Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο boot time λόγω Zonealarm Prο

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μηπως κανείς από εσας έχει παρατηρήσει εμφανώς μεγαλύτερο boot time από τη στιγμή της εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης του zonealarm prο; Σε εμένα η αλλαγή αυτή οφείλεται στο zonealarm prο, μιας και δοκιμασα να μην το ξεκινήσω κατά τη διάρκεια του boot και όλα δούλεψαν καλά!

Έψαξα σε πολλά μέρη αλλά λύση δεν βρήκα!

Δημοσ.

Ρε punky τον έκανες που τον έκανες τον κόπο, δεν προτείνεις και κάτι διαφορετικό? Lunatic τώρα κάνω και εγώ update (version 65_037_000). Αν δω το ίδιο πρόβλημα θα σου πω... Διαφορετικά, τί βάζουμε?

---------------------------

Το έβαλα, έκανα reboot, κανένα πρόβλημα. Άρα δεν φταίει το update σαν update. Δοκίμασε να κάνεις "clean install"

Δημοσ.
Ρε punky τον έκανες που τον έκανες τον κόπο, δεν προτείνεις και κάτι διαφορετικό?

Δεν έχεις άδικο.

Αλλά δεν έχω κάτι να προτείνω. Προτιμώ το "ρίσκο" της μη ύπαρξης sw firewall, παρά τη βαρυστομαχιά στο PC μου.

Το Outpost πάντως που είχα βάλει trial μου άρεσε πάρα πολύ.

Αλλά δεν είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Το ZA πράγματι είναι από τα χειρότερα Firewall/Antivirus που κυκλοφορούν. Το είχα και εγώ πολύ καιρό μέχρι με τα updates έγινε α-πα-ρα-δε-κτο. Αναγκάστηκα να φορμάρω 3εις υπολογιστές γιατί κράσαραν ΟΛΟΙ με τον ίδιο τρόπο με εγκατεστημένο το ZA.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τον Kaspersky.

Δημοσ.

Πέστε μας και ποιά έκδοση έχετε. Εγώ στους 2 υπολογιστές που χρησιμοποιώ, έχω την 5.5 και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Και φυσικά ούτε λόγος για κρασάρισμα.

Δημοσ.

+1 στο Kaspersky και από εμένα και για Internet και για Anti-virus.

Πολύ καλό και πανάλαφρο.

edit: Σημειωτέον πριν από αυτό είχα και εγώ το Zonealarm.

Δημοσ.

Οκ παιδιά ξέρουμε και άλλα ενναλακτικά και ίσως καλύτερα από τον ZA προγράμματα αλλά επειδή μιλάμε για ZA και κυρίως επειδή η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα όντος και γω με έκδοση την

ΖΑ Security Suite version 6.5.737.00 έχω πρόβλημα στο bootarisma. Κρατάει αρκετό χρόνο.

Ξέρει κάποιος τι παίζει;

Δημοσ.

Ε τι να παίζει ρε talikra?

Είναι σαν να έχεις βάλει μια χοντρή να ανέβει την ανηφόρα.

Και μας ρωτάς γιατί λαχανιάζει.

Άλλαξε συνήθειες και firewall. Δεν είναι δα και σαν το κάπνισμα, για να ζοριστείς στην απεξάρτηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρήκε ρε παιδιά κανείς σας καμιά λύση πλην της απεγκατάστασεις;

@punky

Προτάσεις του τύπου "ότι δεν λύνεται, κόβεται" δεν μου αρέσουν!

Δημοσ.
Καλησπέρα. Βρήκε ρε παιδιά κανείς σας καμιά λύση πλην της απεγκατάστασεις;

@punky

Προτάσεις του τύπου "ότι δεν λύνεται, κόβεται" δεν μου αρέσουν!

E, εντάξει λοιπόν. Αφού η απεγκατάσταση μιας bloated (κατά γενική ομολογία) εφαρμογής δεν σου κάνει σαν λύση, και σου αρέσει να την "ψάχνεις", το plan B είναι το reverse engineering και η βελτιστοποίηση του κώδικα.

Δημοσ.

Χαλαρωστε ρε παιδια πως κανετε ετσι ειπαμε μηπως ξερει καποιος τι παιζει απο κει και επειτα τι μας ζαλιζετε τα αρ@@@@ια οποιος θελει την ψαχνει οποιος θελει βαζει αλλο.

Υ.Γ

Μολις τωρα κατεβαζω το Karpesky μπας και ξεμπερδεψω με την μαλ@@@@ια.

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ολοι οσοι λενε οτι το za ειναι το χειροτερο σεν ξερουν τι τους γινεται . Προφανως ολοι βάζουν το security suite σπασμενο το οποιο ειναι αρκετα βαρυ και δεν μενουν στο za free edition.

Πες μας φιλε λιγο τι σκληρο εχεις δηλ χωρητικοτητα, μεγεθος ram και τι αλλο τρεχει με την εναρξη των windows, Επισης κατα ποσον εχεις wireless δικτυο!!!

Δημοσ.

Ξέρετε τι είναι πιό απαίσιο απ όλα?Να λες ότι ευθύνεται αυτό ή εκείνο γιά την βραδυπορία ενός υπολογιστή πού δεν γνωρίζεις καν τα χαρακτηριστικά του.Αν δείτε άλλο thread περί ΖΑ θα δείτε τελείως διαφορετικά πράγματα.Ότι δηλ είναι άριστο κ.λ.π.

Ρε παιδιά όποιος έχει προβλήματα με τον υπολογιστή να πάει σε μιά γωνιά καί να κάτσει να σκεφτεί τι έχει ή τι δεν έχει κάνει σωστά καί να σταματήσει να αναθεματίζει σαν χούλιγκαν το ένα ή το άλλο πρόγραμμα χωρίς να είναι βέβαιος ότι φταίει αυτό.Τι θέλω να πω καί σας ζαλίζω τόση ώρα?Ότι δυστυχώς δεν σκεφτόμαστε αρκετά καί χρησιμοποιούμε τον εύκολο δρόμο της απεγκατάστασης μέχρι να μας δημιουργήσει(?) πρόβλημα καί το καινούριο.Δηλαδή εμείς είμαστε οί έξυπνοι καί ακυρώνουμε με μιά μονοκοντυλιά την προσπάθεια τόσων ανθρώπων πού γνωρίζουν τούς υπολογιστές καλύτερα από τον καθένα μας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...