Gaou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα πήρα αντικατάσταση τροφοδοτικού απο την oktabit, καθότι το παλιό ήταν χαλασμένο. Ανοίγω τον υπολογιστή και μετά το speedfan . οι τιμές που είδα δεν διέφεραν πολύ απο αυτές με το qtek αλλά κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση καθότι συνέβαινε και στο qtek αλλά και σε αυτό ήταν οι τιμές -5v και - 12v. Είναι κάτι πολύ κακό...
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Είμαι σίγουρος πως τα βιονικά μάτια μου, και το super-zoom λειτουργία τους θα με βοηθήσουν να δω τα νούμερα σε αυτή την large sized screenshot. P.S. Τα νούμερα που βλέπεις από το Monitoring Software δεν έχουν ποτές καμία σχέση με τα αληθινά. Αν θες να ξέρεις την πραγματική τάση ανά γραμμή, πρέπει να πάρεις ένα μέτριο πολύμετρο και να δείς πόσο πραγματικά είναι.
Gaou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 sorry λαλακία μου μου γράφει στην γραμμή -5,0volt -0.33v και στην -12,0v μου δίνει -9.00
Bax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλά μην αγχώνεσαι και πολύ για τα -12 και τα -5. Εγώ σε τροφοδοτικό που είχα πάρει δεν είχε καν γραμμή -5 στο 20πινο που κουμπώνει στη μητρική. από google: -12V's only used for RS-232 serial ports (which use -12/+12V signaling), but the motherboard shouldn't care if there's no -12V rail. The serial ports just won't work. -5V is used by pretty much nothing these days. Actually, as of v1.2 of the ATX12V specification, PSUs haven't even been required to have -5V output.
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί απλά το πρόγραμμα να διαβάζει ότι θέλει.. Το -12 πάντως μάλλον θα υπάρχει.. Απλά μην αγχώνεσε.. Μπορεί μέχρι και η μητρική να μην έχει αισθητήρες για αυτές τις τάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.