green_beret Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Επειδη χρησιμοποιουσα και την beta νομιζω οτι ειναι ενα βημα πιο μπροστα. Εχει μαζεψει ολα τα καλα τον αλλων σε εναν browser.
geovard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Είναι άριστος καί αφήστε τις βλακείες.Έπειτα από τέσσερα χρόνια βγαίνει νέα έκδοση πολλάκις δοκιμασμένη καί δεν μπορείς να τον κατηγορείς,σίγουρα έχει ανεβασμένα χαρακτηριστικά,κυρίως ασφάλειας.Σώνει καί καλά πρέπει πάλι να τον βάλουμε σε αντιπαράθεση με τον firefox?Άμα σού δουλεύει τζάμι γιατί να παραπονιέται κάποιος.Το αν αντέγραψε καλά χαρακτηριστικά από άλλους browsers καλά έκανε.Αυτό είναι προς όφελός μας.
danaos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Πολύ καλή όντως η τελική έκδοση αλλά, με εκνεύρισε λιγάκι και επέστρεψα στον firefox πάλι... Γιατί; Προσπαθώντας να σβήσω τη browsing history, (Tools>Internet Options>Delete>Delete All), πετάγεται το zonealarm και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: "Internet Explorer is attempting to monitor user activities on this computer. If allowd it may try to track or log keystrokes (user input), mouse movemements/clicks, web sites visited, and other user behaviors. Application:iexplore.exe" Λέω λοιπόν στο zonealarm να μην το αφήσει να το κάνει, οπότε διαπιστώνω ότι η browsing history παραμένει ανέπαφη... Μετά από σχετικό ψάξιμο, βρίσκω ότι μόνο αν επιτρέψεις στο ΙΕ7 να καταγράψει κινήσεις κτλ κτλ, ενεργοποιείται η δυνατότητα να σβηστεί η browsing history. Ποιανού είναι το bug άραγε; Του ΙΕ7 ή του zonealarm;
gv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 sta favorites den yparxei ry9misi gia auto-expand ? exo !@#$%^& sta klik ...
gfilippas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ούτε εγώ θα αλλάξω τον firefox αλλά μια χαρά μου φάνηκε ο ΙΕ7. Και το πρόβλημα με το validation το ξεπερνάς εύκολα.
Gryzor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εγκατέστησα, reboot, δεν μπορούσα να μπω στο shell (explorer.exe)!!! Ευτυχώς ctrl-alt-del δούλευε, οπότε μέσω του Task Manager άνοιξα το Safarp και... αντ'απο δω! Δεν το ξαναγγίζω για πολύ καιρό...
george664 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 gia sas prospathisa na ton peraso windows pou den einai original kai episi se latop me original windows alla kolisa sto validation pos to xepernas
pusher Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δύο ερωτήσεις: 1. Μπορώ να περάσω τους σελιδοδείκτες του Firefox στον ΙΕ 7 και αν ναι πώς; 2. Υπάρχει ελληνική έκδοση;
danaos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς. Σώζεις τα bookmarks της αλεπούς σε ένα αρχείο html και μετά στον ΙΕ7 κάνεις import από αυτό το αρχείο. Όμως.... εγώ που το έκανα διαπίστωσα ότι όπου είχα δώσει ελληνικό όνομα σε bookmarks, στον ΙΕ7 εμφανίζονται σούπερ κινέζικα στα favoriteς. Δεν κατάφερα να το διορθώσω με τίποτα... Παρ' όλα όσα έχουν αναφερθεί ως προβλήματα, εμένα δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση, η γενική εντύπωση που μου αφήνει είναι πολύ καλή αλλά, ο firefox (2 rc3) είναι αξεπέραστος... gia sas prospathisa na ton peraso windows pou den einai original kai episi se latop me original windows alla kolisa sto validation pos to xepernas Μην περιμένεις να βρεις απάντηση στο ερώτημά σου εδώ δημόσια...
geovard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δεν μού δουλεύει το σύρσιμο καί απόθεση στη μηχανή αναζήτησης.Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό η απλά δεν γίνεται στον ie7?Αν εγκαταστήσω ξεχωριστά μιά από τις γνωστές μηχανές γίνεται αλλά με την ενσωματωμένη όχι.Πείτε λοιπόν.
danaos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Τι σέρνεις και αποθέτεις στη μηχανή αναζήτησης;
geovard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Τι σέρνεις και αποθέτεις στη μηχανή αναζήτησης; Μιά λέξη κλειδί γι αυτό πού ψάχνω καί πού συναντώ σε ένα κείμενο καί δεν θέλω να μού πάρει χρόνο να τη γράψω. edit: Μού χάλασε καί η εμφάνιση της σελίδας μου. http://users.otenet.gr/~geovard
danaos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εμ, όλα αυτά σε κάνουν να στρέφεσαι σε firefox... Μισό λεπτό να το δοκιμάσω κι εγώ να σου πω... Μπα, δε γίνεται. Μόνο copy paste....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.