johnBcrete Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Gnwrizei kaneis gia ta asus? Pio einai to service tous? To montelo (a6f) to vrika girw sta 900 einai kali timi gia auta pou prosferei i mporw na vrw ftinotero me ta idia xaraktiristika (to laptop tha doulevei 80 % keimeno ,10% dvd , 10 %games) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εχω πάρει το A6JC, ένα μεγαλύτερο αδερφάκι του. Όσον αφορά το service τους έρχονται και στο παίρνουν από το σπίτι και το πάνε, μάλλον στην Ιταλία και στο φέρνουν σε καμια 7-10 μερες. Ευτυχώς προσωπικη άποψη δεν έχω γιατί δεν μου χρειάσθηκε. Πάντως σου δίνουν εγγύηση για 0 καμένα pixels. Όσον αφορά το design, αν και είναι υποκειμενικό, το θεωρώ αν όχι όμορφο πάντως σίγουρα ιδιαίτερο. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και όντως δικαιώθηκαν κάποιοι που είχα ακούσει σε κάποια άλλα fora. Ειδικά σε σχέση με ένα παλιό compaq που είχα είναι από πλευράς κατασκευής μεγάλη η διαφορά ειδικά στο φινίρισμα. Τώρα που το ακουμπάω μετά από 10 ώρες λειτουργίας βλέπω ότι δεν ανεβάζει και ιδιαίτερα θερμοκρασίες. Να σου πω την αλήθεια εγώ το πήρα και λίγο σαν καπρίτσιο γιατί μου είχαν κολήσει στο μυαλό από το χειμώνα με το A6VC. Aν ψάχνεις value for money πάρε ένα ΗP ή ένα Fujitsu (2 χρ. εγγύηση), θα σου βγουν σίγουρα πιο φθηνά. Πάντως στην τιμή που είχε, το πήρα πριν κανά μήνα 1070 ευρώ, συνυπολόγισα και τα 2 χρ. εγγύηση που δίνει. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος, αλλά σου λέω ήταν μια αγορά βασικά ψυχολογική. Με τα μάτια της ψυχρής λογικής των χαρακτηριστικών έπρεπε να πάω στις παραπάνω μάρκες. edit: επειδή βλέπω ότι θέλεις να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι και να βλέπεις και καμια ταινια καλύτερα να πάρεις κάτι με ξεχωριστή καρτα γραφικών, έστω και της πλάκας όπως η 7300 του A6JC. Aν θυμαμαι καλά το Α6F δεν διαθέτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Στη αρχη ειχε ακριβες τιμες αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι οτι διενι πολυ σωστα 2 χρονια εγγυηση και παει καλα απο ποιοτητα κατασκευης. Εξαλλου οτι πληρωνεις παιρνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.