Voorhees Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα Έβαλα τα Vista αλλά δεν ξέρω αν έχω καλύτερη εικόνα ή χειρότερη. Στα Games έχει μεν πιο έντονα χρώματα αλλά σε αρκετά μέρη κάνει δοντάκια(αυτό το παρατήρησα και στα Wallpapers). Ακόμα στα κείμενα μαζί με τα μαύρα γράμματα βλέπω και κάτι κόκκινο με μαύρο μαζί. Έχω την BFG 7600GS OC 256MB και τα Windows είναι η x64 έκδοση. Ακόμα να πω πως από Drivers δεν ζήτησε τίποτα και έβαλε τα πάντα μόνο του. Ούτε της κάρτας γραφικών ζήτησε, ούτε και της Motherboard. Υπάρχουν νεότεροι Drivers ή κάτι τέτοιο για να καλυτερεύσω λίγο το πράγματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Κανε μια βολτα απο το site της nvidia και θα βρεις καλυτερους Drivers για τα Vista!
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Τα "δοντάκια" που λες στα games εμφανίζονται επειδή δεν έβαλες Anti-Aliasing
Voorhees Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αυτό πως μπαίνει; Είναι κάποια επιλογή στα Windows ή στο Game;
gio@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Sto game suni8ws alla ama den exei ta bazeis apo control panel tis nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.