activex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Όπως είπα πιο πάνω, το έχουμε κι εδώ από χθες το απόγευμα.Εκτός αν εννοείς για κανένα ρώσσο θείο, οπότε πάω πάσο. κατσε...εσυ τι ενοης το εχουμε εδω? γιατι εγω ρωσσο ενοω αλλα οχι θειο... αδελφο! (λιγο πιο γρυγορος ξερεις ) αλλα τα λεει ολα στα ρουσικα...
chill Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Atari Sues over Negative Alone in the Dark Review, Accuses Reviewer of Piracy http://www.shacknews.com/onearticle.x/53249 LOL ρε λες και οι πειρατικές κόπιες θα είναι διαφορετικές από τις original. Αν βγάλανε μούφα game, μούφα θα είναι σε όλες τις "εκδόσεις".
kostacurtas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 [gt]35394[/gt] [gt]35405[/gt] [gt]35409[/gt]
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Το δοκίμασε κανείς σε pc να μας πει εντυπώσεις? Από τα λίγα που έχω διαβάσει φένετε ότι μάλλον δεν είναι και τόσο καλός τίτλος για τα pc. Λένε ότι είναι ένα port από κονσόλες και στα γραφικά και στον χειρισμό του. Δλδ μαπα...
chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ανάμικτα τα σχόλια που διαβάζω και εγώ αλλά όλοι μιλάνε για port και σε ορισμένα σημεία για άσχημα textures. Διαβάζω επίσης πως όσοι προσπάθησαν να το παίξουν με mouse keyboard απογοητεύτηκαν σφοδρά, μονόδρομος το gamepad.
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αν είναι έτσι τότε μονόδρομος είναι να μην ασχοληθoύμε καθόλου με το game.
activex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Που τα διαβαζετε ολα αυτα και ποιος το εχει παιξει? εγω βασικα βρισκωμε στιν τραγικη φαση να εχω το παιχνιδι αγγλικο αλλα χωρις το σχετικο αρχειακι για να.... ξεκηνισει!
Coma_Black Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αρκετά καλό μου θύμισε εποχή Fahreneit. Το σενάριο πρέπει να είναι πολύ καλό.. Αλλα τώρα έχω το Bioshock μόλις το τελειώσω θα ξεκινήσω το Alone in the dark. Όντως στον χειρισμό είναι λίγο δύσκολο όμως αν ρυθμίσεις τα κουμπιά κάτι γίνεται.
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλά το παιχνίδι κερδίζει άνετα το βραβείο "πατάτα της χρονιάς". Ο αθλιος χειρισμός του με ανάγκασε να το παρατήσω μετά το 1ο chapter. Αίσχος.
mad1kas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μα πώς μπορεί να είναι ΤΟΣΟ αίσχος ο χειρισμός; Δεν αλλάζουν τα κουμπιά;
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τα κουμπιά δεν είναι το πρόβλημα αλλά η κάμερά του. Απλά τραγική ιδίως σε 1st person mode. Γενικά όλος ο χειρισμός του είναι απαράδεκτος. Beta testing ηθελα να μάθω δεν κάνανε? Και η γιαγιά μου να το έπαιζε θα καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Koίτα να δεις που δεν θα πάρω αυθεντικό παιχνίδι φέτος.. Όλα πατάτες...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σοβαρά μιλάς? Μα αν είναι δυνατόν...το game φαινόταν εκπληκτικό...απορώ... p.s. Priva για pc μιλάς η για xbox?
jason_rethymno Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δηλαδή να μην το πάρω το παιχνίδι ? Είναι μούφα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα