Προς το περιεχόμενο

Alone in the Dark 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Καλά κρασά...

Φανταζομαι δεν σου λεω κατι καινουριο αλλα αν δεν εχεις internet στο pc που θελεις να το εγκαταστησεις,αναγκαστικα παιρνεις τα μετρα σου..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω ενα gamepad saitek rumbleforce p2500 και δεν μπορω με τιποτα να παιξω με αυτο!πηγαινω στα settings αλλα βρισκω μονο settings για mouse και keyboard.Καμμια βοηθεια;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξερει κανεις να μου πει για το alone in the dark.ξεκινοντας την εγκατασταση ζηταει να κατεβασει ενα αρχειο απο το internet.πιο αρχειο ειναι αυτο?εχω ενα φιλο που δεν εχει internet.πως θα μπορεσω να το εγκαταστησω?οποιος ξερει ας μου πει. ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες μόλις πριν λίγο μου το έφερε ο θείος....

Αντιμετωπίσε κανείς πρόβλημα με τον ήχο στους διαλόγους ???

Εμένα απλά κουνάνε τα στόματα τους χώρις να βγαίνει ήχος...

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα δεν λύνεται με τίποτα!!!!

Αλλά τα γραφικά του είναι πολύ όμορφα!!

Το μείον του είναι η κάμερά του...άντε λες οτι θα βολευτώ με την first person camera αλλά συνέχεια αλλάζει από μόνη της σε third person view και είναι σπαστικό να πατάς κάθε τρεις και λίγο το tab....

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εγκατεστησα το alone in the dark αλλα μολις παω να το ανοιξω βγαζει τη πρωτη οθονη του παιχνιδιου και μετα με βγαζει στα windows και εμφανιζει εκεινο το παραθυρο με τηνν αναφορα σφαλματος.Τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

ακυρο το προηγουμενο post .το εφτιαξα .ηταν απο δικο μου λαθος.τωρα προεκυψε αλλο θεμα.υπαρχει προβλημα με το χειρισμο του παιχνιδιου.βασικα το gamepad που εχω δε διαβαζεται απ το παιχνιδι αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ακομα κι αν παιξω με πληκτρολογιο και ποντικι δεν εχω καμερα (σε third person view).

υπαρχει λυση;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες επειδη με pcgames ειμαι ασχετος,μονο σε κονσολες παιζω,κ θελω να παρω το alone in the dark(2008) για το λαπτοπ αλλα δεν ξερω αν το τρεχει μιας κ ειναι παλιο μοντελο.

Το λαπτοπ μου ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/253982/HP-ProBook-4515s-VC407EA.html

Αν μπορει καποιος να μου απαντησει;

Δημοσ.

Φιλε μου παταω εγκατασταση στο προσθετο που μου ζηταει,κ μετα μου γραφει μηνυμα απο ιστοσελιδα:system requirements lab not able to load.

Απο οτι βλεπω στο Υtube, γραφει αναλυτικα αν τρεχει το παιχνιδι ή οχι(pass or fail).

Δημοσ.

Alone in the Dark System Requirements

MINIMUM REQUIREMENTS

Operating system: Windows XP SP2 / Windows Vista

CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or Athlon 64 2800+

Video Card: NVidia GeForce 7600 or ATI Radeon X1650 or better

RAM: 1GB

Disk space: 8.5GB

RECOMMENDED REQUIREMENTS

Operating System: Windows XP SP2 / Windows Vista

CPU: 3.4 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 3400+

Video Card: NVidia GeForce 7800 GTX or ATI Radeon X1950 XTX or better

RAM: 2GB

Disk Space: 8.5GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...