BADMF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ άπαντες κονσολάκηδες εν Ελλάδι.Είμαι νέωψ και στραβάδι στα των pc διαδικασιών.Έχω ένα κακόμοιρο xboxάκι το οποίο και έχω λιώσει.Προφανώς μου χάλασε το drive-laser του.Επειδή δεν παίζει μία,έμαθα οτι με ένα απλό dvd-rom μπορείς με 20 ευρουλάκια να έχεις ένα καινούριο drive.Με τα φυσάκια σύνδεσης που είναι διαφορετικά τι παίζει;Για αντικατάσταση μόνο της κεφαλής, θα την παλέψω μόνος μου;
levianthan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 koita ipothetw oti exeis tsipaki h softmod etsi?kai se endiaferei na diabazei to dvd rom mono ta backups etsi?tote poli apla sindeeis ena dvd rom h dvd writer h cd rom.To kalwdio ide tairiazei teleia.To mono provlima einai to kalwdio trofodosias.PErneis loipon ena splitter-kalwdio kai perneis to reuma apo to skliro tou xbox.To ena bisma to bazeis sto dvd rom kai to allo sto hdd.auta.Enalaktika bazeis ena allo dvd rom apo allo xbox. To mono provlima stin prwti periptosi einai oti tha diabazei mono backups kai oxi originals.
BADMF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι εύκολο,μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις και το πώς γίνεται η σύνδεση xbox με pc;Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, γιατί στη σύνδεση local connection, ή κάπως έτσι,έχει ένα λουκετάκι κλειδωμένο.Πρέπει να ξεκλειδώσω τον σκληρό του xbox πρώτα;Αμ πώς γίνεται αυτό,ε ;Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το drive,αλλά είναι καρατσεκαρισμένο;Διάβασα ένα dvd-rom από pc και είχε διαφορετικές τιμές, λειτουργίας φαντάζομαι,στο άσπρο καρτελάκι.Μπορεί και να είναι άσχετο αυτό,απλά δεν είμαι γνώστης.Είμαι ένας απελπισμένος τρελοκονσολάκιας που του έχει χαλάσει το laser και ψάχνει τη φτηνή λύση!Θα την παλέψω ελπίζω!
BADMF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι εύκολο,μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις και το πώς γίνεται η σύνδεση xbox με pc;Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, γιατί στη σύνδεση local connection, ή κάπως έτσι,έχει ένα λουκετάκι κλειδωμένο.Πρέπει να ξεκλειδώσω τον σκληρό του xbox πρώτα;Αμ πώς γίνεται αυτό,ε ;Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το drive,αλλά είναι καρατσεκαρισμένο;Διάβασα ένα dvd-rom από pc και είχε διαφορετικές τιμές, λειτουργίας φαντάζομαι,στο άσπρο καρτελάκι.Μπορεί και να είναι άσχετο αυτό,απλά δεν είμαι γνώστης.Είμαι ένας απελπισμένος τρελοκονσολάκιας που του έχει χαλάσει το laser και ψάχνει τη φτηνή λύση!Θα την παλέψω ελπίζω!
levianthan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 auto me to dvd rom einai sigouro kai den paizei kindinos.Episis gia na beis sto skliro tou xbox den xreiazetai na ton ksekleidwseis epidi otan eisai mesa sto dashboard o skliros einai ksekleidwmenos outws i allws.Profanws kaneis kapoio lathos sti sindesi.PEs mou ti dashboard exeis.Tis dieuthinseis ip tis exeis balei swsta?sindeese mesw router h apeutheias? gia apeutheias sindesi bale sto pc: default gateway 192.168.1.1 ,ip:192.168.1.2 kai sto xbox:default gateway:192.168.1.2 kai ip :192.168.1.1 episis xreiazesai kalodio crossover oxi to aplo(stin periptwsi pou kaneis apeutheias sindesi xbox me pc)
BADMF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Είσαι θεός!Δεν μπορείς να φανταστείς τι έκανες!Hard Rock Allelujah!!!!Αλλά μόνο όσων αφορά το drive.Έβαλα τα ip και τα λοιπά, αλλά τίποτα.Όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει connection lost,μέσω του fxp.Το λαμπάκι του xbox αναβοσβύνει συνέχεια πράσινο πορτοκαλί,είναι κάτι αυτό;Χρησιμοποιώ καλώδιο ftp crossover,έχω κάνει local connection με τα ip που γράφεις, αλλά και τα ip από το xbox-scene και παίρνω τον μπέκο μου συνέχεια!PLEEEASE HELP!!!Το dashboard που λές,να φανταστώ σαν άσχετος που είμαι,ότι είναι ο πίνακας που βγαίνει όταν ανοίγεις το xbox;Αν ναί,τότε είναι ο ίδιος εδώ και χρόνια που παίζω.Έχει σημασία;;!(ερώτηση γκαβούλιακα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.