chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 παιδια επιτελους εβαλα την 7800gs περασα τους driver στα game τρεχει μια χαρα αλλα.. ολα φενονται πολλη ασπρα δηλαδη τα χρωματα ειναι λιγο ξεθωρισμενα και αρκετα φωτεινα απο την ati που ειχα τωρα σε 3d που επαιξα τρεχει χωρις κανενα προβλημα μονο με την απεκονιση εχω προβλημα.κανονικα δεν επρεπε στις default ρυθμισεις να ητανε μια χαρα? ας απαντησει καποιος που εχει καρτα nvidia πως την εχει ρυθμισμενη
Hlapatsas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 To πρόβλημα το έχουν οι drivers της NVidia.Εγώ έχω την ίδια κάρτα και όταν περάσω τους τελευταίους οδηγούς δεν μου παίζει ΚΑΝ τα βίντεο.Αν κάνεις μία αναζήτηση στο Google θα δεις ότι πολλοί έχουν προβλήματα με τους κωλό-drivers της NVidia!Στις 2 πρόσφατες εκδόσεις της ειδικά τα έχει κάνει....μην πω πως... Α ρε ΑΤΙ........
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Απεγκατάσταση τωρινών οδηγών και διαγραφή φακέλου C:\NVIDIA\Win2kXP. Eγκατάσταση αυτού: ftp://download.nvidia.com/Windows/92.91 Τώρα αν έχετε σκουπίδια οδηγών στο σύστημα από προηγούμενες κάρτες κοιτάξτε να τα ξεφορτωθείτε.
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 εγω τους εβαλα μετα απο format.τελικα παιδια η ati ειναι πολλη ανωτερη εταιρια απο την nvidia με μινιαιο update στους driver και με ομορφη απεκονειση στα game να σας πω καλη η 7800gs αλλα δεν με εχει ενθουσιασει με τα χρωματα της και με την απεκονηση της στα game + αυτο το προβλημα που εχει στα windows και σου βγαινουν τα ματια.το μονο θετικο της ειναι το υψηλο frame rate σε απαιτητικα παιχνιδια οπως το oblivion η ταπεινη x800gt παντως ητανε φοβερη στα χρωματα της και γενικα στο υφος της.αρε ati και παλλη ati!!
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ΄Ανοιξε το driver control panel και προσάρμοσε τα χρώματα όπως σου αρέσουν. Σιγά το δύσκολο.
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 το θεμα ειναι να γινοτανε απο την μανα του σωστα ετσι ναι το ξερω ασε που πρεπει να κανεις το ιδιο και σε καθε game ξεχωριστα γιατ μπαινει μς τις default ρυθμισεις
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ΄Οχι δεν χρείαζεται για κάθε παιχνίδι ή τρισδιάστατη εφαρμογή χωριστά. Απλά δίνεις τις προσαρμογές κάτω από "color correction" για "all" και ξεμπερδεύεις. Και δεν υπάρχει "σωστό" ή "λάθος". Υποκειμενικά γούστα είναι αυτά τα οποία προσαρμόζονται σε μερικά λεπτά.
stefan123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ego apo tin alli eixa me tin ati carta pou eixa mexri prosfata ksevamena xromata eno molis evala carta nvidia ola mou fainotan pio zesta kai koresmena!!!Mipos telika einai thema diathesis kai prokatalipsis sxetika me to pos to vlepei o kathenas? Exo tous teleytaious drivers nvidia an ayto leei kati..
blueviper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω φίλε chek2fire είναι γιατί έφυγες από ΑΤΙ ενώ ήσουν τόσο ικανοποιημένος. Πιστεύω πως αν τα πράγματα ήταν τόσο τραγικά με την nVidia όσο τα περιγράφεις, η ΑΤΙ θα είχε την πρωτοκαθεδρία σε κάθε τομέα.
chek2fire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 γιατι μου αρεσει να παιζω game χωρις πολλα προβληματα ας ειχε βγαλει η ati μια αναλογη καρτα για agp και δεν θα το σκεφτομουνα καν για nvidia
blueviper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, μάλλον θα έπρεπε να πεις κι ευχαριστώ που τουλάχιστον η nVidia συνέχισε να υποστηρίζει το AGP, γιατί διαφορετικά τώρα θα έπρεπε να προσαυξήσεις το κόστο σου με νέα μητρική που να περιλαμβάνει pci express slot. Μην είμαστε κι αχάριστοι...
thanocaster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι με ATI X1650Pro Avivo δεν έχω ενθουσιαστεί και τόσο με την ATI. H 9600Pro που είχα πριν μου φαίνεται ανώτερη...
Ailuros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω φίλε chek2fire είναι γιατί έφυγες από ΑΤΙ ενώ ήσουν τόσο ικανοποιημένος. Πιστεύω πως αν τα πράγματα ήταν τόσο τραγικά με την nVidia όσο τα περιγράφεις, η ΑΤΙ θα είχε την πρωτοκαθεδρία σε κάθε τομέα. Αν δεις και την απάντησή του σε αυτή σου την συμμετοχή θα δεις ότι πρόκειται μάλλον για συνηθισμένους μύθους και προκαταλήψεις. Με την ΑΤΙ δηλαδή θα είχε "καλύτερα χρώματα" αλλά θα έπαιζε παιχνίδια με "περισσότερα προβλήματα". Φυσικά ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο. Ego apo tin alli eixa me tin ati carta pou eixa mexri prosfata ksevamena xromata eno molis evala carta nvidia ola mou fainotan pio zesta kai koresmena!!!Mipos telika einai thema diathesis kai prokatalipsis sxetika me to pos to vlepei o kathenas?Exo tous teleytaious drivers nvidia an ayto leei kati.. Είναι και θέμα οθόνης (τύπος οθόνης, αν έχει εγκατασταθεί ο οδηγός αυτής κλπ κλπ.). Μια βόλτα να κάνεις σε ένα πολυκατάστημα με τηλεοράσεις είναι πανεύκολο να φανούν διαφορές μεταξύ διαφορετικών υλοποιήσεων ίδιας τεχνολογίας. ΄Ομως ακόμα και εδώ υπάρχουν δόξα τω Θεώ ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης κλπ. To λεγόμενο monitor callibration δεν είναι καμιά ιδιαίτερη τέχνη στην εποχή μας. Ανοίγεις τον οδηγό και προσαρμόζεις ανάλογα. Κανονικά χρείαζεται callibration και για τους εκτυπωτές. ΄Οσοι ασχολούνται με εκτυπώσεις φωτογραφιών γνωρίζουν τι εννοώ. http://www.normankoren.com/makingfineprints1A.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.