Προς το περιεχόμενο

www.Aigars.co.uk

giannissam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
;1335250']@paredwse:Αναφερεται βεβαια στην ιστοσελιδα οτι για το διαστημα 15-31 Οκτωβριου ισχυει η παρακατω προσφορα...: " Free International Shipping "

Ισως να προκειται για κομπινα ισως και οχι...Σκεφτομαι να κανω μια ψευτοαγορα να το επιβεβαιωσω...:P...

To "shipping" δεν έχει καμία σχέση με τους δασμούς του τελωνείου.

Παλιά, η διαφορά της ελλάδας και της ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου ήταν τεράστια. Έπαιρνε ο έλληνας έμπορας 100 ευρώ μια φωτογραφική και την έδινε 300 (για να στο παίξει καλός , στην άφηνε 250). Απο τότε έμεινε στον κόσμο , οτι "εξω" όλα ειναι πάμφθηνα.

Απο τότε , έχουν αλλάξει πολλά. Τα καταστήματα πληροφορικής ειδικά τα μεγάλα, πουλάνε με ποσοστά που δεν ξεπερνάνε το 10% και πολλές φορές φτάνουν και το 2-3%.

Οπότε, όταν βλέπετε κάτι πολύ φθηνότερο να είστε καχύποπτοι. Επιπλέον, οτι δεν είναι απο την Ευρωπαική Ένωση σημαίνει ενδέχεται να περάσει τελωνείο. Είχαμε παραγγείλει απο την Ελβετία ενα ηλεκτρονικό εξάρτημα (ενα gps module, οχι consumer, ήθελε ειδική προσαρμογή μόνο και μονο για να του δώσεις τροφοδοσία), το οποίο έκανε 110 ευρώ και πληρώσαμε 150 ευρώ τελωνείο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δασμούς ?? Και πως ακριβώς θα το ξέρω ?? Πως και που τους πληρώνω ??

Δασμούς για αγορά 180 ευρο ???

Free International Shipping

Shipping from: South Korea

All products we carry are Brand New, Factory Sealed, complete with All factory supplied accessories, and a full manufacturer's warranty.

Πως θα το ξερω αν θα πληρώσω τελωνειο ?? Και αν ειναι να πληρωσω θα ερθει ειδοποιηση με το ποσο ??

Εαν ειναι τοσο μεγάλο το ποσο και αρνηθώ να παω να το πληρώσω χανω απλά την αγορά και τα λεφτα που έδωσα η τιποτα αλλο ??

western union dealers

ATLANTIC

7 AG IOANNOU

VASILIKO , EVIA

(0030) 2109005000

AB VASILOPOULOS

110 KLM THESSALONIKIS

AERODROMOIU

THESSALONIKI

(30) (210) 9005000

ELTA HELLENIC POST

POST OFFICE OF NEA KALIKRATIA

NEA KALIKRATIA , CHALKIDIKIS , 63080

(30) 8011138000

MALHI COMMUNICATION

54 MENANDROU STREET

ATHENS , 10552

(30) (210) 9005000

E

Δημοσ.

Συνήθως οι αγορές μέχρι 300 ευρώ δεν σταματάνε στο τελωνείο. Αν όμως το αντικείμενο είναι ογκώδες, ακόμα και με πιο μικρό κόστος, είναι πιο πιθανό να το σταματήσουν για έλεγχο και φυσικά δασμούς. Τα πάντα όμως εξαρτόνται και από την κρίση του εκτελονιστή. Κοινώς, σε ποιον θα τύχεις. Μου έχει τύχει να παραγγείλω 400 ευρώ πράγματα και να πληρώσω άλλα 120 τελωνείο σύν μια ημέρα στο αεροδρόμιο να συμπληρώνω χαρτιά για εκτελωνισμό (και αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι από όλα).

Δημοσ.

Επειδή έχω φέρει αρκετά πράγματα απο έξω,μεγάλα σε μέγεθος και ακριβά,σας λέω ότι πάνω απο 100 ευρώ μπορεί να μείνει στο τελωνείο και να τρέχετε για εκτελωνισμούς!Παρόλα αυτά ο εκτελωνισμός αν κάποιος απο εσάς είναι τυχερός θα είναι το φπα,αλλίως θα πληρώσετε 30% όπως κ εγω..δηλαδή για ενα αντικείμενο αξίας 1000 ευρώ 300 τελωνείο +τρέξιμο!Καλή τύχη!Τελικά αγόρασε κανείς τίποτα απο το εν λόγω κατάστημα??

Δημοσ.

Πώς είναι δυνατόν να μη δέχονται πιστωτικές κάρτες απο την στιγμή που στην κεντρική τους σελίδα υπάρχουν τα σηματάκια απο Visa, Mastercard κλπ..?

Δημοσ.

Δεχονται πιστωτικες ρε παιδια αλλα οχι απο Ελλαδα.

Ωραια ας υποθεσουμε οτι πληρωνω τα 177 συν μεταφορικα για την φωτογραφικη που θελω να φερω και με ενημερωνουν απο τελωνειο να περασω απο αεροδρομιο, και εγω δεν παω τι κανουν αυτοι ???

Απλα χανω 220 ευρο η εχω και αλλο προβλημα ???

Ξερει κανεις?

ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Δημοσ.
Δεχονται πιστωτικες ρε παιδια αλλα οχι απο Ελλαδα.

Ωραια ας υποθεσουμε οτι πληρωνω τα 177 συν μεταφορικα για την φωτογραφικη που θελω να φερω και με ενημερωνουν απο τελωνειο να περασω απο αεροδρομιο, και εγω δεν παω τι κανουν αυτοι ???

Απλα χανω 220 ευρο η εχω και αλλο προβλημα ???

Ξερει κανεις?

ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D efxaristoume

to mistiko gia na min pleronis foro ine na vallun enan sticker oti ine repaired good!!!

STIN KYPRO PIANNI ELLADA DEN 3ERO

Δημοσ.
;1335250']@paredwse:Αναφερεται βεβαια στην ιστοσελιδα οτι για το διαστημα 15-31 Οκτωβριου ισχυει η παρακατω προσφορα...: " Free International Shipping "

Ισως να προκειται για κομπινα ισως και οχι...Σκεφτομαι να κανω μια ψευτοαγορα να το επιβεβαιωσω...:P...

Για αγορες ανω των χιλιων ευρω λεει ομως ισχυει αυτη η προσφορα.Απατη θα ειναι η υποθεση πιθανοτατα.

Δημοσ.
Για αγορες ανω των χιλιων ευρω λεει ομως ισχυει αυτη η προσφορα.Απατη θα ειναι η υποθεση πιθανοτατα.

dld ti egine re pedia? e3igate mas ke emas

Δημοσ.

paides arkei na riksete mia matia sta google links pou edose

enas filos kapoia posts panw... exei idi arxisei na gemizei to net

oti einai scam... fraud... APATH...

makari na diapseftho kai elpizo na min agorase kapoios kati apo

tin Aigars... na pw kati omws...

opou vlepete WESTERN UNION san tropo pliromis kai MONO afto

(i akoma kai trapezeiko emvasma), MEINETE MAKRIA... den mporo

na to tonisw perisotero... exw gnostous pou exoune xasei apo

200 ews 3.500 Euro... etsi apla, apo apates mesw Western Union...

DEN parexoune refunds... googliste ta keywords:

1) western union scam

2) western union fraud

kai telos deite kai afto to site:

http://db.aa419.org/fakebanksview.php?key=9967

perisotera:

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&q=www.aigars.co.uk&btnG=Search

PS: i western union einai enas efkolos kai grigoros tropos na

steileis xrimata... se kapoion filo, syggeni, klp... oxi se kapoion

pou den ksereis kai den empistevese...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...