asmilon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Eιμαστε οντως πισω, αλλα το ΣΚΑΙ ειναι το μοναδικο καναλι που κανει κατι για να αλλξει το τοπιο και να παει μπροστα η τηλεοραση στην Ελλαδα. Μετα την ΕΡΤ εχει τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και τον χρησιμοποιει οσο καλυτερα μπορει, σε αντιθεση ισως με το κρατικο καναλι... Μια ενσταση εχω στην διαφημιστικη καμπανια που ξεκινησε το καναλι. Αντι να τονιζει με ενα τεραστιο ΟΧΙ τα αρνητικα της τηλεορασης, θα ηταν καλυτερα να τονιζε το ΝΑΙ του ΣΚΑΙ. Αποψη μου βεβαια, εξαρταται τι μηνυμα θελουν να περασουν, πιστευω ομως οτι ειναι καλυτερα να τονιζεις τα θετικα τα δικα σου παρα τα αρνητικα των αλλων...
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Το ότι είναι πίσω σε σχέση με έξωτερικόύ δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επίπεδο αυτά που προβάλει. Ντοκιμαντερς εχει και η κρατικη τηλεοραση! Παραθυρα δεν βγαζει ΚΑΙ η κρατικη τηλεοραση!!! Επονενως αν αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του σκαι τι τον διαφοροποιει απο την κρατικη? Και το ρωταω αυτι διοτι δεν αναφερθηκε κανεις στην κρατικη! Οτιδηποτε συγκριθει με Ανιτ...Πανι....και Μικρουτσικ....και παρομοιες ιστοριες αποκταει αμεσως αμεσως προβαδισμα! Αυτο ομως δεν παει να πει οτι ειναι και κατι το ιδιαιτερο!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Προσωπικά, χαλάστηκα αφάνταστα με τις μεταγλωτίσσεις. Αίσχος. Κατά τα άλλα, συγκρινόμενος ο ΣΚΑΙ με τα άλλα ιδιωτικά, είναι άλλο επίπεδο.
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Tα μεταγλωτισμένα μου θυμίζουν κ εμένα κάτι παιδικά που έβλεπα πιτσιρικάς! Μήπως να τους στείλουμε κανένα μαιλ ομαδικά? Μαλλον άκυρο θα φάμε......
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Στο εξωτερικό πάντως δεν υπάρχουν υπότιτλοι πάντως.
mandate Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 φωτογραφία DOUKAS έχουν κάποια πρωτοτυπία μπορώ να πώ οι μεταγλωτίσεις . το σκάι είναι το μόνο κανάλι που αξίζει
actorius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παίδες, συζήταγα με εναν φίλο να στείλουμε κανα μεηλάκι στο ΣΚΑΙ για το θέμα των απαράδεκτων μεταγλωτίσεων. Επειδή βλέπω κ απο το παρών thread, αλλά και απο κουβέντες με διάφορα άτομα που ενω βλέπουν τρελλά το κανάλι ξενερώνουν επίσης τρελλά με τη μεταγλώτιση, μήπως να κάναμε καμιά κίνηση; Τώρα που είναι νωρίς ακόμα, κάτι ίσως καταφέρουμε. Στο κάτω κάτω ούτε hate mail θα στείλουμε, ούτε σαχλαμάρες. Μας αρέσει η προσπάθεια του καναλιού κ θέλουμε να τη δούμε ακόμα καλύτερη... Βέβαια τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η εταιρία που έχει αναλάβει τις μεταγλωτίσεις (Ab Fab Productions αν θυμάμαι καλά; ) για λογαριασμό του σκαι. Τι λέτε; Οσο για το θέμα σειρών, Oprah κλπ νομίζω οτι προσπαθούν να βρουν μια χρυσή τομή στα γούστα των τηλεθεατών. Είμαι σίγουρος οτι πολλοί θα πουν, καλό κανάλι το ΣΚΑΙ αλλά εν μέσω ντοκυμανταιρ δε μπορεί να βάλει κ μια καλή σειρα τύπου 24, Lost ή έστω κάποια απο bbc μεριά;
freakystyley Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δεν παίζει να εγκαταλείψουν τις μεταγλωτίσεις... θα χάσουν μεγαλύτερο κοινό απ 'οτι θα κερδίσουν... Και ναι δεν τις γουστάρω, αλλά δεν νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.. από τις σωστότερες μεταγλωτίσεις που έχω ακούσει...
antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ντοκιμαντερς εχει και η κρατικη τηλεοραση! Παραθυρα δεν βγαζει ΚΑΙ η κρατικη τηλεοραση!!! Επονενως αν αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του σκαι τι τον διαφοροποιει απο την κρατικη? Και το ρωταω αυτι διοτι δεν αναφερθηκε κανεις στην κρατικη! Οτιδηποτε συγκριθει με Ανιτ...Πανι....και Μικρουτσικ....και παρομοιες ιστοριες αποκταει αμεσως αμεσως προβαδισμα! Αυτο ομως δεν παει να πει οτι ειναι και κατι το ιδιαιτερο! 1ον) Η κρατική στηρίζεται από τα δικά μας κεφάλαια 2ον) Η κρατική πληρώνει οσφπ+παο, 10 εκατ ευρώ το χρόνο για προιόντα που η πραγματική αξία τους στην αγορά είναι στα 4,5 περίπου 3ον) Σε ιδιωτική πρωτοβουλία,είναι διπλά αξιέπαινες τέτοιες προσπάθειες, γιατί μην ξεχνάμε ότι οι ιδιώτες λειτουργούν με κριτήρια "επιχείρησης" (μεγιστοποίηση κέρδους,κλπ)!
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 2ον) Η κρατική πληρώνει οσφπ+παο, 10 εκατ ευρώ το χρόνο για προιόντα που η πραγματική αξία τους στην αγορά είναι στα 4,5 περίπου Παραπανω ειναι νομιζω, αλλα δεν εχει σημασια, χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που αναγνωριζουν καποια πραγματα... Στο θεμα μας, οι μεταγλωτισεις και μενα δεν μου αρεσουν, αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι, οι μεταγλωτισεις υπαρχουν για να μπορουν να βλεπουν και παιδακια κανα ντοκιμαντερ να μαθενουν και τιποτα ή για αυτους που δεν ξερουν αγγλικα, μεγαλυτερης ηλικιας. Σε περιπτωση που βγαλουν τις μεταγλωτισεις νομιζω λιγοτερο κερδος θα εχει ο ΣΚΑΙ παρα οφελος
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Βάλτε να δείτε πως γίνονται τα τατουάζ από ουλές!! Θα σας γυρίσουν τα άντερα!!
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Xixixi, αν της τελειωσει ο χωρος για τατουαζ θα αρχισει τις τουρτες.. Δε τα καταλαβαινω αυτα που βλεπω, ομιτζι γιατι να του κοψουν τη γλωσσα. Το σωμα αξιζει περισσοτερο σεβασμο, απο αυτο που του δειχνουν, παμε thread για τα τατου! Ας το ανοιξει καποιος καταλληλος
Socratis_g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ρε το πρεζάκι έκοψε τη γλώσσα του χωρίς αναισθητικό!!
Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Εφριξα εκει που εδειχνα τη φρεσκοκομμενη, ματωμενη γλωσσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.