Προς το περιεχόμενο

Eurofasma!!!

makia_fakia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία να βρεις αυτό το πρόγραμμα γιατί αν δεν το αγοράσεις δεν θα έχεις υποστήριξη το οποίο χρειάζεται αρκετή. Αν και νομίζω ότι δεν πωλείται πλέον. Και όπου να νε θα σταματήσει και η υποστήριξη του. Δωρεάν υπήρχε demo του προγράμματος.

Δημοσ.

το δουλευεις ηδη και εχεις προβλημα ?

οπως ειπε ο/η εχiled2 δεν το υποστηριζουν πλεον

σε παραπέμπουν σε ποιο νεες εκδοσεις τους με περιβαλον windows

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σας..:)

Σχετικα με την ανακοινωση που υπαρχει στο site περι απαγορευσης :confused: :confused: δεν το γνωρισα..για τον μονο λογο που αναζητησα αυτο το προγραμμα που θα μου φαινοταν αρκετα χρησιμο(μιας και δε γνωριζω καποιο αναλογο σχετικα με την λογιστικη) ειναι γιατι ειδα αναλογη αναζητηση στο forum !

Δημοσ.

ποια ακριβώς θα ήταν η χρήση του ?

πχ θελεις κάτι να κοβεις τιμολόγια ?

θελεις να παρακολουθεις ολοκληρωμένο το κυκλωμα της λογιστικης ?

να περνας τα εξοδα μονο ?

Δημοσ.

Δε το θελω ουτε για να κοβω τιμολογια ουτε να περναω εξοδα απλα θαθελα να παρακολουθησω ολοκληρωμένο το κυκλωμα της λογιστικης και απο οτι εχω μαθει ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα..δε το εχω δουλεψει ακομα ,μελλοντικα θα μου φανει χρησιμο και αν το εβρισκα θα χε πολυ ενδιαφερον να δω πως λειτουργει!!!!

Δημοσ.

μετα απο πέντε χρόνια πάνω στο eurofasma και μολις ενα σε ενα αλλο προγραμμα , δεν το θεωρω απο τα καλα προγραμματα

υπαρχουν αλλα που μπορουν στην κυριολεξια να σου κάνουν "παπαδες" όσον αφορα τις εκτυπωσεις που σου δινουν

@makia_fakia αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω με πμ ονόματα αλλων εταιριων οπου θα μπορεσεις να ζητησεις ντεμο των προγραμμάτων για να δεις πως δουλευουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...