Goacore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 · IE7pro will help you Close/Open tab by double left click · switch proxy · set agent identification · block ads and flash · open new tab from address bar · apply super drag-drop · refresh tab automatically · recover session crash · manage tab history · view page information · save image files quickly download here : http://www.ie7pro.com/
fits13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Exei vgei kai ie7 gia ellinika? einai standar h teliki ekdosi? einai stathero re paidia h' exei ena karo provlimata opws eixane oi beta ekdoseis toy ie7??? an ki egw protimw ton mozilla firefox 2.0.1 poy einai poli anwteros apo ton ie genikws(parolo poy palia eimoyn opados toy) twra to ie7 irthe me mia ftini antigrafi toy mozilla firefox 1.5(kathoti exei arketa poy eixe to firefox opws tabs, themes k.t.l.) empasi periptwsi epeidi xefiga apo to thema yparxei teliki elliniki ekdosi gia to ie7?????
gfilippas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Όχι δεν έχει βγει ακόμα ο ελληνικός ΙΕ. Μια χαρά σταθερός είναι. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα όσο τον χρησιμοποίησα. Παρόλο που και εγώ προτιμώ τον ff.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα,γιατί ενώ υπάρχουν οι Opera & Firefox,ασχολούμαστε με τον IE. Υπάρχει κάτι στον IE7 που φέρνει σε μειονεκτική θέση τους παραπάνω;
evts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Το μόνο πρόβλημα με το firefox είναι η διαχείρηση μνήμης ελπίζω να κάνουν κάτι για αυτό σε μελλοντική έκδοση.
Red Armada Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά μια ερώτηση για τον IE 7 Final...Που στο καλό βρίσκονται τα menu Αρχείο, Επεξεργασία, Προβολή κλπ? Δεν είναι κατεβασμένος από το site της Microsoft ακα σπασμένος...
geovard Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Κάπου πάνω εκεί κάνε δεξί κλικ καί απλά τσέκαρε την επιλογή menu bar.Τόσο απλά.
Red Armada Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Κάπου πάνω εκεί κάνε δεξί κλικ καί απλά τσέκαρε την επιλογή menu bar.Τόσο απλά. Δεν υπήρχε αυτή η επιλογή! Τελικά βρήκα την λύση στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα αυτού του topic.
Red Armada Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Και μια απορία ακόμα! Ο IE7 μου κόβει τα pop-ups που εμφανίζονται, δηλαδή είναι μια εικόνα και μου εμφανίζει το 1/3 αυτής..Παλαιότερα γινόταν και στον Firefox αυτό αλλά μετά το format που έκανα διορθώθηκε εκεί.Στον IE υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Σημ.: Το ίδιο γινόταν και στον IE6 και τώρα συνεχίζεται στον 7 άρα νομίζω η λύση της εγκατάστασης ξανά δεν είναι ιδανική..
fits13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Re pedes ton elliniko ie7 mporoyme na to katevasoyme apo to site tis microsoft? an nai apo poy akrivws? kai telos poio pistevete oti einai kalitero programma gia serfarisma o internet explorer 7 h' o mozilla firefox 2.0(kai se ligo 3). Apopsi moy einai oti o ie7 antegrapse para polla apo ton mff2(kiriws ta tabs). Apantisi pros blueviper: apla thelw na tsekarw kai ton neo ie7 gia na exw mia poio sfairiki apopsi epi toy thematos kako einai afto? kai telos moy ti les poy rwtaw pali gia to an yparxei ellinikos ie7 enw eixa rwtisei prin 4 meres?????? Mia paroimia leei rwtontas pan stin poli...
blueviper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 09-01-07 ο χρήστης fits13 αναρωτιέται: "Exei vgei kai ie7 gia ellinika? einai standar h teliki ekdosi?" 09-01-07 ο χρήστης gfilippas του απαντά: "Όχι δεν έχει βγει ακόμα ο ελληνικός ΙΕ." 4 μέρες μετά λοιπόν επανέρχεσαι για να επαναδιατυπώσεις το ερώτημα και να θέσεις κι άλλο ένα τύπου "vs" το οποίο έχει συζητηθεί μισό εκατομμύριο φορές. Γιατί τόση πρεμούρα, ενώ δηλώνεις fan του Firefox; Χρησιμοποίησε όποιο γουστάρεις...
filetos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εχω τον ελληνικό internet explorer 7 και όλο μου παρουσιάζει σφάλμα στην δέσμη ενεργειών.Οι παρενεργειες του επεκτείνονται μέχρι και το google earth!Πως διορθώνεται?
Susi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ie7 kalh mufa . FRFX2 RULEZ! (upcoming GrandParadiso < troei skalomata>
21century Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Σε μενα ο ελληινκος ΙΕ ειναι πολυ γρηγορος και χωρις καθολυο προβληματα, αυτο με την δεσμη ενεργειων πιθανον να οφειλεται σε ορισμενες ρυθμισεις ή στην εγκατασταση της java στο συστημα σου...
stimuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Κάπου να τον κατεβάσουμε και να μην είναι Online Installer; Το ie7pro.com είναι online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.