Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ... ποιοι είναι αυτοί; Είναι σα να λέμε "Ολυμπιακός" και "ΠΑΝΑΘΑ" αλλά αμερικάνικα?

Το Rayman wii αντέχει στο χρόνο; Σε πόσες μέρες τερματίζεται;

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
kai ego exo auti tin aporeia. pos trexoun auta ta programmata (px gc based emulators, video players, etc) sto wii? panw se ti vasizontai k pws bootaroun? den exw akoma wii k skeftomai sovara na paro ena. apo streaming exei dokimasei kaneis kapoio programma k ti poiotita bgazei?

emena tha mou apantisei kanenas? :(

Δημοσ.
emena tha mou apantisei kanenas? :(

Den ksero gia sigoura alla pistevo oti ola ginontai meso tis sd kartas pou tha exeis valei sto wii kai apo ekei kapos "ksekleidonontai" alles ipiresies meso kapoiou hacking. tora gia emulators klp nomizo oti ginetai me to action replay tou gamecube. to vazeis kai vgainei ena menu gia na exeis alles epiloges gia to sistima opos px na paizeis emulators. oson afora to streaming nomizo ginetai meso diktiou mekaksi pc kai wii. kati analogo eixe vgei kai sto xbox me tsipaki vevaia pou apla egkathistouses kapoia programmata ston pc kai meta me to kalodio utp diktiou to xbox anagnorize ton skliro disko tou pc kai epaize videakia, klp apo apostasi. To wii pou exei wireless connection (logika tha iparxei metatropeas apo usb se utp gia wired connection) tha ginetai me to wifi. An theleis na psakseis ligo perissotero mporeis na mpeis kai se aftin tin selida:

http://forums.maxconsole.net

alla ola afta sou ta grafo me epifilaksi giati den ta exo kanei kai apla ta exo diavasei kai exo dei kai kapoia videakia pou kai pali omos den ksereis an tha einai pragmatikotita.

Δημοσ.

Bασικά για τα videos από το Wii, επειδή το έχω δοκιμάσει και ο ίδιος, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Κατεβάστε το Wii video 9

Εν συνεχεία κωδικοποιείτε το βίντεο που θέλετε μέσω του προγράμματος.

Μπορείτε να το κωδικοποιήσετε είτε σε μορφή MJPEG (motion jpeg) ή σε Flash flv.

Βασικά τα flv αρχεία δεν μου έπαιξαν, οπότε καλύτερα δοκιμάστε για αρχή σε MJPEGS.

Αφού γίνει η μετατροπή, κάνετε τα νέα αρχεία βίντεο copy σε μιά SD και την βάζετε στο Wii.

Μετά πάτε στο Photo Channel και αυτό ήταν.

Υπόψην, τα αρχεία MJPEG τρώνε 10-πλάσσιο χώρο από αυτό του αρχικού avi αρχείου.

Μήν κωδικοποιήσετε το βίντεο με δειγματοληψία 2048KBps. Καλύτερα επιλέξτε 1024, ώστε να πιάσει λιγότερο χώρο.

Επίσης, για αρχή δοκιμάστε μικρά βιντεάκια, των μερικών δευτερολέπτων πρίν κωδικοποιήσετε μεγαλύτερα βίντεο.

Θα γλιτώσετε πολύ πόνο και κόπο.

PS: Εντωμεταξύ, όλες αυτές οι συζητήσεις κανονικά ανήκουν στο άλλο τόπικ του Wii (Απορίες, εντυπώσεις, προβλήματα).

Εδώ είναι για να ποστάρουμε μόνο τα gaming και λοιπά news περί Wii.

Καλύτερα να μεταφερθούν αυτές οι συζητήσεις από κεί.

Δημοσ.

Θα με βαρεθείτε. :lol:

Λοιπόν. Τσέκαρα από τηλέφωνο αν υπάρχει το madden για το Wii και δεν το βρήκα σε κανένα κατάστημα. Όσα το είχαν, μου είπαν πως το είχαν μόνο για το ps2.

Ξέρει κανείς αν το έχει φέρει κανένα μαγαζί; (εκτός και αν είναι τόσο βλαμμένοι. Μέσα σε όσα πήρα, πήρα και σε δύο media markt και μου είπαν πως δεν υπάρχει).

Δημοσ.
Θα με βαρεθείτε. :lol:

Λοιπόν. Τσέκαρα από τηλέφωνο αν υπάρχει το madden για το Wii και δεν το βρήκα σε κανένα κατάστημα. Όσα το είχαν, μου είπαν πως το είχαν μόνο για το ps2.

Ξέρει κανείς αν το έχει φέρει κανένα μαγαζί; (εκτός και αν είναι τόσο βλαμμένοι. Μέσα σε όσα πήρα, πήρα και σε δύο media markt και μου είπαν πως δεν υπάρχει).

Τι να σου πω, το είχα δει σίγουρα στο Media Markt στο Μαρούσι (νομίζω τα ανέφερε και κάποιο άλλο παιδί), στα fnac στο Mall και νομίζω σε 1-2 άλλα καταστήματα στο Mall (νομίζω σε Πλαίσιο και multirama, αλλά δεν παίρνω κι όρκο) όταν έψαχνα πριν από 5-6 μέρες για extra nunchuk...

Τώρα, αν τους τελείωσε ή αν αυτοί που απαντούν στο τηλέφωνο είναι άσχετοι (από προσωπική εμπερία, πιο πιθανό θεωρώ το δεύτερο...:evil:) δεν ξέρω τι να σου πω...:confused:

Από την άλλη, αν όντως ισχύει το πρώτο, θα είναι κρίμα στην ταλαιπωρία αν πας μέχρι Μαρούσι, αφού από ό,τι λες σου πέφτει και μακριά και τελικά δεν το βρεις...:(

Δημοσ.

καλησπερα!!!ρε σεις θα τρελλαθω με το wii!!!συνεχιζει μου κανει τρeλλα κολληματα και επανερχεται!!!νομιζω οτι φταιει το ρημαδι το wi-fi!!!anyway!!!ξερει κανεις τι σημαινει οταν το φωτακι ειναι κοκκινο η κιτρινο στο wii??!εννοοωω το power κουμπι!!!εχει υποψη του κανεις τι ρυθμισεις χρειαζεται το wii για manual setup αν το συνδεσεις με ρουτερ??συγκεκριμμενα με το linksys WRT54GC!ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΕΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...