Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7 FINAL

ExCiZieR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στα topics σχετικά με τον ΙΕ7 σημαίνει ότι η αλεπουδίτσα έχει αποκτήσει ισχυρή βάση...

Άμα έχεις συνηθίσει στον firefox, τι να σου πει ο ΙΕ7... Επίσης, έχω την αίσθηση ότι είναι λιγάκι "προχωρημένος" ο ΙΕ7, για ορισμένα ελληνικά sites (π.χ. sport-fm)...

Δημοσ.

Ego ton brika spasmeno xoris na xreaizetai na exo ta au8entika Windows(giati kanei online check gia gnisiotita) ton egkatestisa kai douleuei mia xara kai eimai pliros ikanopioimenos,i apeikoneisei kai oi ka8arotita tis selida exei anebei kata polli kai exei ginei pio euxristos,prepei na po oti den eimai apo tous an8ropous pou simpa8oun tin Microsoft...

Δημοσ.

Αφού πρώτα απεγκατέστησα τον ie 7 RC1 (και μετά τον ie από την "Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows") εγκατέστησα την τελική έκδοση του ie 7. Όμως εκκινεί πάντα με τα add-ons απενεργοποιημένα! Ιδού και ο προορισμός της συντόμευσης:

"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff
Φαντάζομαι ότι φταίει αυτό το -extoff. Σωστά;
Δημοσ.
Μάλλον οι web administrators του sport-fm...

lol

Μάλλον το render at will που έχει επικρατήσει στη Μικρομαλακή(α)!!!

Δεν είναι δυνατόν, ό,τι να 'ναι κάνουν. Ό,τι να 'ναι έκανε ο IE6, και ακόμα χειρότερα ο 7!!! Θέλουν να φτιάχνουν όλοι τις σελίδες τους έτσι ώστε να φαίνονται σωστά με το δικό τους browser!!!

Opera, mozilla forever!

Τι το τρομερό είδατε στον 7? tabs έχει μόνο, τα οποία θα έπρεπε να τα έχει εδώ και αρκετά χρόνια!!! Επειδή μας τον σερβίρουν σαν κάτι νέο δεν πάει να πει ότι είναι κι όλας ;)

Ο maxthon ήταν κλάσεις ανώτερος από τον IE 7 ;)

Για mozilla, Opera δεν το συζητώ!

Δημοσ.

Λοιπόν να μη γινόμαστε εντελώς άδικοι. Δεν μου έχει κολλήσει καθόλου και τίποτα, είναι ταχύτατος και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα...

Βέβαια το firefox δεν τον αλλάζω με τίποτα...

:)

Δημοσ.

Εγω ειχα την beta για πολυ καιρο και βλεπω οτι η βελτιωση ειναι θεαματικη. Πραγματικα παρα πολυ καλο. Ειδικα το preview δινει πολλους ποντους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...