ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά δείτε τι μου έβγαλε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μου (Υπόψη ότι ήταν το πρώτο αρχείο που πήγα να κατεβάσω για σήμερα)
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Αν κάνεις λάθος 3-5 φορές το verification code που σου ζητάει, σε μπλοκάρει επειδή νομίζει ότι είσαι bot που κάνει brute force adl. Ξαναβάζεις το download url & πατάς refresh. Μήπως είχες το keyboard @ greek ?
tonypapadovic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ή κάνε disconnect-connect και τα λοιπά....
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 οκ ειναι τώρα αλλά μου το έχει ξανακάνει πολλες φορές thanx ΥΓ είχα δοκιμάσει με Rapget πριν μάλλον φταίει αυτό
geri Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 To Rapget αν δεν έχεις τα 2 αρχειάκια sto system32 δεν εισάγει σωστά το 3ψήφιο κώδικά και σου εμφανίζεται μετά από λίγο αυτό το πρόβλημα. Μην ανησυχείς το είχα πάθει και εγώ.
blueviper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δε φταίει το Rapidshare για όσα οι ίδιοι επιλέγουμε. Προφανώς και το Rapget δε σου δούλεψε σωστά και την πάτησες (χωρίς να έχεις καμία σοβαρή επίπτωση). Μην σπεύδουμε πάντως να τα ρίξουμε στην υπηρεσία, όταν μάλιστα χρησιμοποιούμε χίλιους δυο τρόπους για να την υπερβούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.