warrior69 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το επισκέφθηκα, μου άρεσε και είπα να το αναφέρω... Αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο για clubbing και έξοδο γενικά περιμένω τις προτάσεις σας...:twisted:
bandito Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 1 η ώρα το βράδυ και παίζει να ξύπνησα και την μιση γειτονιά. Δεν βάζουμε ΜΟΥΣΙΚΗ στις κεντρικές σελίδες το κέρατο μου.
HexStatic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το επισκέφθηκα, μου άρεσε και είπα να το αναφέρω...Αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο για clubbing και έξοδο γενικά περιμένω τις προτάσεις σας...:twisted: ' wow ... kai sou arese toso polly pou ekanes register sto insomnia gia na mas to peis..... spam mou mirizei...anyway .. welcome to insomnia.
Adavis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Άκυρο... η μουσική είναι τουλάχιστον εκνευριστική.
blackhumor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ωραία σαν σελίδα, αλλά όντως η μουσική... εκνευριστική... Ευτυχώς που διάβασα το post του bandito και χαμήλωσα τα ηχεία...
warrior69 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ' wow ... kai sou arese toso polly pou ekanes register sto insomnia gia na mas to peis..... spam mou mirizei...anyway .. welcome to insomnia. Έκανα register στο insomnia επειδή μου άρεσε σαν forum και σαν παρέα, εκείνη τη στιγμή μόλις είχα μπεί στο εν λόγω site και όντως είπα να το παραθέσω και τίποτα παραπάνω. Πάντως ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Καλλίμαχος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν warrior το site είναι μέτριο. Αργεί να φορτώσει και κάποιες φορές που μπήκα ήταν κάτω. Αφου έχουν μούφα server....τι περιμένεις? Και ο κατάλογος δεν εχει ολη την Ελλάδα....και το προς διευκρινιση τι είναι? Anyway πολύ μέτριο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.