danaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως δεν ενοχλούμαι με τη θέση της menu bar... Με ενοχλεί όμως το θέμα των favorites και των απανωτών κλικ που χρειάζονται για να καταλήξεις σ' αυτό που θες... Δεν την καταλαβαίνω τη λογική του να μη γίνεται αυτόματο expanding...
geovard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ego nomizo oti den 9elei kan menou ... to kako einai oti an 9es na doulepseis ta favorites apo to ikonidio prepei na trela9eis sta klik gia na ftaseis se 1 selida sto 3o 4o epipedo ... exei lysei kapoios auto to provlima ? Τι σε απασχολεί με τα favorites?Μιά χαρά τα βλέπω.Όπως στον 6 είναι. Πορτοκαλί αστεράκι στα αριστερά καί ανοίγουν όπως στον παλιό.
2arkoudi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 καλυτερη ηταν η προηγουμενη εκδοση , αυτη με ψιλο - ζαλισε...
thes1os Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Το συμπέρασμα από το εκτενές review του PCworld (USA) που συγκρίνει IE7 + FireFox 2: Of the two rivals, Firefox remains the better application. Since IE users will have to adjust to a new layout and interface anyway, this might be a good time to give Firefox a try, then watch IE 8 play catch-up again in five years. και για όσους δεν ξέρουν αγγλικά: Μεταξύ των δύο αντιπάλων, ο Firefox παραμένει η καλύτερη εφαρμογή. Από την στιγμή που οι χρήστες του ΙΕ7 έχουν να προσαρμοστούν σε νέο περιβάλλον, αυτό ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουν μια δοκιμή με τον FireFox, και μετά να παρακολουθούν τον ΙΕ8 να παίζει το κυνηγητό ξανά σε πέντε χρόνια. Πολύ καλή σκέψη αυτή. Μήν παιδεύεστε να βρείτε τα bookmarks και το drag n drop και που πήγε το menu... Ευκαιρία είναι! Παρεπιπτόντως η final version του Firefox 2, αύριο Τρίτη 24 οκτώβρη, σύμφωνα με το PCworld
gfilippas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Άντε πάλι. Ρε σεις γιατί δεν αφήνετε την κόντρα του IE και του firefox κατά μέρος; Και εγώ τον firefox χρησιμοποιώ. Δοκίμασα τον ΙΕ7 για λίγο και συνεχίζω με firefox. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε ποστ θα πρέπει να συνιστούμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
qangel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Στο firefox μπορεις να προσθεσεις custom search engine? Οχι απο αυτες που εχει στη λιστα της, δικη σου πχ το skroutz
Petza Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 edit: Παιδιά δούλεψε ! Αντιγράψτε στο Σημειωματάριο τα παρακάτω καί σώστε το π.χ στην Επιφάνεια Εργασίας με όνομα toolbar.reg Κάντε μετά διπλό κλικ πάνω του καί φορτώθηκε στο μητρώο (αφού βέβαια πατήσετε ΟΚ ότι θέλετε να προσθέσετε τις πληροφορίες στο μητρώο) καί η μπάρα γίνεται όπως στούς άλλους browsers. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser] "ITBar7Position"=dword:00000001 και για όσους το μετανιώσουν η επαναφορά γίνετε με: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser] "ITBar7Position"=-
ionikaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ExΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ Internet Explorer 7 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ Internet Explorer 6 ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
x_vagos_x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Αν στο τέλος ήθελες να βάλεις ερωτηματικό, όχι... Απλά πρέπει να απεγκαταστήσεις τον IE7 από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων από τον Πίνακα Ελέγχου... Μετά την επανεκκίνηση που θα σου ζητηθεί, θα έχεις και πάλι ΙΕ6...!
DIMITRISG Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παντως αν και ειμαι απο αυτους που ΜΙΣΟΥΝ την microsoft και κατα βαση χρησημοποιω ανταγωνιστικα προγραμματα (που ειναι και καλυτερα) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι ευχαριστημενος απο τον IE7 !! *Αν στο παρελθον δεν ειχα διαφορα προβληματακια με το firefox δεν θα αλλαζα. Παντως στο μελλον σκεφτομαι τελικα να ξαναβαλλω firefox
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα προβληματακι με τον ΙΕ7, ειπα να τον βαλω και εγω και με παιδευει... Οταν εχω τα tabs ενεργοποιημενα, τοτε δε μου εμφανιζονται πολλα απο τα controls του Explorer, τα οποια μαγικα εμφανιζονται μολις απενεργοποιησω τα tabs... Με tabs :-? Χωρις tabs ολα ΟΚ... Καμια προταση για να τον δουλευω κανονικα με tabs? Yποψιν πως τον εχω βαλει σε μηχανημα με μη αυθεντικα ΧΡ και χρησιμοποιησα ενα dll που επρεπε να μπει στο Windows\System32
DIMITRISG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παντως αν και ειμαι απο αυτους που ΜΙΣΟΥΝ την microsoft και κατα βαση χρησημοποιω ανταγωνιστικα προγραμματα (που ειναι και καλυτερα) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι ευχαριστημενος απο τον IE7 !! *Αν στο παρελθον δεν ειχα διαφορα προβληματακια με το firefox δεν θα αλλαζα. Παντως στο μελλον σκεφτομαι τελικα να ξαναβαλλω firefox Λοιπόν έβαλα firefox 2.0 ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ !!!!!!! Μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες εκδόσεις και πολύ καλύτερος από τον ΙΕ7 !!! πχ : Ηθελα να μπω σε ενα site κρατικης υπηρεσιας και με τον ΙΕ7 εβγαινε μια σελιδα ,οτι δεν εχω το certificate κλπ. Στον ΙΕ7 επάνω δεξιά έκανα install το certificate με επιτυχια. Ξαναπροσπαθω να μπω στο site παλι τα ιδια!! Ξανακάνω install το certificate (παλι εγραφε "η εγκατασταση του cerificate ολοκληρωθηκε επιτυχως) ομως πάλι οταν προσπάθησα να μπω στο site το ιδιο προβλημα!! Κατεβάζω αμέσως τον firefox ΟΛΑ ΤΖΑΜΙ !!! (κατι παραπανο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ !) O firefox παιρνει επάξια τον τίτλο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ BROWSER ΠΛΕΟΝ
danaos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που ρώτησα στη 2η ή 3η σελίδα το έχει δει κανείς; Internet explorer is trying to monitor κτλ κτλ... Είναι μήνυμα του zonealarm... Πολύ καλή όντως η τελική έκδοση αλλά, με εκνεύρισε λιγάκι και επέστρεψα στον firefox πάλι... Γιατί; Προσπαθώντας να σβήσω τη browsing history, (Tools>Internet Options>Delete>Delete All), πετάγεται το zonealarm και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: "Internet Explorer is attempting to monitor user activities on this computer. If allowd it may try to track or log keystrokes (user input), mouse movemements/clicks, web sites visited, and other user behaviors. Application:iexplore.exe" Λέω λοιπόν στο zonealarm να μην το αφήσει να το κάνει, οπότε διαπιστώνω ότι η browsing history παραμένει ανέπαφη... Μετά από σχετικό ψάξιμο, βρίσκω ότι μόνο αν επιτρέψεις στο ΙΕ7 να καταγράψει κινήσεις κτλ κτλ, ενεργοποιείται η δυνατότητα να σβηστεί η browsing history. Ποιανού είναι το bug άραγε; Του ΙΕ7 ή του zonealarm;
asmilon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 danaos δεν ειναι bug, απλα το ΖΑ μερικες φορες ειναι χαζα υπερπροστατευτικο. Πες allow και θα ειναι ολα ΟΚ, δε θα εχουν καποιο προβλημα... Στο δικο μου προβλημα πιο πανω εχει κανεις να προτεινει κατι? Εγκυκλοπαιδικα πιο πολυ, αφου τον εσβησα τον 7, ετσι και αλλιως για δοκιμη τον εβαλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.