Socratis_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Η διαφορά με το MAD είναι πως εξαρχής ήταν ένα μουσικό κανάλι και ως εκ τούτου είχε περιορισμένο και σαφές ρεπερτόριο Εξυπακούεται. Δεν κάνω παραλληλισμό στο είδος των 2 τηλεοπτικών σταθμών, αλλά στην πολιτική τους. +999999999999999999999999999999 τόσο σ εσένα που έκανεσ το θέμα, όσο και στο ΣΚΑΙ συμφωνό απόλυτα φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheers m8.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Η τηλεοραση μας ειναι για το λουτσο:| μονο μπαλα βλεπω και το Λαζοπουλο που την κραζει! Τελικα μαλλον θα πρεπει να παρακαλαμε να γινει συντομα συνδρομιτικη μπας και δουμε τιποτα της προκοπης. ΣΚΑΙ δεν εχω παρακολουθησει πολυ γιατι δυστυχως δεν εχω καλη εικονα.
metmat Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δυστυχώς η τηλεόραση που έχουμε δεν είναι ούτε καν για κλάμματα. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Άλλα κανάλια προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι, άλλα ότι υπάρχουν ενδογήινοι, άλλα ότι ο superman είναι υπαρκτό πρόσωπο και άλλα ότι το matrix είναι ανάμεσά μας. Παρακμή. Ειδικά αν ανοίξει κάποιος τις μεσημεριανές ώρες έχει 2 επιλογές. Ή να δει επαναλήψεις ή να δει τα αίσχη των κοσμικών σχολίων και καλλιτεχνικών ρεπορτάζ όπως συνηθίζουν να τα λενε. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι και οι ειδήσεις πλέον αποτελούν ένα σόου με παράθυρα που βγαίνουν όλοι οι "ειδικοί" επί παντός θέματος (που είναι πάντα τα ίδια άτομα) και αρχίζουν να τσακώνονται και στο τέλος οι μεγαλοδημοσιογράφοι νομίζουν ότι η "συζήτηση" βοήθησε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Για να μην πούμε και για το σπουδαίο κανάλι που το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι ουσιαστικά μια επανάληψη από τα μεσημεριανά θέματα. Βλέπουμε ρεπορτάζ για το τι μπλούζα φοράει ο Σαρμπελ και τι κιλώτες έχει η Βίσση και από κάτω περνάει σε κρόουλ:"2000 νεκροί από σεισμό". Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει και τον πάτο. Κι εγώ πλέον μόνο κανένα ματσάκι βλέπω αν και προσπαθούν να μας το κόψουν κι αυτό οι speakers αφού καταφέρνουν να μπερδεύουν ακόμα και τον Ντρογκμπά με τον Σεφτσένκο. Επίσης φοβερό κανάλι στις μεταδόσεις είναι ο Alpha με τις "ζωντανές μαγνητοσκοπήσεις" του. Όσον αφορά το ΣΚΑΙ, νομίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια (με εξαίρεση το κάστρο του Τακέσι που είναι trash tv και δεν πιστεύω ότι κολλάει με το ύφος που προσπαθεί να περάσει ο σταθμός) αλλα βλέπω να γίνεται σαν τους άλλους στο τέλος για να τραβήξει μεγαλύτερη τηλεθέαση.
evagelos_21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Πάντος απο σειρές πάει καλά. Από ότι είδα σε 23 μέρες θα βάλει το 24ώρες
Socratis_g Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Πάντος απο σειρές πάει καλά.Από ότι είδα σε 23 μέρες θα βάλει το 24ώρες 1η σεζόν λογικά? Βάλτε τώρα να δείτε για αυτοψίες ιατροδικαστών!! Θα σας φύγει όλη η μαγκια!!
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Βάλτε τώρα να δείτε για αυτοψίες ιατροδικαστών!! Θα σας φύγει όλη η μαγκια!! Ακομα την ψαχνω μετα τον τυπα, που του χωρισαν τη γλωσσα στη μεση -χωρις αναισθητικο- γιατι ετσι, να μοιαζει με φιδι :-| :???:
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το σκαι εκπεμπει σε κανονικό-πραγματικό φορμάτ 16:9 δηλ. 720i ή 1080i ή είναι ψεύτικο; Δηλ. τα εκπέμπουν "στενα" και τα βλέπεις στενά σε συμβατική τηλεόραση 4:3 και μια τηλεόραση 16:9 απλώς το "ξεχειλώνει" βάζοντας τεχνητά pixel;
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δυστυχώς η τηλεόραση που έχουμε δεν είναι ούτε καν για κλάμματα. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Είναι για γέλια... Εχετε παρατηρήσει ερωτικές σκηνές στα σίριαλ; Πάνε με τα ρούχα και το κάνουν και κουνιούται μπρος πίσω. Σε άλλα αν βγάλουν και κάτι, δείχνει λίγο η κάμερα κρυφά και μετά γυρνάει σιγα σιγά προς το παράθυρο ή σε κανένα κερί... :mrgreen: Να χαρώ σκηνοθεσία. Τελευταία και κάτι γέροι φιλάνε κάτι γκομενάρες. Και πληρώνονται κιολας γι'αυτό (οι γέροι).
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το σκαι εκπεμπει σε κανονικό-πραγματικό φορμάτ 16:9 δηλ. 720i ή 1080i ή είναι ψεύτικο; Δηλ. τα εκπέμπουν "στενα" και τα βλέπεις στενά σε συμβατική τηλεόραση 4:3 και μια τηλεόραση 16:9 απλώς το "ξεχειλώνει" βάζοντας τεχνητά pixel; Καταρχάς να δηλώσω πως είμαι ημιάσχετος με το συγκεκριμένο θέμα . Οπότε με κάποια επιφύλαξη να πω/ρωτήσω ότι το 720, 1080 σημαίνει ψηφιακή εκπομπή σήματος ενώ το ότι ο ΣΚΑΪ εκπέμπει σε 16:9 δε σημαίνει (αναγκαστικά) ότι είναι ψηφιακό κανάλι. Παρακαλώ διορθώστε με ελεύθερα
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Καταρχάς να δηλώσω πως είμαι ημιάσχετος με το συγκεκριμένο θέμα . Οπότε με κάποια επιφύλαξη να πω/ρωτήσω ότι το 720, 1080 σημαίνει ψηφιακή εκπομπή σήματος ενώ το ότι ο ΣΚΑΪ εκπέμπει σε 16:9 δε σημαίνει (αναγκαστικά) ότι είναι ψηφιακό κανάλι.Παρακαλώ διορθώστε με ελεύθερα Εστω, ίσως να μην λέγεται 720ι ή 1080ι. Αλλά το σήμα του σκαι αντιστοιχεί σε οθόνη 16:9 (εχει παραπάνω pixels από την συμβατική tv 4:3);
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Πάντως πολύ καλύτερη η ''Ελληνοφρένεια'' στο ραδιόφωνο ... καμιά σχέση! Ο αρχικός τίτλος προτείνω να διορθωθεί σε ''κλείστε την τιβί - ανοίξτε το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του ΣΚΑΪ'' ...
asmilon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ κατι τετοιο δε θα ειχε νοημα, αφου εδω και 132 post μιλαμε για την τηλεοραση του ΣΚΑΙ. Αν θες παντως μπορεις να ανοιξεις ενα αναλογο θεμα και για το ραδιοφωνο του ;-)
Panathinaikara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 πάντως αν έχει κάποιος dsl,δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βλέπει TV.Εγώ έχω από πρόπερσι να δω κάτι στην ΤV mε εξαίρεση ματς μπάσκετ (ακούγεται λίγο περίεργα ε -λολ)
Arion@s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Λαζόπουλος, Τσίμας, Παπαχελάς, Εξάντας. Το Σκαι κρίνω ότι ειναι το καλυτερο και πιο πλουραλιστικό. Μονο αυτά. Ελεος με τοση ξεφτήλα. Ειδήσεις; Περνανε μονο φόβο στον κόσμο. Καπου το πανε το θέμα. τέσσερα θέματα τα εξής 3. Βια, αιμα, κλοπες. Έτσι βλέπουνε όλο τον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.