skullman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Έχω την εξής ερώτηση παιδιά. Αν και έψαξα, δεν βρήκα κάτι να με βοηθάει. Θέλω να γράψω μια εκπομπή από την τηλεόραση. Θα μου την γράψει 1 φίλος σε dvd recorder και θα μου την φέρει. Πως μπορώ εγώ να αφαιρέσω μετά από το dvd αυτό τις διαφημίσεις ώστε να μου μείνει καθαρή η εκπομπή? Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με wave editor που έχουν τα προγράμματα ήχου, αλλά για βίντεο, ώστε να κόψω αυτά που δεν θέλω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
x_vagos_x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Γίνεται απλούστατα με τον Windows Movie Maker στα προγράμματα... Νομίζω... Απλά θα πρέπει να τα κάνεις decode σε αναγνωρίσιμο από το WMM format και μετά να τα επεξεργαστείς...
User_32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 >[[url=http://www.adobe.com/products/premiere/]x[/url]] Adobe Premiere Με αυτό το πρόγραμμα θα τα καταφέρεις
skullman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 κάπου τό χω, (ήταν "πακετάκι" με το Audition) οπότε λογικά κάτι θα καταφέρω. Υποθέτω οτι θα πρέπει να κάνω πρώτα την ταινία .avi για να το διαβάσουν τα προγράμματα,έτσι? Η την πέρνουν απευθείας από το dvd? Αν ισχύει το πρώτο, με ποιό πρόγραμμα προτείνετε να κάνω την μετατροπή? (Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Divx). Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!
x_vagos_x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Βασικά ναι, θα πρέπει να κάνεις την μετατροπή... Εγώ προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ [ δεν ξέρω, ίσως και να υπάρχει κάποιο καλύτερο ], το Xilisoft Video Converter Είναι καλό, εύχρηστο, και μπορώ να σου δώσω και οδηγίες αν δεν τα καταφέρεις μόνος... [ που δεν το νομίζω... ] Α! Και να ξέρεις ότι το WMM δεν θα το δει αν είναι .avi , δοκίμασε να το convertάρεις σε .w(indows)m(edia)v(ideo) ...
kastel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 κάπου τό χω, (ήταν "πακετάκι" με το Audition) οπότε λογικά κάτι θα καταφέρω. Υποθέτω οτι θα πρέπει να κάνω πρώτα την ταινία .avi για να το διαβάσουν τα προγράμματα,έτσι? Η την πέρνουν απευθείας από το dvd? Αν ισχύει το πρώτο, με ποιό πρόγραμμα προτείνετε να κάνω την μετατροπή? (Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Divx). Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα! Μπορείς να κόψεις απευθείας από DVD με το TMPEGEnc DVD Author. Χωρίς μετατροπές.
skullman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Α! Και να ξέρεις ότι το WMM δεν θα το δει αν είναι .avi , δοκίμασε να το convertάρεις σε .w(indows)m(edia)v(ideo) ... Το δοκίμασα πριν από λίγο και τα δέχεται κανονικά. Απλά μάλλον θα κάτσω να ασχοληθώ λιγάκι με το Adobe Premier να το μάθω λίγο.
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 τι του λετε ρε παιδια για μετατροπες ? και με το dvd shrink το κοβεις σε δευτερολεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.