m@trix Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ναι αλλα και πάλι λίγες σχετικα με το τι δείχνει και τι εκπομπες έχουν.
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Το Sky είναι όντως κατοχυρωμένο όνομα Βρετανικού Τηλεοπτικού Δικτύου. Τώρα για το Ελληνικό ΣΚΑΙ δεν έχω ιδέα δεν έχω ΚΑΝ τηλεόραση έχω όμως Tuner στο PC που ακόμα δεν του έχω ρυθμίσει τα κανάλια (μόνο capturing από κάμερα κάνω).
bingo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ο ΣΚΑΙ από όσο ξέρω ανήκει στον όμιλο Αλαφούζου μαζί με το ραδιοφωνο ΣΚΑΙ, τον RED FM, τον Μελωδία, την Καθημερινή και δεν ξέρω κ γω τι άλλο. Πάντως και για μένα είναι το καλύτερο κανάλι αυτή τη στιγμή..
papabiris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 μακαρι να μεινει ετσι.αλλα δεν το βλεπω γιατι η επιδιωξη του κερδους συνηθως παρασυρει τα παντα...
wgibson Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 πηρα το dvd απο καθημερινη ειναι δυνατον μεταγλωττισμενες ξενες σειρες? εχω την εντυπωση πως οι πιο πολλοι ελληνες ξερουν να διαβαζουν , δεν εχουμε αναλφαβητισμο πλεον κριμα παντως ενα τοσο ωραιο προγραμμα σταθμου τυχεροι αθηναιοι
MariaTs. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 πηρα το dvd απο καθημερινη ειναι δυνατον μεταγλωττισμενες ξενες σειρες?εχω την εντυπωση πως οι πιο πολλοι ελληνες ξερουν να διαβαζουν , δεν εχουμε αναλφαβητισμο πλεον κριμα παντως ενα τοσο ωραιο προγραμμα σταθμου τυχεροι αθηναιοι Φανταστείτε τώρα να θέλει να δει και ένας κωφάλαλος το άριστο πρόγραμμα που έχει και δυστυχώς λόγω μεταγλωττίσεων να μην μπορεί! Είναι κρίμα...
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ρε γαμώτο εδώ πάτρα πως θα πιάσουμε τον Σκαι ? Ολα καλά τα λέτε αλλά εμείς μένουμε με την πίπα των κωλοκαναλιών με αποτέλεσμα να περνάει την ώρα της η τηλεόραση με dvds Είναι μετά το Ναύπακτος TV. Στο Ρίο τουλάχιστον πιάνει μια χαρά.
Socratis_g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ο ΣΚΑΙ από όσο ξέρω ανήκει στον όμιλο Αλαφούζου μαζί με το ραδιοφωνο ΣΚΑΙ, τον RED FM, τον Μελωδία, την Καθημερινή και δεν ξέρω κ γω τι άλλο.Πάντως και για μένα είναι το καλύτερο κανάλι αυτή τη στιγμή.. Εχει για τα καλά τις πλάτες του ο σταθμός. Ετσι εξηγείται το ότι έχει χρήμα και δεν βάζει επαναλήψεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδια παντως Γιαννενα πιανει καμπανα!!!Ευτυχως υπαρχει και βλεπουμε και τιποτα ποιοτικο!Μακαρι να μην ηταν μεταγλωττισμενο!Τεσπα εδω βρισκεται στα 807 MHz !Εχει Oprah πρεπει να το δω...
Hlapatsas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Διάβασα όλο τα μηνύματα και μπορω να βγάλω μόνο 1 συμπέρασμα. Εμείς που είμαστε της πιο παλιάς γενιάς και προλάβαμε και λίγο ποιοτική τηλεόραση σταματήσαμε πλέον να παρακολουθούμε ακριβώς γιατί μας είναι έντονη η αισθηση της κατώτερης ποιότητας των σημερινών προγραμμάτων. Τα μ@λ@κισμένα όμως τώρα μικρά παιδάκια(χωρίς δικό τους φταίξιμο βέβαια) <<βομβαρδίζονται>> από αυτά τα εξεφτελιστικά προγράμματα(βλεπε μεσημεριανή ζώνη) και τους παιρνάνε τα αντίστοιχα πρότυπα.Μόνο και μόνο από τα κινούμενα σχέδια που προβάλλονται πλέον καταλαβαίνεις την διαφορά ποιότητας. Το ΣΚΑΙ αποτελεί απλά μια <<όαση>> στην γαμοέρημο της τηλεόρασης που σιγά-σιγα θα γίνει χώμα και αυτό στο βωμό του χρήματος...
strassenmeister Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Nα συμφωνησω κι εγω πως το ΣΚΑΙ ειναι το μονο καναλι που παρακολουθω. Εχει κατι απιστευτες εκπομπες,που οι περισσοτερες βεβαια ειναι απο Discovery,History,Motors TV κ.α που εχει η πλατφορμα του NOVA. Κατα τ'αλλα παρακολουθω μονο αθλητικα και εργα στη TV.Τις υπολοιπες ωρες την εχω ανοιχτη σε καναλια με τραγουδια(να βλεπω και κανα video clip) και χαζευω στο internet.
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 οντως το ΣΚΑΙ ειναι γαματο καναλι και εχει και τελεις εκπομπουλες, αλλα το μονο κακο ειναι αυτη η .... μεταγλωτιση ρε γαμωτο...απαπαπα λες και ακους βραζιλιανικο σηριαλ απο το Star...
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 N1ghtW0lf σαφως η μεταγλωτιση ειναι πολυ καλυτερη απο του Star, αλλα δε παυει να ειναι μεταγλωτιση και σου χαλαει πολυ απο την αυθεντικη εμπειρια της σειρας που βλεπεις...
gtsamour Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Χθές έγινε πλήρως 16:9 (wide screen) το κανάλι. Έπιασα την παρουσιάστρια των ειδήσεων να δίνει οδηγίες για το πως να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της tv σας αν είναι 4:3 και πως αν είναι 16:9 Το πρώτο κανάλι που το κάνει
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μπραβο σιγουρα ειναι ενα θετικο βημα προς τα εμπρος που τα αλλα καναλια μαλλον θα αργησουν πολυ να ακολουθησουν... Τι ακριβως ελεγε η παρουσιαστρια δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.