tnick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά εχω ένα πρόβλημα εχω ADSL γραμμή στα 768 και ανοιγουν όλα κανονικά σφεράτα και επίσης κατεβάζω σε κανονική ταχύτητα 82KB/s αλλα το πρόβλημα μπυ είναι οτι στα site youtube και video.google τα video που βαζω να δω αργουν δραματικα δε φορτώνουν καθόλου γρήγορα αυτο συμβαίνει και με τον explorer και mozilla εχεται καμια ιδεα τι να κάνω??
giannisk1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει και η περίπτωση να μην φταίει η σύνδεση σου,αλλά οι σελίδες με τα βίντεο.
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Αν είσαι σίγουρος ότι η γραμμή "πετάει" μάλλον το streaming είναι απαιτητικό και δεν φτάνουν τα 80Kb/s αλλά θέλει παραπάνω.
tnick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ναι αλλα σε μία άλλη γραμμή 768 πάλι τα κατέβαζε σφεράτα.δε ξέρω τι μπορεί να φταιει αλλο προβλημα δεν έχω και στα online παιχνίδια μια χαρα παιζω και στο emule κατεβαζω κανονικά.αν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.