talikra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Οσο ασχετος ειμαι σχετικα με καρτες κτλ οι τιμες αν ειναι αληθινες ειναι πραγματικα απιστευτες μιλαμε για τουλαχιστον 50% κατω. Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει ρε παιδια τι παιζει με αυτην την περιπτωση;
jimstr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μόλις πήρα τηλεφώνημα από Λονδίνο. Στη παρακάτω διεύθυνση σεν υπάρχει κανένα διακριτικό της εταιρίας. Υπάρχει τράπεζα στο ισόγειο και από πάνω τίποτα που να φανερώνει την ύπαρξη εταιρίας .. Αυτά τα λίγα εγώ πάντως είμαι εκτός δεν τους στέλνω ούτε mail …. Instructions for Western Union payment: The payment must be sent on the name of our sales manager Mr. Arnis Skrabe. First Name: ARNIS Last Name: SKRABE Address: 75 SHAFTESBURY AVENUE City: LONDON Country: UNITED KINGDOM Total: 230.00
talikra Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Τι παιζει ρε παιδια εδω εχει και κατι web camerer στις οποίες κάνω Link και αρχ@@@ια στατικες μενουν δεν ανανεονονται καλά αν μιλάμε για απάτη, που οκ ενδέχεται να είναι και το ποιό πιθανόν είναι αρκετά καλά δουλεμένη τι να πω; Βέβαια υπάρχει και το άλλο Το συγκεκριμένο site πρέπει να παίζει αρκετό χρονικό διάστημα αν όντω είναι παράνομο τι στο δι@@@@λο παίζει δεν υπάρχει κράτος-οργανισμός να πει-κανει κάτι;
nikkeii Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Thanks for shopping with us! χεχε...ωραιοι τυποι. Ποσοι θα εχουν πιαστει κοροιδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.