jimstoik13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα παιδία,θέλω να εγκαταστήσω Tον Apache server μαζί με PHP και MySql για να μπορώ να δουλεύω τη σελίδα μου στο Pc και να μην χρειάζεται να κανω πρώτα Upload στο σερβερ για να δω αν δουλεύουν. Τα έχω κατεβάσει και τα 3 ξεχωριστά αλλά δεν καταφερα να τα στήσω σωστά. Ξερει κανείς τι ακριβώς πρεπει να κάνω? η που μπορώ να βρώ οδηγίες στα ελληνικά? Ευχαριστώ..Sorry αν το θέμα έχει ξαναμπέι δεν το εχω δει.
Daredevil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 katebase to wampServer h to xampp kanto install kai 8a ta xeis ola etoima
jimstoik13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Thanx φίλε αλλα και πάλι έχω ένα προβληματάκι δεν λειτουργεί το Service της MySql μάλλον υπάρχει καποιο πρόβλημα με το κωδικό αυτό μου λεει και στο PhpMyAdmin και δεν μπορώ να το ανοίξω,ξέρεις μήπως τι πρεπει να κάνω?
Bogey Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δες αν είναι ενεργοποιημένος ο IIS. Αν είναι, πήγαινε στα service και κάνε stop. Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και σε μένα, αλλά όταν έκαν stop το IIS. και το PhpMyAdmin, έπαιξε κανονικά..
platongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σε windows θέλεις να τα κάνεις ή σε linux??
Mystirios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Jim , δες στα services αν είναι το service της mysql είναι disabled , γιατί αμα για κάποιο λόγο είναι δε μπορείς να το ξεκινήσεις.Θα σου πρότεινα πάντως αφου είσαι πρωτάρης στο στήσιμο να κατεβάσεις ολόκληρο το AMP όπως πχ το apache2triad που κάνει όλη την εγκατάσταση με απλούστατο τρόπο.Μετά αν χρειαστείς και τπτ άλλο πειράζεις τα διάφορα config & ini αρχεία
jimstoik13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Thanx pedia gia tis apadiseis! tin vrika thn akri telika!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.