Wspr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 μολις πηρα ενα φρεσκο λαπτοπ fujitsu-siemens και μια καρτα τηλεορασης Pinnacle DVB-T USB TV CARD.Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να βρω ουτε ψηφιακο ουτε αναλογικο καναλι με τπτ....μηπως ξερει κανενας τι παιζει με την εν λογω καρτα???
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Κεραία πιάνει καλά?Συνήθως οι εσωτερικές δεν τα πάνε και τόσο καλά.
Wspr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 nai keraia ktl einai komple test to desktop pc mou
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 μμμ... Μήπως υπάρχει καμια ρύθμιση για το πια χώρα βρίσκεσε οπότε να ψάχνει αλλού για αλλού? Αλλιώς.. Δοκίμα σε τη και αλλού..
Wspr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 οκ θα προσπαθησω να την βαλω και στο desktop μου αν και δεν εχω sp2.τεσπα thanks a lot
cronos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 μολις πηρα ενα φρεσκο λαπτοπ fujitsu-siemens και μια καρτα τηλεορασης Pinnacle DVB-T USB TV CARD.Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να βρω ουτε ψηφιακο ουτε αναλογικο καναλι με τπτ....μηπως ξερει κανενας τι παιζει με την εν λογω καρτα??? Φίλε μου είχα την 310e κανά μήνα και κάθε μέρα έψαχνα για ψηφιακά κανάλια, αλλά ψηφιακά πουθενά. Επειδή ήταν η πρώτη περίοδος εκπομπής του σήματος θεώρησα ότι δεν πιάνω καλό σήμα από Υμηττό και περίμενα τις εκπομπές από Πάρνηθα. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν ξεκινήσει οι εκπομπές από την Πάρνηθα δοκιμάζω πάλι και τίποτα. Ώσπου μου έρχεται η ιδέα να χρησιμοποιήσω την εσωτερική κεραία της τηλεόρασης του πατέρα μου, η οποία ήταν αγορασμένη προ διμήνου και τα έπιασε όλα καμπάνα. Στην ίδια θέση με την δικιά μου εσωτερική κεραία, και με τον ίδιο προσανατολισμό. Για τσεκαρέ το και σύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.