hexenlord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους. Εχω το nokia 3650 και προσφατα του περασα καποια προγραμματακια ενα εκ των οποιων επιτεπει την αναπαραγωγη αρχειων ηχουν μορφης .mp3.Εκει λοιπον που ημουν ετοιμος να δωσω καμια 200αρια ευρω για ipod ή κατι περεμφερες λεω κατσε, γιατι δεν του βαζεις μια καρτα μνημης 1GB, να το γεμισεις με τραγουδια, ακουστικα εχω....το πιανετε το νοημα ετσι?Οι ερωτησεις μου 1) Ποσο μεγαλης χωρητικοτητας καρτα μπορει να αναγνωρισει το εν λογω κινητο?Η μεγαλυτερη που το εχω δει ηταν 256.Ελπιζω για 1GB αλλα και μια 512 δεν θα με χαλασει, απλα θελω επιβεβαιωση σιγουρη ομως. Η εκδοση του ειναι (firmware) η 2.50 2)Αξιζει η ολη δουλεια ή θα σερνεται το κντ?Θελω να πω, ηδη εχω μεσα μια καρτα 16ΜΒ που περιεχει περι τα 2500 sms και οταν παω να τα ανοιξω αργει υπερβολικα. 3)Προτεινετε μερικα προγραμματα για φωτογραφια και video capturing γαι το κινητο αυτο,Ειδικα αν υπαρχει καποιο προγραμμα φωτο που να βελτιωνει εστω και λιγo τις VGA αναλυσης φωτογραφιες που βγαζει θα ηταν ευτυχημα. 4)Πως μπορω να του φλασαρω το bios/firmware χωρις να το παω σε μαγαζι? Ευχαριστω
polidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Kala tora kaneis singrisi to 3650 me to ipod se thema MP3? Kamia sxesi file mou. Prota prota to 3650 einai tilefono 5etias peripou kai se themata piotitas ixou den axizei mia. Oti kai na to kaneis afto to tilefono min perimeneis pola. Mporo na se pliroforiso oti mexri 1gb mnimi pernei aneta.
kpartsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Πρώτα απ' όλα αμφιβάλω αν θα έχει στερεοφωνική έξοδο... Θα ακούς τα τραγούδια μονοφωνικά!!! Συν το ότι ο επεξεργαστής είναι αργός και θα αργεί να σου ανοίξει μεγάλες playlists. Και μετά δεν χρειάζεται να πάρεις ipod άμα θέλεις mp3 player. Υπάρχουν και αξιοπρεπέστατα mp3 players από τα 50 ευρώ... Όσο για τα προγράματα πρέπει να πάς σε συγκεκριμένα sites όπως το aivanet ή το iphone και να κοιτάξεις software για Symbian S60 πρώτης γενιάς. Πρόσφατα έβγαλε η Nokia ένα πρόγραμμα (Nokia Software Update) για ανανέωση του firmware του κινητού μέσω του computer και σύνδεση usb, αλλά δεν νομίζω να υποστηρίζει το 3650. Προσωπική γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο ούτε λεφτά να επενδύσεις σε κάρτες, ούτε να χάσεις χρόνο ψάχνοντας συμβατά προγράμματα. Τα προγράμματα που μπορεί να τρέχει άνετα είναι πολύ πρωτόγονα πλέον και δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσουν, ενώ τα πιό σύγχρονα είναι πολύ βαριά και θα το κάνουν να σέρνεται... Το τηλέφωνο είναι πλέον πολύ παλιό (τεχνολογικά μιλώντας) και περιορισμένων δυνατοτήτων. Η μόνη του αξιοπρεπής λειτουργία πλέον είναι σαν απλό τηλέφωνο. Πάντως αν θέλεις να το ψάξεις υπάρχει αυτό το thread στο myphone που αναλύει όλη την ιστορία του 3650 από τις μέρες κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα (σύνολο 111 σελίδες).
hexenlord Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 pedia efharisto gia tis apadisis,odos den fenete na axizi i fasi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.