Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με CPU

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου συμβαίνει το εξής παράξενο:

Κατα την εκκίνηση του υπολογιστή μου μέχρι τα πρωτα 18-20 λεπτά είναι οκ

Μετά αρχίζει κάτι περίεργα κολλήματα ανα τακτά διαστήματα (30 μέχρι και 5 δευτερόλεπτα)δηλ.''παγώνει '' η οθόνη.

Έχω παρατηρήσει ότι το firefox καταναλώνει 94% του CPU εκείνη τη στιγμή. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι τα κολήματα γίνονται πιο συχνά όταν βλέπω π.χ. ένα αρχείο video(μέσω firefox)

Έχω κάνει scan με antispyware και antivirus και δε βρήκαν τίποτα.

Επίσης πρόσφατα έβαλα κάτι extension αλλά το πρόβλημα εμφανιζόταν πριν από αυτά, και τέλος ο windows explorer μου εμφανίζει πότε πότε σφάλματα, και κάνει επανεκίνηση.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προταίρων

Δημοσ.

Κανε ενα MemTest μηπως εχεις καποιο προβλημα με την RAM σου... Ποια προγραμματα χρησιμοποιεις για antivirus+antispyware? Ποσο φορτωμενο εχεις τον firefox με extensions?

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί το Kaspersky όπως φαίνεται στην υπογραφή του... Σχετικά με το antispyware, δεν είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

asmilon μήπως το έχεις σε κανονικό γιατο αυτο είναι .iso

Χρησιμοποιώ Kaspersky όπως είπε σωστά είπε ο x_vagos_x και counterspy

έχω 7 επεκτάσεις

Δημοσ.

Ειναι σε iso φιλε μου επειδη ετσι οταν το γραψεις σε CD θα ειναι bootable και θα τρεξει το τεστ χωρις να εισαι στα Windows... Απλα μεσα απο το Nero Burining ROM κανε File->Open και βρες το ISO...

Ανοιξε και το κουτι σου και δες μηπως εχουν μαζεψει σκονη οι ψυκτρες σου και δε δουλευουν, με αποτελεσμα να υπερθερμαινονται καποια parts στο συστημα σου...

Δημοσ.

Αυτο το τελευταιο ειναι και το πιο πιθανον αφου η συσσωρευση σκονης δημιουργει παντοτε πολλα προβληματα...

Δημοσ.

Εγραψες το ISO οπως σου ειχα πει πιο πανω? Δε θα σου κανει boot αν απλα το πεταξεις σε ενα project του Νero και το γραψεις, πρεπει να κανεις File->Open να βρεις το iso και να το κανεις burn...

Δημοσ.

Ποση ωρα το ετρεξες περιπου δηλαδη? Φανταζομαι δε σου εβγαλε καποιο error ετσι δε ειναι?

Οποτε κοιτα για θερμοκρασιες, μηπως παιζει κατι με τις ψυκτρες σου...

Δημοσ.

τελικά asmilon το πρόβλημα είναι sto firefox, γιατί τώρα σερφάρω με IE EXPLORER και είμαι οκ... θα το κάνω απεγκατάσταση και θα το ξαναεγκαταστήσω μπας και διορθωθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...