Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα!!!ρε σεις θα τρελλαθω με το wii!!!συνεχιζει μου κανει τρeλλα κολληματα και επανερχεται!!!νομιζω οτι φταιει το ρημαδι το wi-fi!!!anyway!!!ξερει κανεις τι σημαινει οταν το φωτακι ειναι κοκκινο η κιτρινο στο wii??!εννοοωω το power κουμπι!!!εχει υποψη του κανεις τι ρυθμισεις χρειαζεται το wii για manual setup αν το συνδεσεις με ρουτερ??συγκεκριμμενα με το linksys WRT54GC!ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΕΙ

jimara, πρώτα απ'όλα να τονίσω ότι έχει δημιουργηθεί τόπικ ξεχωριστό, ακριβώς για τέτοιου τύπου ερωτήσεις και απαντήσεις ( Wii topic(απορίες, εντυπώσεις, προβλήματα)).

Aπό κεί και πέρα, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις με τη κονσόλα είναι να διαβάσεις καλά το εγχειρίδιό της, ώστε να είσαι βέβαιος ότι αυτά που σου κάνει είναι λόγω προβλήματος της κονσόλας ή λάθους setup από μέρους σου.

Από κεί και πέρα, για το θέμα του ρούτερ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το κόκκινο φωτάκι σημαίνει ότι δεν έχεις ενεργοποιημένο το Wi-Fi στο Standby, ενώ το κίτρινο το αντίθετο.

Έχεις κατεβάσει κάποιο update από το internet?

Τί κολλήματα σου κάνει ακριβώς?

Θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις saves ή VC παιχνίδια στη κονσόλα, να κάνεις ένα format τη μνήμη και να ξεκινήσεις από την αρχή.

Επίσης, καλύτερα η συζήτηση αυτή να συνεχιστεί στο σωστό τόπικ.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ok!θα το pω στο αλλο τοπικ!εχω εντοπισει το προβλημα στο ρημαδι το wi-fi και στο ρημαδι το internet channel!!!!εχω κανει φορματ την μνημη και παλι τα ιδια!!

Δημοσ.

NPD Clarifies Erroneous Media Reports

Hardware sales figures falsely attributed to NPD

Today a number of popular gaming websites reported on a video segment from CNBC, which talks about the video game industry and holiday sales. The gaming sites claimed that from November through the December holiday period that 2 million Xbox 360s were sold, followed by 1.8 million Wiis and 750,000 PS3s. These figures, however, were falsely attributed to The NPD Group.

NPD's David Riley informed GameDaily BIZ, "Recent media reports erroneously cited The NPD Group as having provided to CNBC December '06 retail sales for the video game industry. Although the specific CNBC segment included NPD's November '06 console hardware install base sales figures, there were no sales figures or forecasts from NPD for December 2006. NPD's December/Year-End sales data will become available Jan 11."

Δημοσ.

τελικα πηρα κι εγω component cables για το wii.

οχι αυτα της nintendo, διοτι δεν θα καθομαι να ψαχνω ποιος θα τα εχει και για ποση ωρα, αλλα καποια αλλα απο τη Blaze

Wii-0003-l.jpg

αποτελεσμα? :D

τωρα πια μπορω κι εγω να απολαυσω τα jaggies στο φουλ!! 8)

γεια σου ρε nintendo με τα χαϊρια σου :D

Δημοσ.
ti? dld den eftiakse me component?sto metro tou dinatou toulaxiston.gia osous omws exoun hdtv einai i kaliteri lisei

Δεν τον κατάλαβες καλά τον p3tran....

Με το component στην HD-TV του έχει 3 καλά και ένα κακό:

Τα καλά είναι ότι έφυγε η θολούρα, αυξήθηκε κατά πολύ η ευκρίνεια και ζωντάνεψαν τα χρώματα.

Το αρνητικό είναι ότι, ακριβώς επειδή αυξήθηκε η ευκρίνεια, στις HD-TV φαίνονται πεντακάθαρα τα jagies στις άκρες των 3D μοντέλων.

Eιδικά για το Zelda όπου δεν υπάρχει καθόλου ΑΑ (antialliasing).

Στις κανονικές TVs (SD-TVs), λόγω χαμηλής ανάλυσης της τηλεόρασης, τα jaggies δεν φαίνονται.

Κάτι σαν ψευδο-ΑΑ δηλαδή....

Δημοσ.

Ολα μια συνηθεια ειναι ....τι να πω εγω που παιζω το Zelda στην 40αρα LCD απο 1 μετρο αποσταση ......!!! Στην αρχη επαθα ΣΟΚ....αλλα τωρα το συνηθισα...ασε που καθε φορα μετα το Zelda μολις βαλω το XBO360 εκτιμω ακομη περισσοτερο τα "next-gen" γραφικα ;-)

Παντως ελικρινα ειμαι περιεργος να δω με τετοια -απαραδεκτα ? - γραφικα την εξελιξη του Wii ...

Ενταξει δεν λεω, Φοβερο το bowling,tennis,box,Rayman(ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΕΑ),Zelda(λογω υποθεσης,ιστοριας,αναμνησεων) κ.λ.π αλλα απο εκει και περα ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...