Προς το περιεχόμενο

Alone in the Dark 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως είπα πιο πάνω, το έχουμε κι εδώ από χθες το απόγευμα.

Εκτός αν εννοείς για κανένα ρώσσο θείο, οπότε πάω πάσο. :P

κατσε...εσυ τι ενοης το εχουμε εδω?

γιατι εγω ρωσσο ενοω αλλα οχι θειο... αδελφο! (λιγο πιο γρυγορος ξερεις ;))

αλλα τα λεει ολα στα ρουσικα...

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το δοκίμασε κανείς σε pc να μας πει εντυπώσεις? Από τα λίγα που έχω διαβάσει φένετε ότι μάλλον δεν είναι και τόσο καλός τίτλος για τα pc. Λένε ότι είναι ένα port από κονσόλες και στα γραφικά και στον χειρισμό του. Δλδ μαπα...

Δημοσ.

Ανάμικτα τα σχόλια που διαβάζω και εγώ αλλά όλοι μιλάνε για port και σε ορισμένα σημεία για άσχημα textures. Διαβάζω επίσης πως όσοι προσπάθησαν να το παίξουν με mouse keyboard απογοητεύτηκαν σφοδρά, μονόδρομος το gamepad.

Δημοσ.

Που τα διαβαζετε ολα αυτα και ποιος το εχει παιξει?

εγω βασικα βρισκωμε στιν τραγικη φαση να εχω το παιχνιδι αγγλικο αλλα χωρις το σχετικο αρχειακι για να.... ξεκηνισει!

Δημοσ.

Αρκετά καλό μου θύμισε εποχή Fahreneit. Το σενάριο πρέπει να είναι πολύ καλό.. Αλλα τώρα έχω το Bioshock μόλις το τελειώσω θα ξεκινήσω το Alone in the dark. Όντως στον χειρισμό είναι λίγο δύσκολο όμως αν ρυθμίσεις τα κουμπιά κάτι γίνεται.

Δημοσ.

Καλά το παιχνίδι κερδίζει άνετα το βραβείο "πατάτα της χρονιάς". Ο αθλιος χειρισμός του με ανάγκασε να το παρατήσω μετά το 1ο chapter. Αίσχος.

Δημοσ.

Τα κουμπιά δεν είναι το πρόβλημα αλλά η κάμερά του. Απλά τραγική ιδίως σε 1st person mode. Γενικά όλος ο χειρισμός του είναι απαράδεκτος. Beta testing ηθελα να μάθω δεν κάνανε? Και η γιαγιά μου να το έπαιζε θα καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...