength of Nintendo on the portable space has been very impressive and surprised a lot of people;

and the strength of the Wii; and we see Nintendo as the toughest competition," said Gates.

Gatesʼ statements are not a surprise considering the tremendous sales

both the Nintendo DS and Nintendo Wii have enjoyed since they went on sale.

η διαφορα του εξυπνου απο τον βλακα..

Δημοσ.
η διαφορα του εξυπνου απο τον βλακα..
Η Microsoft ξερει καλα τους αντιπαλους της και το αναγνωριζει, σε αντιθεση με την Sony που το μονο που ξερει να κανει ειναι να δημιουργει hype, στα οποια δε μπορει να ανταποκριθει κιολας...

Μου εκανε εντυπωση που o Bill εβαλε στο στομα του τα φορητα της Nintendo. Το οτι θελει πολυ αυτη την αγορα το θεωρω δεδομενο, αλλα μηπως ετοιμαζει τιποτα για να χτυπησει τα Gameboy και DS? Δυσκολο επιχειρημα...

Δημοσ.
το warioware στο ds είναι απο τα κορυφαία παιχνίδια κρίμα βέβαια που δεν έπαιζε multiplayer τώρα βέβαια θα γίνει χαμός στο wii αντε να βγεί και κανα mario cart και metroid σύντομα.

έχω γιορτή σύντομα και το καλοσκέφτομαι για το wii μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα ποια είναι must και ποια βγαίνουν άμεσα... επίσης για τα παλιά παιχνίδια χρειάζεσαι άλλο controller? και σίγουρα άλλο controller για gamecube games.

Με Gamecube χειριστήριο θα μπορεις να παίζεις και τα παιχνίδια της virtual console(τα παλια δηλαδη).

Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια με ψάξιμο-δράση-επικές ιστορίες ξεκίνα με το Zelda.

Αγορασε και ενα 2ο wii-mote να παίζεις με τους φίλους σου Wii-Sports.

To Wii Play που έχει και 2ο χειριστήριο δε με ευχαρίστησε καθόλου (τώρα θα γλίτωνα τα 20 ευρώ παραπάνω που έχει και θα αγόραζα σκέτο χειριστήριο).

Εχει καλα παιχνιδια με mini-games μεχρι στιγμης. Αποψη μου ειναι μετα απο τα παραπανω να περιμένεις για παιχνιδάρες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος - τις εχουμε αναφερει σε προηγουμενα ποστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...