Dark-Shadow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Gia sas pedia exo ena provlima me to ups molis kleinei to revma kleinei to pc kai meta anigei mono tou san restart!!! Mporei kapios na mou pei ti rithmiseis prepei na kano sta settings??? Exo Exo to BELKIN UPS VA500
S2Katana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Eμενα αυτο μου ακουγεται σαν αδυναμια του UPS να σηκωσει αμεσως το PC και για αυτο κανει restart... Τι pc εχεις?
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Oxi den pistevo!!! Intel Celeron 2.4, Lambes cathode, 2 hdd ena trofodotiko akasa 400volto, 2 ram mia 512 kai mia 256 kai episis mia nvidia 6600gt pou pernei trofodosia apo psu!!! 1dvd rom kai 1 dvd writter!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Kai epiis ksexasa to UPS Kanei load mono 32% ara den ftei auto pou eipes S2Katana!!! Molis tora pedia piga na do sta properties tis othonis kai meta sto power kai deite ti evgale mipos prepei na kano select???
agpr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δε νομίζω πως δε σηκώνει το φορτίο, αφού τελικά λειτουργεί. Στη θέση σου θα το επέστρεφα ως ελατωμματικό. Μάλλον αργεί να "γυρίσει" από ρεύμα σε μπαταρία.
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξερω αν αυτο το latency οφειλεται σε ελαττωματικοτητα.
Dark-Shadow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Pedia gia deite tin eikona sto power mipos prepei na patiso to select???
agpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αν το ups δεν επιτρέπει στον υπολογιστή να λειτουργεί αδιάλειπτα, είναι ελατωμματικό. Δεν εκπληρώνει το σκοπό λειτουργίας του (Uninterrupted).
Dark-Shadow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Na to epistrepso pedia??? Min gino kai rezili gia tin pithani rithmisi pou tha xreiazete!!! Tha parakalousa opoios exei to UPS BELKIN UPS VA500 na mou pei ti akrivos ekane!!!
johnc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι ρυθμίσεις...και μονο του το ups χωρις κάν το usb πρέπει να δουλεύει....όσα ups έχουν περάσει απο τα χέρια ποτέ δεν χρησιμοποιούσα software...στο μόνο που χρησιμευει είναι σε περίπτωση που δεν είσαι σπίτι και πέσει το ρεύμα να κάνει ασφαλές shutdown στο pc (όλο προβλήματα βέβαια). Δοκίμασε το ups χωρίς το usb..και πες μας....
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ok Tin Deutera tha to pao piso ston kotsovolo kai tous ta psalo!!!
agpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να σου προτείνω κάτι. Μην πας εξαρχής με κακή διάθεση, αυτό μπορεί να προκαλέσει εξίσου κακή αντίδραση από τη μεριά των υπαλλήλων. Στο κάτω-κάτω αστοχίες συμβαίνουν παντού. Νομίζω πως με καλή διάθεση και ευγένεια μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα. Αν βέβαια συναντήσεις κακή αντιμετώπιση, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Μέχρι τώρα πάντως δεν φαίνεται να προσπάθησε να σε εξαπατήσει κανείς. Τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο τρία ή τέσσερα προϊόντα που αγόρασα από διαφορετικά καταστήματα ήταν ελατωμματικά ή δε μου έκαναν. Και πάντοτε με εξυπηρέτησαν.
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να σου προτείνω κάτι. Μην πας εξαρχής με κακή διάθεση, αυτό μπορεί να προκαλέσει εξίσου κακή αντίδραση από τη μεριά των υπαλλήλων. Στο κάτω-κάτω αστοχίες συμβαίνουν παντού. Νομίζω πως με καλή διάθεση και ευγένεια μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα. Αν βέβαια συναντήσεις κακή αντιμετώπιση, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Μέχρι τώρα πάντως δεν φαίνεται να προσπάθησε να σε εξαπατήσει κανείς.Τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο τρία ή τέσσερα προϊόντα που αγόρασα από διαφορετικά καταστήματα ήταν ελατωμματικά ή δε μου έκαναν. Και πάντοτε με εξυπηρέτησαν. Veveos den tha pao me kaki diathesi!!! Astievomoun oti tha tous ta psalo!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.