Προς το περιεχόμενο

"Πέρασμα" Υποτίτλων - Πως;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Και εδώ στο insomnia και σε άλλα site έχω δει ότι υπάρχουν ελληνικοί subtitles για ταινίες, αλλά:

1) Πόσο εύκολο είναι να τους περάσουμε σε ταινίες και με ποιο πρόγραμμα;

2) Το αποτέλεσμα είναι σαν να υπήρχαν εξ αρχής;

3) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποιον οδηγό;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά βλέπω σε ποιον συμπιεστή αναφέρονται οι υπότιτλοι (π.χ. axXo) και μετά κατεβάζω εκείνη την ταινία για την οποία έχουν συγχρονιστεί οι υπότιτλοι και με το media player classic τους περνάω με ένα κλικ.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, τα κατεβάζω όλα να τα μελετήσω.

Θα χρειαστώ όλα αυτά τα προγράμματα ή μόνο το Virtual Dub;

Απλώς θέλω να περάσω ελληνικούς υπότιτλους σε μια ταινία π.χ.,

χρειάζεται και συγχρονισμός π.χ.;

Προσωπικά βλέπω σε ποιον συμπιεστή αναφέρονται οι υπότιτλοι (π.χ. axXo) και μετά κατεβάζω εκείνη την ταινία για την οποία έχουν συγχρονιστεί οι υπότιτλοι και με το media player classic τους περνάω με ένα κλικ.

Άντε, γίνεται και με media player classic; Ακόμα καλύτερα, γιατί το έχω και το χρησιμοποιώ!

Ευχαριστώ!

Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες οδηγίες;

Τι εννοείς: σε ποιον συμπιεστή αναφέρονται οι υπότιτλοι;

Δημοσ.

Αν θές απλώς να ενσωματώσεις τους υποτίτλους πάνω στην ταινία θα χρησιμοποιήσεις το VirtualDub (δες τον οδηγό).

Αν όμως θες να κάνεις την ταινία DVD δες τους οδηγούς που αναφέρονται στο WinAvi Video Converter ή στο ConvertXtoDVD.

Αν θες απλώς να δεις την ταινία με υποτίτλους από το PC σου με οποιοδήποτε player, δες τον οδηγό για το VobSub.

Ελπίζω να σε βοήθησα, KasteL.

Δημοσ.
Αν θές απλώς να ενσωματώσεις τους υποτίτλους πάνω στην ταινία θα χρησιμοποιήσεις το VirtualDub (δες τον οδηγό).

Αν όμως θες να κάνεις την ταινία DVD δες τους οδηγούς που αναφέρονται στο WinAvi Video Converter ή στο ConvertXtoDVD.

Αν θες απλώς να δεις την ταινία με υποτίτλους από το PC σου με οποιοδήποτε player, δες τον οδηγό για το VobSub.

Ελπίζω να σε βοήθησα, KasteL.

Το 1ο μου είναι αρκετό μιας κ μετά θα "κάψω" το avi σε vcd,

οπότε χρειάζομαι το VirtualDub και μόνο;

Ποια version; 1.6.15 είναι καλά;

Δημοσ.

Όποια και να έχεις κάνει. Υπάρχει νομίζω και νεότερη. Πρόσεξε όμως αν σου βγάλει κατά την εισαγωγή του αρχείου στο πρόγραμμα μήνυμα για "VBR audio...", να χρησιμοποιήσεις ή το vdub_mp3_freeze ή το NanDub.

Δημοσ.

Λοιπόν υποθετικά ότι κατέβασες την ταινία με το εξής όνομα: FriendsWithMoney[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo.Δηλαδή αυτή την ταινία την συμπίεσε ο κύριος aXXo.Έπειτα βρίσκεις και τους ανάλογους ελληνικούς υπότιτλους αλλά να έχουν την ένδειξη aXXo, ώστε να είναι συγχρονισμένοι με την ταινία.Ανοίγεις το media player classic,φορτώνεις την ταινία και μετά File>Load Subtitle... και διαλέγεις τον υπότιτλο που κατέβασες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βάλε αυτές τις επιλογές αλλιώς δε θα φορτώνει τους υπότιτλους

post-21738-129062938164_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε sYn αν πρόσεξες ο patrickdrd ζήτησε να ενσωματώσει τους υποτίτλους στην ταινία για να την κάνει VCD και όχι απλώς να τη δει. Και δεύτερον γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κι άλλο player για να κάνει αυτό που μπορούν να το κάνουν όλοι, χωρίς να πρέπει να κάνεις load κ.τ.λ.;

Δημοσ.
Τι εννοείς φίλε, γιατί δεν σε πιάνω...

profanos exeis kapoia divx i avi pou exeis ksexoristous ypotitlous kai thes na ta deis se epitrapezio player.

to na pernas se kathe avi ton ypotitlo epano pairnei arketi ora mias kai epesergazetai ksana to avi gia na kapsei ton ypotitlo epano.

kalitera na pareis ena ftino player poy diavazei divx me ellinikous ypotitlous etsi oste na ta grafeis opos einai.

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω κανένα divx με ξεχωριστούς υπότιτλους για την ώρα,

απλά ψάχνω οδηγίες για μελλοντική χρήση,

γιατί μετά από ψάξιμο δεν βρήκα και πολλά αποτελέσματα με greek subtitles,

οπότε, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δει μια ξένη ταινία σε επιτραπέζιο player τι κάνει;

Αυτό είναι βασικά το ζητούμενό μου!

Δημοσ.

sto eipa kai pano.

kata 90% tha vreis tainia kai subs ksexorista

aytous gia na tous ensomatoseis kai na tous deis se epitrapezio tha prepei na to ksanakaneis encode

gia na glitoseis ayto kalitera na agoraseis ena ftino epitrapezio dvd player poy tha paizei to divx me tous eksoterikous ypotitlous, opote apla to katevazeis kai to vlepeis opote thes.

Δημοσ.

Θες να σου πω φίλε dimitris74 μια ακόμα καλύτερη λύση (αυτή εφαρμόζω πια, βέβαια σημμαντικό ρόλο παίζει το μηχάνημα και κυρίως η κάρτα γραφικών που διαθέτεις και ο χώρος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου).

Στην αρχή χρησιμοποιούσα το VirtualDub για να ενσωματώσω τους υποτίτλους στην ταινία, το Ulead DVD Movie Factory για να την κάνω DVD και το Nero για να κάψω το δισκάκι (σίγουρη λύση αλλά γύρω στις 6 ώρες συνολικά).

Ύστερα χρησιμοποιούσα το WinAvi Video Converter που ενσωμάτωνα υποτίτλους και την έκανα DVD και μετά με το ImgBurn (Nero ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ για εγγραφή DVD) για να κάψω το δισκάκι. Παράλληλα χρησιμοποίησα και το ConvertXtoDVD ανάλογα με την περίπτωση (συνολικά γύρω στη 1-1,5 ώρες).

Μετά και με την αγορά DivX player έγραφα την ταινία και τους υποτίτλους χύμα σε CD (συνολικά γύρω στο μισάωρο).

Τώρα πια έχω συνδεμένο το PC (μέσω της κάρτας γραφικών και της κάρτας ήχου) με την TV και το Home Cinema παίζω την ταινία με οποιοδήποτε player (κυρίως όμως με το PowerDVD λόγω υποστήριξης πολυκάναλου ήχου με καλύτερη απόδοση) και βλέπω την ταινία από τον καναπέ (χρόνος συνολικά 0 ΩΡΕΣ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...