Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7 FINAL

ExCiZieR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δύο ερωτήσεις:

1. Μπορώ να περάσω τους σελιδοδείκτες του Firefox στον ΙΕ 7 και αν ναι πώς;

2. Υπάρχει ελληνική έκδοση;

1. Ναι, μπορείς... Πας :

1. Firefox
  2. Bookmarks
  3. Bookmark Manager
  4. File
  5. Export [ θα τα κάνει ένα HTML ]
  6. Ανοίγεις τον IE 7
  7. File
  8. Import and Export
  9. Ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι οκ :mrgreen:

2. Αν δεν βγούν τα Vista στα Ελληνικά, δεν... :(

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να το ξαναπώ. Σελιδοδείκτες με ελληνικά ονόματα, μεταφερμένοι από το firefox στον ΙΕ7, εμφανίζονται με κινεζοειδή τρόπο!!!

λολ

:)

Δημοσ.

Α, ναι ξέχασα να το αναφέρω, γιατί δεν χρησιμοποιώ πλέον τον ΙΕ...

ΜΟΝΟ FIREFOX !!!

Δημοσ.

Join the Firefox Club, IE users !!!

Είναι ελεινό... Το έχω στο PC μόνο για μόστρα...

Και ακόμη και αν υπάρχουν μερικές σελίδες που ανοίγουν μόνο με ΙΕ o Firefox έχει τη λύση με το κατάλληλο extension να τις εμφανίσει χωρίς πρόβλημα...

Άρα γι' αυτό δεν έχω πρόβλημα χωρίς τον 7...

Τα υπόλοιπα, δικά σας...

Δημοσ.

Γεια και απο εμενα.

Καλος και πιο λειτουργικος φαινεται.

Υπαρχει προβλημα ομως με τα μηνυματα στο status bar. Δεν τα εμφανιζει. Ειμαι webmaster και ενω με τον 6 τα scripts φαινονταν στην γραμμη καταστασης, με τον 7 τιποτα. Εριξα την ασφαλεια στο ελαχιστο αλλα ματαια...Καμια ιδεα?

Δημοσ.

εμενα παντως δεν τον κανει εγκατασταση καθολου μιας και εχω <<windows>> απο τα αλλα ;) Οποτε μεχρι να βγουν τα Vista Gr καλος εινια και ο 6 . Εκτος αν καποιος εχει κανα link με τον ΙΕ χωρις validate :D Οποτε ας μου κανει ενα pm pLz

Δημοσ.

εγώ μόλις τον έβαλα τον IE7.. αγγλικό αφού το ελληνικό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Καλές οι πρώτες εντυπώσεις, από εμφάνιση μόνο έχει αλλάξει και φυσικά η προσθήκη του tabbed browsing βολεύει πολύ. Τώρα από άλλα θέματα συμβατότητας με σελίδες κτλ.. θα δείξει στη πορεία.

Δημοσ.

Ερώτηση:

Πώς μπορεί κάποιος να αναθεματίζει τον ΙΕ καί συγχρόνως να χρησιμοποιεί windows?Δεν είναι πολύ οξύμορο?

Δημοσ.

kamia sxesi i sigrisi ........

1) den krazoume mono ton IE alla kai ta windows kai oli tin MS

2) ta xrhsimopoioume gia pragmata pou DEN GINONTAI me linux px....

3) o novice user den tin palevei me ta windows tha tin palepsei me linux? ...isws nai me apple alla too expensive

kai para polloi allloi logoi...

Δημοσ.

Άλλο Windows και άλλο IE...

Το ένα είναι λειτουργικό σύστημα, και το άλλο είναι το 0,00000000000001% όσων περιλαμβάνονται στο λειτουργικό...

Δημοσ.

Emena mou doulepse teleia sto "test" pc mou me gnisia windows. Den krasare oute mia fora k mou ekane mono 1 restart. Import-export den dokimasa alla tha to kanw k auto, gia mixanes anazitisis tis prosthesa k tis enallasw mesa ston IE opws kanw k me ton firefox.

Grigoros den mou fanike na pw tin alitheia... exw sinithisei mallon me tin alepou.

Tha ton kratisw mipws kai xreiastei sto mellon gia kamia selida (oxi oti to extension gia alepou me xalaei alla...)

Δημοσ.

As pw kai egw thn (tapeinh) gnwmh mou. :)

Ton exw egkatasthsei apo tis 11 to prwi, kai h wra twra einai 9:39.

Egkatastash: mesa se 2 lepta, ekane unistall ton 6, install ton 7, validate ta Windows, update (an eixe pou de to edei3e). :-D

Zhthse ENA restart mono (kai oxi 2 kai 3 pou alloi lene). :confused:

EINAI pio omorfos apo ton 6. :mrgreen:

EINAI pio grhgoros apo ton 6. :mrgreen:

Den exw sunanthsei kapoio problhma me kapoia selida mexri stigmhs.

Tou anoi3a gurw sta 100 tabs na dw poso ram 8a piasei kai an tuxon crasharei kai den parathrhsa to paramikro sth leitourgia tou. :)

Ta tools pou exei pleon ka8ws kai ta plug-ins pou eida sto site pou se stelnei einai polu xrhsima kai kala.

Me 2 logia ton latrepsa. :)

DEN 3erw an 8a afhsw ton FF gia thn wra, giati 8elw na dw:

1. Pote 8a arxisoun na bgazoun patches.

2. Posa patches 8a bgaloun stis 2 prwtes bdomades.

3. An 8a exw problhmata me kapoia sites.

4. Thn nea version tou FF.

(PS1: Ystera apo ola osa blepw me kapoious pou exoun problhmata, oxi mono me ton IE alla kai me alla programata, exw arxisei na anarwtiemai pleon kata poso 3eroun na sthsoun ena PC swsta.):confused:

(PS2: Kai me thn beta version tou IE7 den eixa problhma.):confused:

(PS3: Kai me thn beta version tou Win. Media Player 11 den eixa problhma.):confused:

Panta filika :-D

Δημοσ.
Άλλο Windows και άλλο IE...

Το ένα είναι λειτουργικό σύστημα, και το άλλο είναι το 0,00000000000001% όσων περιλαμβάνονται στο λειτουργικό...

Ξέρουμε τι θα πει λειτουργικό σύστημα.Εδώ μιλάμε για ποιότητα software.

Έτσι κι αλλιώς είναι και τα δύο προιόντα της Microsoft.Είναι όντως οξύμορο αυτό που λέει ο geovard δηλαδή να χρησιμοποιεί κανείς τα Windows και από την άλλη να χαρακτηρίζει άχρηστο ένα βασικό τους πρόγραμμα χωρίς να είναι και ο πλέον ειδικός.Εγώ έβαλα σήμερα τον IE7 και δουλέυει άψογα.Σημειωτέον ότι τα Windows μου είναι γνήσια.

Δημοσ.

Δεν μίλησα σχετικά με τον ορισμό του λειτουργικού συστήματος... :???:

Λέω λοιπόν ότι εκτός από την εμφάνιση και ''μερική'' χρησιμότητα που το κάνει απαραίτητο, παραμένει ένας ΑΡΓΟΣ BROWSER που είναι και το σημαντικότερο, δεν βρίσκεις...; :neutral:

Παρεπιπτώντος, έχω σπασμένα Windows [ ναι, μπορείτε να με καταγγείλετε... :mrgreen: ], έχω σπασμένο ότι έχω από την Microsoft, μαζί και τον ''τέλειο'' IE 7 Final... :) Και χαίρομαι γι' αυτό... Άσ' ον εκεί μήπως χρειαστεί αλλά όχι και ''άψογος'' [ 'ντάξει, ''δουλεύει άψογα'' ]...

Με ποια κριτήρια αν επιτρέπεται είναι άψογος...; :confused: [ φιλικά, και ήρεμα το λέω, όχι ειρωνικά και επιθτεικά... :oops: ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...