nitro-gun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδια έχω το εξης θέμα..Εχω φτιαξει 2 sites τα οποια τα εχω ανεβασει με apache(EasyPHP), το θέμα είναι οτι θέλω όταν χτυπαω την ιντερνετικη ip μου να βγαινει το δευτερο site και όχι το πρωτο όπως γίνεται, το δευτερο ειναι .htm ,εχει κανεις καμια ιδέα??
aktivesystems Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εαν τα εχεις στον ιδιο καταλογο...πανε το ενα σε εναν υποκαταλογο και λυθηκε το προβλημα
nikosdimos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Όπως είπαι και ο aktivesystems μπορείς να βάλεις το ένα από τα δυο site σου σε έναν υποκατάλογο. Βέβαια καλό θα ήταν. να βάζεις κάθε site που δημιουργείς σε έναν δικό του υποκατάλογο. Δηλαδή > \ | |-- site_1 | |-- site_2 | |-- ... Έτσι γράφωντας στο browser που χρησιμοποιείς το παρακάτω θα βλέπεις και το κάθε site >http://<την IP σου>/site_x όπου x τον αριθμό του site.
gvard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, Θα πρέπει να σετάρεις τον webserver για name-based hosting (πχ με το NameVirtualHost στο configuration αρχείο). θα ορίσεις το domain σου να κάνει redirect στον κατάλογο Α και την IP (τα υπόλοιπα δηλαδή) στον κατάλογο Β. Σίγουρα το πρόγραμμα θα έχει FAQ για το name-based hosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.