Προς το περιεχόμενο

Κλείστε την τηλεόραση, βάλτε ΣΚΑΙ TV

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λαζοπουλο βλεπω ποδοσφαιρο κ αντε λιγες πρωινες ειδησεις πριν κοιμηθω.καλυτερα να ενημερωνεσαι απο το internet αντε κ τις πρωινες ειδησεις που δεν εχουν παραθυρα.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ κατι τετοιο δε θα ειχε νοημα, αφου εδω και 132 post μιλαμε για την τηλεοραση του ΣΚΑΙ.

Αν θες παντως μπορεις να ανοιξεις ενα αναλογο θεμα και για το ραδιοφωνο του ;-)

Πω πω ... για αστείο το είπα, επειδή με απογοήτευσε η μεταφορά της ''Ελληνοφρένειας'' στην τηλεόραση. Μια χαρά είναι και το θέμα και ο τίτλος :-D

PS: Καλή ιδέα όμως ενός τόπικ για ραδιόφωνο :mrgreen:

Δημοσ.
ρε παιδια εφεραν την ελληνοφρενεια στην τηλεοραση.ποπο πορωση.

για πειτε καθε ποτε το εχει???

Τι εστί "ελληνοφρένεια" για τους μη ακούσαντες?

Δημοσ.
Ειδήσεις; Περνανε μονο φόβο στον κόσμο. Καπου το πανε το θέμα. τέσσερα θέματα τα εξής 3. Βια, αιμα, κλοπες. Έτσι βλέπουνε όλο τον κόσμο.

To V 4 Vendetta ήτανε σωστό έργο!!

Απορώ πως το αφήσανε και βγήκε έτσι ελευθερα στο λαό....

Δημοσ.
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το σκαι εκπεμπει σε κανονικό-πραγματικό φορμάτ 16:9 δηλ. 720i ή 1080i ή είναι ψεύτικο; Δηλ. τα εκπέμπουν "στενα" και τα βλέπεις στενά σε συμβατική τηλεόραση 4:3 και μια τηλεόραση 16:9 απλώς το "ξεχειλώνει" βάζοντας τεχνητά pixel;

Ε... κανείς δεν το ξέρει;

• Super Moderators
Δημοσ.
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το σκαι εκπεμπει σε κανονικό-πραγματικό φορμάτ 16:9 δηλ. 720i ή 1080i ή είναι ψεύτικο; Δηλ. τα εκπέμπουν "στενα" και τα βλέπεις στενά σε συμβατική τηλεόραση 4:3 και μια τηλεόραση 16:9 απλώς το "ξεχειλώνει" βάζοντας τεχνητά pixel;

Άλλο το 16:9, άλλο το 720i/1080i.

Όσο για το ερώτημά σου, σε μία 4:3 που είχα δει το συγκεκριμένο κανάλι, όντως φαινόταν να "πιέζεται" η εικόνα.

Στην δική μου τηλεόραση, που είναι 16:9, δεν το έχω δει γιατί έχω βγάλει τη συμβατική κεραία.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πραγματικό 16:9, γιατί ενώ στην αρχή, όταν το πρωτοέβαλαν, απλά η εικόνα ήταν letterbox, με μαύρο πάνω-κάτω μέσα από το σήμα του σταθμού, τώρα πλέον, η τηλεόρασή μου συμπιέζει αυτόματα την εικόνα του σήματος ώστε να φαίνεται 16:9 (η τηλεόρασή μου είναι 4:3), ενώ εάν πατήσω το ανάλογο κουμπάκι, "ανοίγει" σε όλη τη οθόνη και φαίνεται τραβηγμένο.

Δημοσ.

Και σε μένα που έχω 4:3 έτσι γίνεται. Αλλά νομίζω δεν γράφει το βιβλιαράκι της TV ότι δέχεται σήμα 16:9 Ηigh definition δεν είναι αυτό ;

Δημοσ.
Και σε μένα που έχω 4:3 έτσι γίνεται. Αλλά νομίζω δεν γράφει το βιβλιαράκι της TV ότι δέχεται σήμα 16:9 Ηigh definition δεν είναι αυτό ;

Δεν είναι HD το σήμα του ΣΚΑΪ. 16:9 είναι.

Δημοσ.

Η Ελληνοφρένειας ειναι ισως μια απο τις καλυτερες χιουμοριστικες εκπομπες και αξιζει τον κοπο να την δειτε. Οσο για το καναλι πραγματικα ξεφευγει απο τις αηδιες των υπολοπων που μας ταιζουν σκουπιδια και ελπιζω οτι θα συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο...

Δημοσ.
Δεν είναι HD το σήμα του ΣΚΑΪ. 16:9 είναι.

Έστω. Δηλαδή για να καταλάβω. Το σήμα 4:3 έχει 720x576 pixels.

Οπότε έχουμε 2 περιπτώσεις:

1) Του Σκαι το σήμα είναι 16:9 και έχει περισσότερα από 720 pixels κάπου 960.

2) Είναι τρικ δηλ. συμπιέζουν την εικόνα στα 720 οπότε στις παλιές τηλεοράσεις βλέπουμε στενά κεφάλια(!) και οι τηλεοράσεις 16:9 το "ξεχειλώνουν" όπως παίζουμε με το photoshop, οπότε η εικόνα ουσιαστικά δεν είναι καλύτερης ποιότητας (ασχετα αν δεν φαίνεται). Οι νέες τηλεοράσεις "ξεχειλώνουν" mega ant1 κλπ και τα βλέπουμε κοντόχοντρα.

Tι ισχύει; (κανένας από το skai δεν διαβάζει το forum; :mrgreen: )

Δημοσ.

Ρε λολ ρε, εβλεπα το pimp my ride και ειχαν (παλι!) ενα ελεεινο αυτοκινητο.. Μολις εβγαλαν τα καθισματα ηταν ΓΕΜΑΤΟ ποντικο-απορριματα (ιιιιιχ) και εκει που εβγαζαν τα πλαστικα βρηκαν κατι αρουραιους! Σιχαααααααμεεεεεενοοο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...