geovard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Κατέβασα τον IE7 τον Ελληνικό.Έχω όμως το πρόβλημα ότι όταν πάω να γράψω Ελληνικά μού βγάζει μερικά γράμματα Ελληνικά καί διάφορα σύμβολα.Σε άλλες εφαρμογές όπως στο word γράφει κανονικά Ελληνικά.Το πρόβλημα είναι με τον Ελληνικό explorer 7.Τώρα έκανα εδώ αντιγραφή επικόλληση από το σημειωματάριο αλλιώς δεν θα μπορούσατε να τα διαβάσετε.Είχα τον Αγγλικό καί δεν είχα πρόβλημα.Μάλλον θα τον ξαναβάλω αλλά θέλω να δω το γιατί.Βοηθείστε να το λύσουμε. Παρακάτω γράφω: Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό ”µ½ µ―Ό±ΓΔµ Ί±»¬ ΄µ½ **ΗΏΕΌµ ΌΕ±»Μ edit: Εύρηκα! Λοιπόν είχα απενεργοποιήσει το πρόσθετο ESigilBho Class τού COMODO firewall καί δεν έγραφε Ελληνικά.Γιά όσους έχουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ας δοκιμάσουν να απενεργοποιήσουν το πρόσθετο καί γιόκ Ελληνικά στα μηνύματα!
igeon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα με explorer 6. Εφταιγε το πρόσθετο bitComet Helper. Θα μας τρελάνουν...
blueviper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τείνω να καταλήξω πως ο μαζοχισμός αποτελεί κοινότερος τόπος από όσο πίστευα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μετάφραση:Αφού κάνετε την δουλειά σας καλύτερα με άλλους φυλλομετρητές(sic)γιατί παιδεύεστε;........ :roll:
blueviper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αχέμ...exactly. Πραγματικά είναι να απορείς προς τι τόση αφοσίωση σε έναν browser που δεν υπερέχει του ανταγωνισμού σε κανένα επίπεδο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μόνο στον IE7?Τα ίδια και με τον MP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.