{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Όχι το game δεν είναι μούφα απλά έχει πολλά flaws...ίσος γιατί η Atari είναι έτοιμοι να χρεοκοπήσει...ποιος ξέρει...καλύτερα νοίκιασε το η απλά dl it. Καλύτερα να κάνει merge η Atari με καμια EA η Nubisoft μπας και το επόμενο game είναι τουλάχιστον beta tested.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παρά ότι είναι πατάτα από τι λένε είναι πρώτο σε πωλήσεις σε Αγγλια Γερμανία http://away.gr/news.php?act=news&read=1132
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το καλο στο game είναι ότι έχει καλά elements ώστε να "ιοθετιθουν" από τα επόμενα games όπως το inventory και το heal system. Απλά ότι και να λένε οι πωλήσεις παραμένει ένα game για να περάσει η ώρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το καλο στο game είναι ότι έχει καλά elements ώστε να "υιοθετιθούν" από τα επόμενα games όπως το inventory και το heal system. Απλά ότι και να λένε οι πωλήσεις παραμένει ένα game για να περάσει η ώρα. Fixed το typo. (δεν έχουμε ιούς εδώ )
ksaplostra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά το νοίκιασα μιας και απότι λέγανε δε χρειάζεται μετά να βάζεις το dvd,αλλα μου ζητάει το dvd μετά την ενεργοποίηση η χαζομάρα..Ξέρει κανεις κάνα work around? πι εμ με please
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Το μαύρο κενό πάνω και κάτω φεύγει με κάποιον τρόπο ή όχι? Με τον χειρισμό δεν αντιμετώπισα προβλήματα, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μια χαρά μου φαίνεται (παίζω με 360 gamepad). Μετά το assassins creed το δεύτερο παιχνίδι χωρίς SUBS....έλεος.
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Κανένα κρακ της προκοπής να δουμε πότε θα βγεί για δαύτο....
Arioch79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Άργησε ο θείος, αλλά τα κατάφερε. Στην αρχή με ψάρωσε άσχημα, αλλά με το που μου έδωσε τον έλεγχο ξενέρωσα από τη ζωή μου με την κάμερα και την κίνηση του χαρακτήρα. Διάβασα ότι η έκδοση για PS3 θα είναι βελτιωμένη και ότι θα κυκλοφορήσει patch για X360. Για PC δε διάβασα τίποτα, ελπίζω να γίνει κάτι και για μας τους φτωχούς πλην άτιμους PC gamers. Μέχρι τότε, λέω να το αφήσω να μαζεύει σκόνη μαζί με το Witcher (από το Μάιο περιμένουμε την enhanced edition).
liberostelios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Εγώ, πάντως, δεν κατάφερα να κάνω ένα thrustmaster t-mini gamepad που έχω να δουλέψει... Δεν ξέρω τι γίνεται...
eon.s60 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αν συνηθίσεις τον χειρισμό είναι μια χαρά. Ειδικά αν έχεις ένα Xbox 360 wireless για win χειριστήριο αλλάζει εντελώς ο χειρισμός του.
planetman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορώ ρε παιδιά να το εγκαταστήσω χωρίς να έχω σύνδεση ίντερνετ;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορώ ρε παιδιά να το εγκαταστήσω χωρίς να έχω σύνδεση ίντερνετ;;;; Nop.Δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα