Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7 FINAL

ExCiZieR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prin arxisete na katadikazete kai na aporiptete dokimaste prota.

Den tha pathete tipota aplos einai pros ofelos mas enas exisou kalos Browser.

Den eimai fan tis M$ alla exo na po oti me mia proti matia stekete poli kala.

To exo valei se Originall XP sto Laptop kai ligo pou to dokimasa exo mini ekpliktos apo tin taxitita tou.

Epidi xrisimopio poli kero Firefox o IE7 mou fanike pio taxeis.

E endaxi ta ypolipa einai ta idia sxedon alla theli dokimes se site(ypopta)gia na diapistothi pio poli ti poulia piani se themata asfalias.

Tha sinexiso me Firefox alla epidi me tin proti matia o IE7 mou afise kales endiposeis tha ton xeskoniso poli.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

x_vagos_x δεν τρέχει τίποτα.Μη σκάς.Δεν με ενδιαφέρει ποιός έχει γνήσια Windows και ποιός όχι.Εξάλλου και εγώ έχω πολλά σπασμένα προγράμματα.

Απλώς αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν έχεις πρόβλημα στο validation με τα γνήσια Windows.Τίποτα περισσότερο.

Τέλος πάντων όλα καλά.:)

PS: Με τη λέξη άψογος εννοώ ότι κάνει αυτά που θέλω, αν εξαιρέσεις το drag n drop στην ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης, που δε βρήκα τον τρόπο(που δε ξέρω αν υπάρχει) να το λύσω.

Δημοσ.

Είναι πολύ γρήγορος και σταθερός. Με ξενίζει λιγάκι σε σχέση με τον firefox αλλά είναι καθαρά θέμα συνήθειας.

Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο είναι καλός ή όχι.

Δημοσ.

Και εγώ τον έβαλα τον IE7 αγγλικό.

Να ευχαριστησω θερμα τον φιλο DJ_XLR8 για την πολυτιμη βοηθεια του.

Δημοσ.
Εγκατέστησα, reboot, δεν μπορούσα να μπω στο shell (explorer.exe)!!! Ευτυχώς ctrl-alt-del δούλευε, οπότε μέσω του Task Manager άνοιξα το Safarp και... αντ'απο δω! Δεν το ξαναγγίζω για πολύ καιρό...

Επειδή έχω πάθει το ίδιο,πως ακριβώς έδωσες λύση?

Δημοσ.

Το θέμα με τον ΙΕ7 και τον FFox, ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι έρχονται Χ σε θέματα ασφάλειας και ταχύτητας, είναι το τί μπορείς να κάνεις με τον καθένα.

Αν θές να φτιάχνεις pop corn με τον ffox θα βρείς extension να φτιάχνει. Αν θες να τον κάνεις τρελλό καρναβάλι θα τον κάνεις. Αν θέλεις με το που τον ανοίγεις να σου λέει καλημέρα και να σου "διαβάζει" τις εφημερίδες, το κάνεις.

Ο ΙΕ7 είναι απλά "απλός".

Το "moto" του ffox "rediscover the web" ισχύει απόλυτα...

Δημοσ.
na rotiso, epidi xerw pos ta xp stirizonte ston explorer... ti epiptosh exei sthn leitourgeia tous h egatastash tou 7 ?

Όχι δεν στηρίζονται τα xp όπως λες στον ΙΕ.Μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε συμβατό browser επιθυμείς.Έτσι καί ο 7 δοκιμάτηκε γιά πάρα πολύ καιρό καί άμα θέλεις εγκατέστησέ τον άφοβα.

edit:

Μήπως εννοείς τον windows explorer?Μάλλον αυτόν εννοείς αλλά αυτός δεν είναι web browser.

Δημοσ.

Μάλιστα.

Κατέβασα τον 7.

Ζήτησε validation.

Ανακάλυψε ότι τα XP μου δεν είναι νόμιμα μιας και έχω ξηλώσει τα νόμιμα XP Home Greek που ήρθαν μαζί με το laptop μου.

Μετά αναρωτήθηκα αν αξίζει τον κόπο να ψαχτώ να κάνω bypass το validation.

Σκέφτηκα ότι έχω σετάρει τον FF ακριβώς όπως τον γουστάρω και με βολεύει.

Και έτσι η πρόοδος με προσπέρασε. Και ούτε που με νοιάζει.

Δημοσ.

Έχω βάλει τον ΙΕ7. Κατά διαστήματα τον ανοίγω, τον χρησιμοποιώ για λίγο και επιστρέφω τρέχοντας στην αλεπού μας. Όποια κίνηση κι αν κάνω στον ΙΕ7 σκέφτομαι αμέσως :"α, αυτό γίνεται καλύτερα στον firefox...)

Κρίμα πάντως, γιατί πολύς κόσμος τον περίμενε τον ΙΕ7 κι έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...