Προς το περιεχόμενο

Linkin Park

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεέρα,

Παιδιά κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι Linkin Park (call me LP) θα κυκλοφορίσουν το νέο τους Album (αν γίνει αφτό) τέλη 2006 με αρχές 2007. Κατά πόσο αληθεύει αυτό ; Για πεστε μου και 'σεις τη γνωρίζετε περί του θέματος

Δημοσ.

Απο ότι ξέρω θα βγάλουν ένα album.Μάλλον θα λέγεται qwerty.

Το έχω ακούσει το τραγούδι αυτό.Σε αυτο το τραγούδι τουλάχιστον άλλαξαν το στυλ τους.

Δημοσ.

[offtopic]

ρε αφήστε τους Linkin Park, είναι εμπορικοί και άθλιοι

μόνο το METEORA ήταν ωραίο

STATIC-X RULEZZZZ

ναι, ενώ οι Static-X δεν είναι καθόλου εμπορικοί...

Δεν λέω ότι κάποιο από τα 2 group δεν είναι καλό, άλλωστε γούστα είναι αυτά, προσωπικά κι εμένα στο αυτί καλύτερα μου κάθονται οι Static, χωρίς να με τρελαίνουν κιόλας...

[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic]

ναι, ενώ οι Static-X δεν είναι καθόλου εμπορικοί...

Δεν λέω ότι κάποιο από τα 2 group δεν είναι καλό, άλλωστε γούστα είναι αυτά, προσωπικά κι εμένα στο αυτί καλύτερα μου κάθονται οι Static, χωρίς να με τρελαίνουν κιόλας...

[/offtopic]

[offtopic]Φίλε μόνο το shadow_zone ήταν εμπορικό για άκου το album -MACHINE και START-A-WAR και θα δεις για τι καφρίλα μιλάμε(χωρίς να σημάνει βέβαια ότι ειναι και απόλυτη)

[/offtopic]

Δημοσ.
ρε αφήστε τους Linkin Park, είναι εμπορικοί και άθλιοι

μόνο το METEORA ήταν ωραίο

STATIC-X RULEZZZZ

Άμπα οι STATIC-X καλύτεροι είναι...

Δημοσ.
παιδιά..Εδω δεν έχουμε thread lp vs static x...Το μισο thread και άνω είναι μέσα στο offtopic

εγώ λέω να του αλλάξουμε τον τίτλο:-D η lock

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

oi L.P. ta spane!!!8a vgaloun neo cdaki arxes 2007.to qwerty pou eipe o allos filos den 3eroun akoma an 8a to sumperilavoun sto neo album tous,pantws to mono sigouro einai oti den exoun diale3ei akoma to onoma tou cd.i kalutera to kratane krufo.ara mallon den 8a legetai qwerty opws to omotitlo kommati!!

L.P. rulz!!!

THE SUN GOES DOWN,I FEEL THE LIGHT BETRAY ME

Δημοσ.

Καλοί οι LP αλλά συνεργάστηκαν με τον Jay(ΕΛΕΟΣ)-Z και έπεσαν στα μάτια μου.Άντε στο καινούριο album εύχομαι να συνεργαστούν και με την Beyonce:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...