Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο boot time λόγω Zonealarm Prο

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H απεγκατάσταση δεν είναι ο "εύκολος" δρόμος.

Σόρρυ, δηλαδή αλλά άμα ένα πρόγραμμα που κάποτε ήταν αξιόλογο (και ίσως το πιο αξιόλογο), έχει γίνει μια μαλακία και μισή, ποιος ο λόγος να επιμένει κανείς;

Δηλαδή άμα κάποιος ποστάρει ότι το Winamp κάνει ώρα να σηκωθεί και του τρώει πολλά resources, τι να του πούμε; Να το βάλει σε δίαιτα;

Μέχρι την έκδοση 2.x ήταν πανάλαφρο, μετά έγινε μια μούφα.

Η μόνη λογική οδός είναι η απεγκατάσταση.

Και στην περίπτωση του ΖΑ φυσικά και αναφέρομαι στη free έκδοση. Έπαψα να το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια. Κάθε τρεις και λίγο, του δίνω ξανά μια ευκαιρία. Ξενερώνω που μου γονατίζει το pc και το ξηλώνω.

That simple.

Τώρα άμα κάποιος είναι ερωτευμένος με την εφαρμογή, ας ζήσει με τα κουσούρια της.

Τώρα δοκιμάζω το Comodo.

Δημοσ.

Ίσως θες να δοκιμάσεις το comodo. Είναι δωρεάν, ελαφρύ και αποτελεσματικό (τουλάχιστον σε όσα on-line test έχω κάνει).

Δημοσ.
Πρωτα απο ολα ολοι οσοι λενε οτι το za ειναι το χειροτερο σεν ξερουν τι τους γινεται . Προφανως ολοι βάζουν το security suite σπασμενο το οποιο ειναι αρκετα βαρυ και δεν μενουν στο za free edition.

Πες μας φιλε λιγο τι σκληρο εχεις δηλ χωρητικοτητα, μεγεθος ram και τι αλλο τρεχει με την εναρξη των windows, Επισης κατα ποσον εχεις wireless δικτυο!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλε μου! Εχω 3 σκληρούς, 2 σε stripe και 1 sata μόνο του. 80+80 και ο αλλοσ 300. 512 Ram, ενώ τρέχουν λίγα πράγματα στην αρχή. Δεν έχω wireless δίκτυο. Έχω κανονικό. Η βραδυπορία ξεκίνησε μετά το update από την προηγούμενη έκδοση.

Δημοσ.

@punky και geovard

Το za είναι εξαιρετικό firewall. Συνεργάζεται καταπληκτικά με το NOD32 και δεν θα το άλλαζα με τίποτα! Ούτε γωνατίζει το PC, που όπως είδες δεν είναι και κανένα κτήνος, ούτε τίποτα! Απλά κάνει μια μικρή καθυστέρηση που δεν την έκανε σε προηγούμενες εκδόσεις, κατά το boot των windows. Δεν ψάχνω αντικαταστάτη, ούτε πρόκειται να το αλλάξω. Το πολύ πολυ στο τέλος, να περιμένω! Απλά ψάχνω να βρω αν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο! Τέλος. Συγκεκριμένη ερώτηση, ζητάει συγκεκριμένη απάντηση! Δε ζήτησα να μου προτείνεται ένα νέο firewall για να αλλάξω το προηγούμενο!

Δημοσ.
Ίσως θες να δοκιμάσεις το comodo. Είναι δωρεάν, ελαφρύ και αποτελεσματικό (τουλάχιστον σε όσα on-line test έχω κάνει).

περίμενα να το ακούσω αυτό γιατί πρός στιγμήν νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος που δίνω μια ευκαιρία στο comodo...

δουλεύει λίγες μέρες μόνο πάνω στο pcάκι μου και μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις αν και το UI του θέλει λίγο εξοικείωση.

πρίν απο τούτο είχα ZA free.

Δημοσ.

Παιδια το comodo το χω δοκιμασει και το εβγαλα δυστυχως καθοτι αντιμετωπιζα το εξης απραδοξο προβλημα. Καθε φορα που προσπαθουσα να παιξω online game ενω ειχε δώσει στο παιχνιδι προσβαση και ενω ειχαν δημιουργηθει οι κανονες κανονικα , αφου εμπαινα στο παιχνιδι οταν πηγαινα να κανω create game (αναφερομαι σε strategy) κολλαγαν τα παντα. mouse, explorer, task manager, τιποτα δε γινοταν τιποτα απολυτως. Δεν μπορουσα ουτε τον exporer να κλεισω ουτε στο περιβαλλον των windows ν αβγω λες και κολλαγε ο πυρηνας του λειτουργικου. Οποτε ειδα και αποειδα και εβαλα za. Τωρα οσο αφορα αυτο εχω το nod32 και αυτο και οπως λεει και ο φιλος συνεργαζονται αψογα. Καθυστερηση στο boot δεν εχω. Δεν ξερω αν σχετιζεται αυτο με το γεγονος οτι ως boot manager εχω τον grub1.5 λογω linux σε αλλο σκληρο. Παντως ο μονος λογος που θα δοκιμαζα να το βγαλω ειναι κατι μαλακιες με το msn που δεν μπορω να επιλυσω εδω και καιρο

Δημοσ.

mages egw 'pswnizw' apo edw: http://www.techsupportalert.com/best_46_free_utilities.htm kai exw vrei thn hremia mou. oti proteinei to palikari einai ok kai tou exw apoluth empistosinh. An pame sta firewall (gia free pada) leei 1. kerio 2. za 3. comodo bla bla. den leei tipota ston aera, ta dokimazei ena ena kai aitiologei thn ka8e epilogh tou. akoma kanei thn selida suxna update ka8ws parakolou8ei kai testarei amesa oles tis kainouries ekdoseis.

Δημοσ.

Re paides ti lete gia to Sygate? Meta ti moufa tou ZA epesa sto sygate kai den antimetwpizw kanena provlima, xwris omws na kserw sygriseis me alla.. Ti exete na peite gia afto?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το sygate δεν υποστηριζεται και δεν αναπτυσσεται πλεον ειναι επικινδυνο να το χρησιμοποιεις! Πριν απο λιγο δοκιμασα τη νεα εκδοση του comodo και μεχρι στιγμης βλεπω οτι εχουν διορθωθει σε αυτην την version 2.36 καποια bugs που υπηρχαν στην 1.0 οποτε το κραταω στο pc που το εχω βαλει. Δεν εχω δοκιμασει ακομη αυτο που γραφω στο προηγουμενο μηνυμα μου λιγες ωρες πριν δηλαδη το κατα ποσον θα χω προβλημα σε online strategy game. θα το δοκιμασω και θα σας πω. Παντως για το comodo γενικοτερα μπορω να πω οτι αν και free εχει πολλα εργαλεια περισσοτερα απο το zonealarm free και μπορω να το θεωρησω ισαξιο του pro σε επιδοσεις και φυσικα πιο ελαφρυ απο κεινο χωρις να σημαινει οτι εκεινο ειναι τοσο χαλια οσο καιποιοι λενε! Κατα τη γνωμη μου μπορει να θεωρηθει η free edition za ισως η πιο αξιοπιστη αυτη τη στιγμη . Για τις μη free versions τοτε ειμαι υπερ της mcafee και kaspersky antihacker.

Δημοσ.

_lunatic_ το za ειτε το free ειτε το pro αυξανει την διαρκεια του boot time λιγακι. Αυτο ειναι δεδομενο. Και εγω το χα και το χω ! Το θεμα ειναι ποσο πολυ σε ενοχλει αυτο!!! Μιλαμε για μια καθυστερηση γυρω στα 3 με 4 sec. Αν αυτο σε ενοχλει τοσο πολυ βγάλ'το το να περιμενεις update το βρισκω πολυ αισιοδοξο, θα περιμενεις καιρο!

Δημοσ.

Η καθυστέρηση είναι από το za pro και όταν λέμε για καθυστέρηση, δεν εννοούμε 3-4 δευτερόλεπτα, αλλά 30+. Και εγώ έτσι το ζύγισα, και γι'αυτό το κράτησα περιμένοντας να βγει κάποιο update. Και ναι, είμαι πολύ αισιόδοξος... :)

Δημοσ.

ouden problima me to zonealarm.

mou eixe kanei kati problimatakai to truevector prin 3-4 bdomades, to ksilwsa, ebala outpost pou DEN setaretai me TIPOTA, k meta ksanaebala to za k estrwse.

Endiamesws ekana k ena format asxeto, k twra ksanakykloforw me za free k ola mia xara

Δημοσ.

εγω εχω za pro χωρις κανενα προβλημα στο boot (αργει λιγο αλλα δεν με ενοχλει) απο ασφαλεια ειναι μαπα?????????? εγω νομιζω ειναι πολυ καλο (τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...