Προς το περιεχόμενο

Provlima me UPS

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε νομίζω πως δε σηκώνει το φορτίο, αφού τελικά λειτουργεί.

Στη θέση σου θα το επέστρεφα ως ελατωμματικό. Μάλλον αργεί να "γυρίσει" από ρεύμα σε μπαταρία.

Δημοσ.

Αν το ups δεν επιτρέπει στον υπολογιστή να λειτουργεί αδιάλειπτα, είναι ελατωμματικό. Δεν εκπληρώνει το σκοπό λειτουργίας του (Uninterrupted).

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι ρυθμίσεις...και μονο του το ups χωρις κάν το usb πρέπει να δουλεύει....όσα ups έχουν περάσει απο τα χέρια ποτέ δεν χρησιμοποιούσα software...στο μόνο που χρησιμευει είναι σε περίπτωση που δεν είσαι σπίτι και πέσει το ρεύμα να κάνει ασφαλές shutdown στο pc (όλο προβλήματα βέβαια). Δοκίμασε το ups χωρίς το usb..και πες μας....

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να σου προτείνω κάτι. Μην πας εξαρχής με κακή διάθεση, αυτό μπορεί να προκαλέσει εξίσου κακή αντίδραση από τη μεριά των υπαλλήλων. Στο κάτω-κάτω αστοχίες συμβαίνουν παντού. Νομίζω πως με καλή διάθεση και ευγένεια μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα. Αν βέβαια συναντήσεις κακή αντιμετώπιση, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Μέχρι τώρα πάντως δεν φαίνεται να προσπάθησε να σε εξαπατήσει κανείς.

Τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο τρία ή τέσσερα προϊόντα που αγόρασα από διαφορετικά καταστήματα ήταν ελατωμματικά ή δε μου έκαναν. Και πάντοτε με εξυπηρέτησαν.

Δημοσ.
Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να σου προτείνω κάτι. Μην πας εξαρχής με κακή διάθεση, αυτό μπορεί να προκαλέσει εξίσου κακή αντίδραση από τη μεριά των υπαλλήλων. Στο κάτω-κάτω αστοχίες συμβαίνουν παντού. Νομίζω πως με καλή διάθεση και ευγένεια μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα. Αν βέβαια συναντήσεις κακή αντιμετώπιση, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Μέχρι τώρα πάντως δεν φαίνεται να προσπάθησε να σε εξαπατήσει κανείς.

Τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο τρία ή τέσσερα προϊόντα που αγόρασα από διαφορετικά καταστήματα ήταν ελατωμματικά ή δε μου έκαναν. Και πάντοτε με εξυπηρέτησαν.

Veveos den tha pao me kaki diathesi!!! Astievomoun oti tha tous ta psalo!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...