cra_dra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Απο μια περιηγηση στο forum ειδα οτι πολλοι αγοραζουν router.Το μονο που ξερω ειναι οτι χρησιμευουν για να μοιραστουν την ιδια συνδεση παραπανω απο 1 υπολογιστες. Εχω ενα usb Sagem 800 fast απο το onDSL kit της Otenet και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα στα winXP. Επισης θα ηθελα να δουλεψω και σε linux καποια στιγμη και μου ειπαν οτι το usb δεν θα δουλευει οποτε θα αναγκαστω να αλλαξω. Η απορια μου ειναι η εξης: "Τα routers εκτος απο το οτι συνδεονται πανω στην καρτα δικτυου εχουν αλλα πλεονεκτηματα;(Καλυτερη ταχυτητα,αφαλεια...)"
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 as ta xanapoume gia akoma mia fora pleonektimata routers a.exoun firewall. b.exoun qos c.antexoun perisotera connectios kai ta diaxirizontai kalitera. d.megaliteri asfaleia logo nat e.pola pc pano. f.den thelei drivers g.den iparxoun asimbatotites. auta ta liga gia arxi. kai den einai poli pio akriva apo ena modem.episis iparxoun kai wireless.
cra_dra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Να'σαι καλα. Πολυ χρησιμη αυτη η λιστα. Ειχα διαβασει σχεδον ολα τα post του foroum αλλα δεν βρηκα κατι. Ισως να μου ξεφυγε καποιο. Παντως thanks.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 kai kanoun pola akoma alla min pame sta advance opos tunnels,ips,vpn,pola pvc's voip routers ktl.
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Γενικά άποψη μου είναι πως usb και dsl δεν πάνε μαζί... Εκτός και αν μόνο το χρησιμοποιείς για surfing και mail αποκλειστικά. Και πάλι τα πλεονεκτήματα ενός router είναι απίστευτα περισσότερα..όπως το είπε ο poulinos
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 poli sostos spirosta.usb kai p2p den pane.usb kai linux pali den pane.
cra_dra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ωραια ως εδω.Ελπιζω μονο να τα καταφερω και με τα port forward για τα προγραμματα που χρησιμοποιω. Αλλα γι'αυτο το θεμα υπαρχουν site και forums και ελπιζω οτι δεν θα μπερδευτω.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 tha se boithisoume me to port forward.den einai tipota to diskolo.
cra_dra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ειμαι μετξυ αυτων των 2: Netgear ROUTER-MODEM ADSL (PSTN) (DG834IT) (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=778&product=622915&tab=specs) ZYXEL PRESTIGE 660HA ADSL2+ OVER PSTN 4 PORT GATEWAY (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664) Δεδομενου οτι εχουν την ιδια περιπου τιμη ποιο να διαλεξω;Προτιμω περισσοτερο το zyxel γιατι διαβαζω συνεχεια καλες κριτικες για αυτο, για το αλλο ομως δεν εχω δει τιποτα.Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι;
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 episis tha pigena stegna se zyxel.poli stegna.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.