Bakxos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά γιατί μου δείχνει ασπρόμαυρη εικόνα όταν συνδέω τον φορητό με την LCD τηλεόραση; χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι εχει σχεση με τα χρωματα pal kai secam. δεν ξερω αν η καρτα σου μπορει να δωσει και τα δυο και τι εχει η lcd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά γιατί μου δείχνει ασπρόμαυρη εικόνα όταν συνδέω τον φορητό με την LCD τηλεόραση; Πές μας και τον τρόπο σύνδεσης!!! Συνήθως στις νέες καλές τηλεοράσεις (όπως η δικιά σου υποθέτω) οφείλεται στην λάθος ρύθμιση της εισόδου AV της τηλεόρασης. Στις παλιές τηλεοράσεις (δεκαετίας και πάνω) και σε καινούργιες φτηνιάρικες (που χρησιμοποιούν παλιά τεχνολογία) στο ότι δεν είναι συμβατές με το S-Video και το δείχνουν ασπρόμαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή τι λύση μπορώ να δώσω για να δω έγχρωμη εικόνα; Το έχω συνδέσει με scart γιατί μου είπαν ότι θα είχα πολύ καλύτερη ποιότητα στην εικόνα. Η LCD είναι SAMSUNG (εάν αυτό έχει καμιά σημασία). Πίσω εχει υποδοχή όπως έχουν τα κουτιά τον σταθερών για σύνδεση οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Άφησε το scart και πέρασε το σήμα με S-Video. Δεν είναι αλήθεια ότι το Scart έχει καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, το αντίθετο!!!!! Ίσως εκεί σου δημιουργείται το πρόβλημα, στην μετατροπή S-Video -> Scart (που υποθέτω ότι κάνεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.