dk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εχω ενα Plextor 708A και γραφω DVD με Nero. Ξανφικά μου βγαζει το παρακατω Μυνημα Buffer too large και δεν γραφει δισκακια με τιποτα. Δεν ξερω αν φταιει το οτι δοκιμασα να αντιγραψω ενα DVD original με ταινια που ειχε σαν εταιρεια παραγωγης την SONY. Eκανα update το firmware αλλα παλι τιποτα. Μια βοηθεια απο καποιον που ξερει θα ηταν πολυ σημαντικη
BiSoNaSs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 To Nero Δεν μπορει να γραψει η να επεξεργαστει DVD original που έχουν κλειδωμα προστασιας. Βρες ενα προγραματακι το Anydvd της slysoft , και εγκατεστησε το. μολις βαζεις ένα dvd μεσα αυτόματα σπαει το κλειδωμα . Μετα το Nero το βλεπει σαν Non Copy right οποτε σε αφηνει να το κανεις οτι θες.
dk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Φιλε Bisonass δεν γραφει καθολου πλεον DVD το μηχανημα, δεν με ενδιαφερει να γραφω original δισκακια δεν γραφει ουτε δισκακι με data
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 an den grafei kai to exeis dokimasei kai se allo mixanima tote rma apo to site tis plextor kai me courier sou fernoun allo kai meta isos to palio sto paroun piso.den trexeis pouthena.
dk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 παιδια καπου αλλου ειναι το προβλημα το ξερω και με το rma αλλα δεν ειναι χαλασμενο, κατι αλλο
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 dokimase se allo pc na deis ti ginetai.isos kalodio isos to pc isos ta windows isos xilia dio .thelei dokimes.
dpolal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Απεγκατέστησε το Νέρο και δοκίμασε και με άλλο πρόγραμμα να δεις τί γίνεται...
dk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασα με το Easy Cd Creator αλλα μου βγαζει καποιο προβλημα με τους Aspi Drivers. Ακολουθω τις οδηγίες για να το διορθωσω αλλα παλι τιποτα. Για μου το βλέπει στη διαχειριση συσκευων το DVD σαν SCSI ενω ειναι ATAPI
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 isos exeis perasei tipota paraxenous aspi kai ginetai auto.
dk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 και τι κανω poulinos για να λυθει καμια ιδεα
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ego gia arxi tha to ebaza ite se allo pc i tha travaga ena format gia na do ti ginetai.giati to na psaxneis ine diskolo kai min kaneis 10.000 pragmata kai sto telos einai xalasmeno to dvd-recorder.episis to basiko dokimase me alli marka dvd mipos einai provlima stin partida i asimbatotita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.