burnin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ma kala den upostirizzei winxp me sp1? prpeei na exo sp2?
akiss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ontos to site tis microsoft einai ena tixeo site.. oxi burnin.to eixan pei edo kai kairo eksaloy.. bebaia olo kai kapoios 8a "peiraksei" ton kodika.
danaos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Τι λέτε ρε παιδιά; Από τη microsoft τον κατέβασα τον ΙΕ7... Το link είναι: http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx Και ναι, είναι final... Απογοήτευση πάντως πλήρης και επιστροφή στο firefox... IE7 μόνο για επίσημα sites, εφορίες και τέτοια...
danaos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στα topics σχετικά με τον ΙΕ7 σημαίνει ότι η αλεπουδίτσα έχει αποκτήσει ισχυρή βάση... Άμα έχεις συνηθίσει στον firefox, τι να σου πει ο ΙΕ7... Επίσης, έχω την αίσθηση ότι είναι λιγάκι "προχωρημένος" ο ΙΕ7, για ορισμένα ελληνικά sites (π.χ. sport-fm)...
jk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ego ton brika spasmeno xoris na xreaizetai na exo ta au8entika Windows(giati kanei online check gia gnisiotita) ton egkatestisa kai douleuei mia xara kai eimai pliros ikanopioimenos,i apeikoneisei kai oi ka8arotita tis selida exei anebei kata polli kai exei ginei pio euxristos,prepei na po oti den eimai apo tous an8ropous pou simpa8oun tin Microsoft...
pusher Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αφού πρώτα απεγκατέστησα τον ie 7 RC1 (και μετά τον ie από την "Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows") εγκατέστησα την τελική έκδοση του ie 7. Όμως εκκινεί πάντα με τα add-ons απενεργοποιημένα! Ιδού και ο προορισμός της συντόμευσης: "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff Φαντάζομαι ότι φταίει αυτό το -extoff. Σωστά;
tsakonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=747808&lngDtrID=252
wizard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον οι web administrators του sport-fm...lol Μάλλον το render at will που έχει επικρατήσει στη Μικρομαλακή(α)!!! Δεν είναι δυνατόν, ό,τι να 'ναι κάνουν. Ό,τι να 'ναι έκανε ο IE6, και ακόμα χειρότερα ο 7!!! Θέλουν να φτιάχνουν όλοι τις σελίδες τους έτσι ώστε να φαίνονται σωστά με το δικό τους browser!!! Opera, mozilla forever! Τι το τρομερό είδατε στον 7? tabs έχει μόνο, τα οποία θα έπρεπε να τα έχει εδώ και αρκετά χρόνια!!! Επειδή μας τον σερβίρουν σαν κάτι νέο δεν πάει να πει ότι είναι κι όλας Ο maxthon ήταν κλάσεις ανώτερος από τον IE 7 Για mozilla, Opera δεν το συζητώ!
wizard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Opera still RRRRulezzzzz!!!! Μόνο αυτή τη μ@λ@κί@ με το preview tabs θέλω στον Opera
scrat007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Κολλαει το σύμπαν. Restart από το πουθενα και αλλα πολλά... Μάπα το καρπούζι
mpentenis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 emena pali moy fanike antigrafi toy firefox! se kapoia menu, moy fainetai oti ekanan clopy-paste
danaos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν να μη γινόμαστε εντελώς άδικοι. Δεν μου έχει κολλήσει καθόλου και τίποτα, είναι ταχύτατος και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα... Βέβαια το firefox δεν τον αλλάζω με τίποτα...
green_beret Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εγω ειχα την beta για πολυ καιρο και βλεπω οτι η βελτιωση ειναι θεαματικη. Πραγματικα παρα πολυ καλο. Ειδικα το preview δινει πολλους ποντους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.