gus1976 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, είμαι φρέσκος στο forum... Πρίν 2 βδομάδες ξεπέρασα το ίδιο πρόβλημα που είχε και ο "happy", μόνο που δε θεώρησα δεδομένο οτι πρέπει να εγκατασταθούν μετα και οι drivers του on board controller sata1 που έχω στην mobo ASROCK 775VM800 για τον sata2 WD1600js HD, με αποτέλεσμα να διαβάζει ο δίσκος με μέση ταχύτητα 2.6 mb/sec (!!!). Ευτυχώς είχα κ έναν άλλο σκληρό κ έκανα την δουλεία μου αξιοπρεπώς. Χθες επιτέλους επιλύθηκε κ αυτό το ζήτημα!! Μία ερωτησούλα εχω μόνο: Κάπου διάβασα στο forum για κάποιο πρόγραμμα εξ'ολοκλήρου αντιγραφής αρχείων από δίσκο σε δίσκο. Το true image enterprise server συγκεκριμένα. Πώς μπορώ να το βρώ; Δημιουργείται ακριβές αντίγραφο των αρχείων, οπότε ενημερώνονται μητρώα,boot sectors κλπ;;
dpolal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ψάξε να βρεις και να κατεβάσεις το Ηiren's boot cd. Φτιάξε ένα σιντάκι και κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου. Μέσα στο μενού του, στο disk clonning θα βρεις 3-4 διαφορετικά προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο θέλει για να μην αντιγράψεις λάθος τους δίσκους, δηλαδή τον άδειο στον γεμάτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.