Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε Πανθηρα με καλυψανε απολυτα οι απαντησεις των Dare και Pytzamarama!

Να προσθεσω επισης οτι σχεδον ΠΑΝΤΑ οι εταιριες χανανε απο τις πωλησεις των κονσολων αλλα υπερκαλυπτανε τη ζημια απο τα ποσοστα που παιρνανε απο τις πωλησεις των παιχνιδιων.

Δεν καταλαβαινω λοιπον τι αλλαξε και πρεπει ενας καταναλωτης να επικροτει τη πολιτικη της Nintendo να πουλαει το Wii οσο της κοστισε να το κατασκευασει την ιδια ωρα που οι ανταγωνιστες της πουλανε τις δικιες τους πολυ χαμηλοτερα απο το κοστος κατασκευης τους.

Προφανώς είσαι ανημέρωτος.

Η Nintendo ΠΟΤΕ δεν πούλησε κονσόλα με ζημία.

Αυτή η πολιτική ακολουθήθηκε από SONY και εν συνεχεία από M$.

Και για να καταλάβεις πόσο επικίνδυνη είναι μιά τέτοια πολιτική (πώληση hardware με ζημία), δές τα 4 δίς που έχασε η M$ με το XBOX1, ενώ ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω:

Why the PlayStation 3 Will Bankrupt Sony

Όσο πιό πολλά PS3 πουλήσει η SONY, τόσο το χειρότερο για την οικονομική της κατάσταση.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορει να ειμαι ανενημερωτος οπως λες αλλα ακομα και ετσι να ειναι για ποιο λογο να προτιμησω μια εταιρια που προσπαθει να βγαλει το μεγαλυτερο δυνατο κερδος την ιδια ωρα που οι ανταγωνιστες της που μαλιστα εχουν και μεγαλυτερο ποσοστο στην αγορα κανουν το ακριβως αντιθετο;

Δημοσ.

Η κοστολογηση σου δεν ειναι λογικη ρε Panther

κατ εσενα το σχεδον μισο κοστος του Wii ειναι το wifi!

To συγκρινεις μαλιστα με το αντιστοιχο stand-alone περιφερειακο του 360!!

Η τιμη του Cube ειναι 90 διοτι δεν μπορει να παει παρακατω.

Να συμφωνησουμε οτι η Ν παει να βγαλει απο οπου μπορει?

Δεν επικροτω τετοιες πολιτικες...

Δημοσ.
Μπορει να ειμαι ανενημερωτος οπως λες αλλα ακομα και ετσι να ειναι για ποιο λογο να προτιμησω μια εταιρια που προσπαθει να βγαλει το μεγαλυτερο δυνατο κερδος την ιδια ωρα που οι ανταγωνιστες της που μαλιστα εχουν και μεγαλυτερο ποσοστο στην αγορα κανουν το ακριβως αντιθετο;

Θα στο εξηγήσω πολύ απλά.

Εσύ επιλέγεις ώς καταναλωτής αυτό που θεωρείς καλύτερο για σένα.

Έληξε.

Απλώς μήν μπερδεύουμε το value for money με την υπερτιμολόγηση.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Το Wii δεν είναι υπεριμολογημένο. Αλλά δεν πωλείται και με ζημία.

Αν αυτό δεν σου αρέσει, τότε μην αγοράζεις τη κονσόλα.

Είναι απλά τα πράματα.

Η κοστολογηση σου δεν ειναι λογικη ρε Panther

κατ εσενα το σχεδον μισο κοστος του Wii ειναι το wifi!

To συγκρινεις μαλιστα με το αντιστοιχο stand-alone περιφερειακο του 360!!

Η τιμη του Cube ειναι 90 διοτι δεν μπορει να παει παρακατω.

Να συμφωνησουμε οτι η Ν παει να βγαλει απο οπου μπορει?

Δεν επικροτω τετοιες πολιτικες...

Ναι ρε pytzamarama, το παράδειγμα ήταν υπερβολικό, αλλά να σου κάνω μιά λίστα με τα έξτρα που έχει το Wii σε σχέση με το GameCube, θα δείς ότι δεν είναι υπερτιμολογημένο.

Απ'όσο το κόβω, η Nintendo στην Ευρώπη πρέπει να βγάζει κέρδος περίπου 20 Ευρώ σε κάθε Wii.

Δεν είναι υπερτιμολογημένο, αλλά αυτό που θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν να μήν βάλει το Wii Sports μέσα, να πουλήσει τη κονσόλα με ζημία μόλις 10 Ευρώ και να πάει κατευθείαν η τιμή στα 200.

Αλλά ποτέ δεν έκανε έτσι η Nintendo και γι'ασυτό το λόγο η εταιρία υπάρχει ακόμα.

Κατ'εμέ, δεν είναι η κονσόλα υπερτιμολογημένη, αλλά τα παιχνίδια.

Οι devs πολλές φορές το δηλώσαν ότι το κόστος σχεδίασης ενός παιχνιδιού για το Wii είναι το ένα τρίτο ή ακόμα και το ένα τέταρτο από αυτό ενός παιχνιδιού XBOX360.

Ε, μα τότε τα Wii παιχνίδια θα έπρεπε να πωλούνται 20 και 30 Ευρώ.

Βέβαια αυτό όμως σημαίνει και κάτι άλλο. Το υψηλότερο κέρδος θα μαζέψει τους devs σαν τις μέλισσες στο μέλι γύρω από το Wii.

Τέσπα, όπως και να έχει στην τελική δεν με απασχολεί το όλο ζήτημα.

Δεν είχα καμία διάθεση να αγοράσω οποιαδήποτε κονσόλα. Είμαι PC Gamer. Το Wii και το DS με τράβηξαν γιατί θα μου προσφέρουν κάτι που δεν το προσφέρει κανένας άλλος.

Καινούργιες εμπειρίες.

Αυτό που θα παίξεις στο XBOX360 και το PS3 σου, το παίζω άνετα στο PC μου και με καλύτερα γραφικά.

Αυτά που παίζω όμως στο DS και στο Wii δεν μπορώ να τα παίξω πουθενά αλλού.

Αν τώρα χρειάζεται να δώσω κάτι τις παραπάνω για να έχω αυτήν την εμπειρία, χαλάλι του.

Εδώ άλλοι είναι διαθετιμένοι να σκάσουν $600 για next gen γραφικά.

Δεν θα δώσω εγώ $250 για next-gen gameplay?

Δημοσ.
Είδες λοιπόν που συμφωνούμε?

Εγώ λοιπόν σαν καταναλωτής, βλέπω το Wii να είναι φθηνότερο από το XBOX360.

Δεν ξέρω τη τύφλα μου από specs mecs και λοιπά.

Το Wii είναι φθηνότερο, οπότε, αυτό θα πάρω.

an leitourghseis san katanalwths 8a pareis to core tou 360 dioti enas aplws katanalwths koitaei prwta ta grafika kai ta specs ;) tespa gia to ds 8a symfwnhsw gia to wii 8a pw oti mporeis na pai3eis paixnidia me xeirotera grafika me allo control system ;) ros to parwn
Δημοσ.
Αυτό που θα παίξεις στο XBOX360 και το PS3 σου, το παίζω άνετα στο PC μου και με καλύτερα γραφικά.

de simfwnw me tin kammia...oso gia ta alla pou lete o kathenas exei tin apopsi tou

Δημοσ.

Δεν είχα καμία διάθεση να αγοράσω οποιαδήποτε κονσόλα. Είμαι PC Gamer. Το Wii και το DS με τράβηξαν γιατί θα μου προσφέρουν κάτι που δεν το προσφέρει κανένας άλλος.

Καινούργιες εμπειρίες.

Αυτά που παίζω όμως στο DS και στο Wii δεν μπορώ να τα παίξω πουθενά αλλού.

Αν τώρα χρειάζεται να δώσω κάτι τις παραπάνω για να έχω αυτήν την εμπειρία, χαλάλι του.

Εδώ άλλοι είναι διαθετιμένοι να σκάσουν $600 για next gen γραφικά.

Δεν θα δώσω εγώ $250 για next-gen gameplay?

Μια απο τα ιδια! Πριν το DS lite δεν είχα αλλη κονσολα απο το '95 (SNES). To Wii μου κέντρισε την προσοχή.

Το XBOX1 έχει στο Πλαίσιο:

Microsoft XBOX + Need for Speed: Most Wanted 149,00 €

Το Wii που είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο ισχυρό(*) απο το XBOX1 + WiFI + Wii-mote επρεπε να χε 149 ευρώ?

(*)Προτρέχω λίγο:) : Το να θεωρούμε ισοδύναμους έναν επεξεργαστή PowerPC(Wii) με εναν Celleron (ΧΒΟΧ) στα ίδια MHz είναι αστείο -->http://en.wikipedia.org/wiki/Megahertz_myth με χαρακτηριστικό απόσπασμα "an 857 MHz G4 (PowerPC) as completing a task in 45 seconds while a 1.7 GHz Pentium 4 (ποσο μαλλον με εναν Celleron) took 82 seconds for the same task"

Δημοσ.
Το Wii που είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο ισχυρό(*) απο το XBOX1 + WiFI + Wii-mote επρεπε να χε 149 ευρώ?
ma giati bazeis ta games tespa, eipame ayth h logikh den stekei dioti to 360 tote 8a prepe na kanei 500e +

(*)Προτρέχω λίγο:smile: : Το να θεωρούμε ισοδύναμους έναν επεξεργαστή PowerPC(Wii) με εναν Celleron (ΧΒΟΧ) στα ίδια MHz είναι αστείο -->http://en.wikipedia.org/wiki/Megahertz_myth με χαρακτηριστικό απόσπασμα "an 857 MHz G4 (PowerPC) as completing a task in 45 seconds while a 1.7 GHz Pentium 4 (ποσο μαλλον με εναν Celleron) took 82 seconds for the same task"
to apotelesma metraei kai to xbox htan pio ysxyro apo to gc ;)
Δημοσ.

symfwnw me ton panther, apo grafika exoyme xortasei ston ypologisti... afiste poy se dyo treia xronia ta xragika twn konsolwn tha fainontai pali xeperasmena, se sxesi me to pc. mia karta grafikwn oso na nai tin allazeis kai pairneis estw kai mia metaxeirismeni... i konsola den allazei, menei stasimi me tis dynatotites poy exei...

i monadki konsola poy eixa itan to nes kai an to wii den evgaze to xeiristirio den tha skeftomoyn tin agora mias neas.

oswn afora tin timi toy wii kapoy eixa diavasei oti i N eine skopo na tin poylaei gia 200 eyrw alla vgikan oi magazatores kai epesan na tin fane giati ithel perissotero kerdos. Giayto den theloyn lypisi, parte tin konsola poy einai aparaititi gia na paixete kai meta exei na pesei poly copy paste.... exw kryfes elpides oti USB-skliros diskos-paixnidakia katevasmena apo internet kati tha ginei kai tha synergastoyn....

aaa asxeto kanena chat poy na mpainoyme kai na milame pio grigora yparxei?

Δημοσ.

Zelda: Day one's twilight

"Today marks the longest amount of time I've used the Wii controller (nearly six hours straight), and I have to say I really love it. The nunchuk attachment is the incarnation of a controller concept I've always wanted to see but never thought I would: the lazy man's controller. When you're slouching through a ten-hour gameplay session, it's really kinda weird to hold your hands close together in your lap and far more natural to just let them fall to side, which the nunchuk allows. I do think playing more traditional games with the Wiimote is going to be a little intimidating for casual gamers, but compared to a PC game where practically every QWERTY key is mapped to some function or another it seems pretty simple"

Aν και το 1up δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητά του, είναι ωραίο να διαβάζεις ότι μετά από 6 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, το Wiimote με το Nunchuck είναι πολύ πιό άνετα και ξεκούραστα από το κανονικό χειριστήριο.

Τουλάχιστον με το Zelda, διότι δεν νομίζω η όλη κατάσταση να είναι και τόσο ξεκούραστη με τίτλους όπως το DragonBall Z.

Εν αναμονή για τις εντυπώσεις του Matt από το IGN, ο οποίος και θα αφιερώσει 2 μέρες στο Zelda...

2K Sports Announces The BIGS, First Screen

2K Sports, a branch of Take-Two Interactive, issued a press release announcing The BIGS, a new over-the-top baseball title slated to arrive on Wii and other next-generation platforms during summer 2007.

"The BIGS is sure to turn a few heads as it pioneers a completely different way of playing an MLB video game," stated Greg Thomas, President of Visual Concepts at 2K Sports studio. "2K Sports is always looking to deliver the most innovative and eye-catching sports video games to fans and The BIGS is one of 2K Sports' most dynamic titles to date."

The BIGS will host "outrageous visuals," with larger-than-life player models and ballparks, as well as power-ups that spark special effects. Additionally, the title is expected to feature online play for up to four players.

"This is an extremely exciting time for fans of baseball videogames, as Blue Castle Games [developer for The BIGS] has assembled an absolute all-star lineup for this game," Thomas commented.

In January 2005, Take-Two Interactive signed a seven-year agreement with the MLB and MLBPA giving the game publisher exclusive rights to the Major League Baseball license. The deal came in response to Take-Two being forced to halt production of its NFL-based games, as Electronic Arts obtained exclusive rights to the football league's license.

1243.jpg

Δημοσ.
ma giati bazeis ta games tespa, eipame ayth h logikh den stekei dioti to 360 tote 8a prepe na kanei 500e +

to apotelesma metraei kai to xbox htan pio ysxyro apo to gc ;)

Koιτα το Wii συγκρινα με το XBOX οχι το GC! Επειδή λέτε οτι πρέπει να ειναι πιο φτηνο και αναρωτιέμαι, πρεπει να εχει ιδια τιμή με το υποδεέστερο XBOX1 ή το PS2 ???

Δεν είχα τις δυο κονσολες (ΧΒΟΧ ή GC) αλλα διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά τους εχω καταλήξει πιο ήταν πιο ισχυρό σαν hardware. Aλλο αυτό και αλλο πιο πέτυχε περισσότερα στην αγορά.

Δημοσ.

ρε παιδες αφου ειστε nintendaκηδες και αυτο ειναι ολο..

τι πατε και μου ψαχνετε να μου βρειτε ποια κονσολα επι 2 κανει οσο το wii... :D

το wii απο τεχνολογια ειναι μαπα!!. οπως και να το τεντωνουμε απο δω και να το τραβηξουμε απο κει,

για κονσολα που θελει να λεγεται nextgen και βγαινει το 2007, ειναι ΜΑΠΑ τεχνολογικα.

τελια και παυλα.

πιστευω οτι μεσοπροθεσμα θα εχει πολυ δυνατη απηχηση στα παιδια, αλλα και πολυ χαμηλη απηχηση σε hardcore gamers και techies.

το καλο ειναι πως αν μετα το πρωτο ντου στην αγορα ψιλοχαθει το υψηλο ενδιαφερον, η nintendo εχει πολλους τροπους -και τιμολογιακους- για να κεντρισει ξανα το ενδιαφερον του κοσμου. του "casual" κοσμου εννοω.

οσο για το wiimote.. το κατα πολλους νο.1 θεμα σε αυτη τη γενια κονσολων :D,

και αυτο μετα απο καννα χρονο θα δειξει κατα ποσο ειναι αυτο που εβλεπαν στον υπνο τους ολοι οι gamers σαν τελειο τροπο χειρισμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...