thanos75x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Απο εχθες το μεσημερι που γυρισα σπιτι δεν μπορω να συνδεθω στη forthnet με το modem ενω η γραμμη συγχρονιζει κανονικα μου βγαζει σφαλμα 721 Πηρα τηλεφωνο και αφου περιμενα ενα τεταρτο και τους την ειπα για την αναμονη ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα καλα απλα δεν παιρνω ΙP. Του ειπα οτι χρησιμοποιώ ποτε το F200 και ποτε το Linksys και μου ειπε οτι το δηλωσε βλαβη... Τι φταιει στα καλα καθουμενα ? Εχω τοσους μηνες την γραμμη και ποτε δεν ειχα προβλημα
thanos75x Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Πηρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ στο τεχνικο τμημα που εχω φιλαρακι και μου ειπε οτι βλεπει την βλαβη μου και ειναι απο θεσσαλονικη. Καποιο προβλημα δημιουργηθηκε με την IP μου στην προσπαθεια τους να κανουν παρεμβασεις για τις αναβαθμισεις που γινονται σε ολη την ελλαδα... Ο ιδιος ο συναδελφος του κολλητου μου του ειπε οτι γινεται χαμος με τις DSL και οτι καλυτερα να εχεις 384 παρα 768... LOL αυτο το ξερουμε εδω και καιρο βέβαια το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα μου διορθωσουν το προβλημα.
Apatewna Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πηρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ στο τεχνικο τμημα που εχω φιλαρακι και μου ειπε οτι βλεπει την βλαβη μου και ειναι απο θεσσαλονικη. Καποιο προβλημα δημιουργηθηκε με την IP μου στην προσπαθεια τους να κανουν παρεμβασεις για τις αναβαθμισεις που γινονται σε ολη την ελλαδα...Ο ιδιος ο συναδελφος του κολλητου μου του ειπε οτι γινεται χαμος με τις DSL και οτι καλυτερα να εχεις 384 παρα 768... LOL αυτο το ξερουμε εδω και καιρο βέβαια το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα μου διορθωσουν το προβλημα. Σε πολλούς router που έχω συνδέσει θυμάμαι ότι χρειαζόταν να τους σβήσω και να τους ανάψω από το διακόπτη μία φορά για να συγχρονίσουν. Όταν άλλαξα router στο σπίτ (από zyxel σε fritz) συνέβη το ίδιο. Σου συνιστώ να αφήσεις τον ένα router αταθερά πάνω στη γραμμή γιατί αυτό επηρρεάζει και το απέναντι κύκλωμα που προσπαθεί να σε βγάλει προς τα έξω πέρα από το DSLAM.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 to 721 einai oti den perneis ip.auto simenei i oti kati exei ginei me tin grammi opote ena reset tis grammis apo ote to diorthonei oi lathos rithmiseis alla auto tha ixe ginei ama den eixes mpei pote.oi 384 kai 768 kai 1024 pezoun kala sxetika.oi 2048 exoun pola provlimata taxititon.ipomoni me tin blavi a se kanei kana reset o ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.