parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ΙΒΜ είναι το case σου?Συνήθως αυτοι κάνουν τέτοιες μ******ς! Ρε παιδιά, ο,τι PC έχω δει από το 1992 κ μετά έχει reset, αν όχι στο μέγεθος του Power button, τουλάχιστον από τα μικρούλια που μπορείς να τα πατήσεις με συνδετήρα ή καπάκι από στυλό κλπκλπ. Υπάρχουν όντως κατασκευαστές που δεν τοποθετούν reset button?
asmilon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχουν μερικοι φιλε parsifal... Θυμαμαι τελευταια φορα ειχα δει στα κουτια της Altec πριν 3-4 χρονια που δεν ειχαν (προφανως ηταν τοσο καλα που αποκλειεται να κολλουσαν και να χρειαζοταν καποιος να πατησει reset )
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ...Θυμαμαι τελευταια φορα ειχα δει στα κουτια της Altec προν 3-4 χρονια που δεν ειχαν (προφανως ηταν τοσο καλα που αποκλειεται να κολλουσαν και να χρειαζοταν καποιος να πατησει ρεset ) No comment, over and out! (Δε μπορώ ρε γμτ, ακόμα γελάω!!!)
Razor333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι δεν εχω δει ποτε κουτι χωρις reset!
nikostaha Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ego pali kai pou exo koumpi reset, den to xreisimopoio, an kolisei tsekaro an douleuei o skliros an oxi patao paratetamena to power to afino kai 5-6 sec kleisto kai meta anoigo pisteuo einai asfalesteros tropos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.