backup Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ok άκυρω. όλα καλά...προς το παρόν τουλάχιστον!!!!!
kastel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Thanks kastel.Αν δεν υπήρχες κ συ... ...θα υπήρχε κάποιος άλλος.
NOMIKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ..........Ύστερα χρησιμοποιούσα το WinAvi Video Converter που ενσωμάτωνα υποτίτλους και την έκανα DVD και μετά με το ImgBurn (Nero ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ για εγγραφή DVD) για να κάψω το δισκάκι. ........QUOTE] Χρόνια πολλά,μπορώ να έχω στο pc και τους δύο αντιγραφείς ,το ImgBurn 2.1.0.0 και το Νερο,ή θα έχω πρόβλημα? Φοβάμε για ασυμβατότητα του ImgBurn με το Ripit4me.
kastel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά,μπορώ να έχω στο pc και τους δύο αντιγραφείς ,το ImgBurn 2.1.0.0 και το Νερο,ή θα έχω πρόβλημα?Φοβάμε για ασυμβατότητα του ImgBurn με το Ripit4me. Επίσης. Κι εγώ και τους δύο χρησιμοποιώ (να μη σου πω τρεις μαζί με το Decrypter), αλλά για διαφορετικές δουλειές.
NOMIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης. Κι εγώ και τους δύο χρησιμοποιώ (να μη σου πω τρεις μαζί με το Decrypter), αλλά για διαφορετικές δουλειές. Σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.
NOMIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα ,κατέβασα το ImgBurn 2.1.0.0,το εγκατέστησα κανονικά μου έχει βγάλει και το ανάλογο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Όταν κάνω εισαγωγή αρχεία για κάψιμο,κανένα μα κανένα δεν μου το αναγνωρίζει (αναφέρει ότι δεν είναι στους υποστηριζώμενους φακέλους ,ακόμα και τα mp3). Ti τελικά δεν κάνω σωστά?Μήπως θέλει κάποιες ρυθμίσεις?
kastel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Το ImgBurn καίει image files (το λέει και το όνομά του) Δηλαδή ISO. Για ταινίες χρησιμοποιώ το PGCEdit σε συνδυασμό με το ImgBurn.
NOMIKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Το ImgBurn καίει image files (το λέει και το όνομά του) Δηλαδή ISO.Για ταινίες χρησιμοποιώ το PGCEdit σε συνδυασμό με το ImgBurn. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
spartacus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έχω κι εγώ μια απορία σχετικά με το AviReComp. Είναι εύκολο πρόγραμμα αλλά μου βγάζει ένα πρόβλημα. Κάνω όλες διαδικασίες και στο τέλος που πατάω start για να ολοκληρώσει την ενσωμάτωση,μόλις η μπάρα φτάσει στο 100% βγαίνει σφάλμα που λέει οτι δεν βρέθηκε ο κατάλληλος αποσυμπιεστής. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Προκαταβολικά thanx! Έχω κι εγώ μια απορία σχετικά με το AviReComp. Είναι εύκολο πρόγραμμα αλλά μου βγάζει ένα πρόβλημα. Κάνω όλες διαδικασίες και στο τέλος που πατάω start για να ολοκληρώσει την ενσωμάτωση,μόλις η μπάρα φτάσει στο 100% βγαίνει σφάλμα που λέει οτι δεν βρέθηκε ο κατάλληλος αποσυμπιεστής. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Προκαταβολικά thanx! το χρησιμοποίησα και εγώ το avirecomp αλλά στον φάκελο προορισμού δημιουργούνται δυο αρχεία το ένα που λεει video.avi το άλλο picture.avi, το τελευταίο έχει ενσωματώσει και τους υπότιτλους, το πρόβλημα είναι ότι είναι χωρίς ήχο, τον ήχο τον έχει σε ένα αρχείο mp3 ξέχωρα μεσα στον φάκελο, τι δεν κάνω καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.