Gaou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μόλις αγόρασα ένα Heroichi 500watt ( είχα κάνει και σχετική ερώτηση στο topic heroichi vs enermax ).Αφού λοιπόν έβγαλα το Qtek βάζω πάνω το heroichi όλος χαρά ( που να ξερα ), συνδέω τα καλώδια και ξεκινάω τον υπολογιστή. Εμ δε . Το μόνο που έκανε ο υπολογιστής ήταν μια τάση για γύρισμα στο ανεμιστήρα του επεξεργαστη ( ούτε κάν 90 μοίρες ) και άναμα στα λαμπάκια του dfi . α) Έχω ένα ups το οποίο έχει ισύ εξόδου 380watt και το τροφοδοτικό είναι 500watt. β) Το τροφοδοτικό που πήρα είναι απλώς χαλασμένο ( μαμότι γκαντεμιά μου ) . γ) Το dfi lanparty τα έχει παίξει Στην πρώτη περίπτωση γιατί δουλεύει το Qtek και όχι το Heroichi ( και τα δύο 500w ) Να στείλω τον υπολογιστή στους τρίδυμους και να ξεμπερδεύω ή είναι νωρίς ακόμα.
Gaou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά χρειάζομαι κάποια βοήθεια εδώ. Συνδέω το πράσινο καλώδιο στο 20πινο με το μαύρο και πάλι δεν αναβει. Υπάρχει περίπτωση να το έκαψα, και να γίνω ρεζίλι άμα απαιτήσω rma. λίγη βοήθεια θα ήταν... καλό
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ψυχραιμια φιλε μου. Ποιο ειναι το πρασινο καλωδιο? Αυτο που περιγραφεις με τον ανεμιστηρα που γυρισε ελαχιστα, ειναι κλασσικο συμπτωμα οταν η mobo σου δεν παιρνει ρευμα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ψυχραιμια φιλε μου. Ποιο ειναι το πρασινο καλωδιο? Αυτά που βραχυκυκλώνεις στο 20πινο για να ξεκινήσει το psu. Αρα τα επαιξε το psu...
Gaou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ποιο ειναι το πρασινο καλωδιο? το 20πινο έχει ένα πράσινο καλώδιο δίπλα σε δύο μαύρα ( απο την πλευρά του κλιπ ) . Όταν αυτό το συνδέσεις με το μαύρο κάνει κύκλωμα και ξεκιναει το τροφοδοτικό. Πράγμα το οποίο συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα τροφοδοτικά, αλλά όχι με το heroichi.
billpeppas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε το ίδιο ( βραχυκύκλωμα του πράσινου με ενός μαύρου ) αλλά έχοντας ένα DVD/Optical Drive συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό. Αν πάλι δεν ανάψει, έχεις ελαττωματικό τροφοδοτικό.
Gaou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 βασικά να τα τα qtek Πόσοι απο εδώ έχουν πάρει Psu qtek τα οποία τα συνδέσαν και δεν δουλεψαν ..? Το φαντάστηκα ... μαμότι γκαντεμιά μου. Πάντως επειδή σήμερα μίλησα το απόγευμα με την εταιρία και μου είπαν να τους το δώσω να το πάνε στην heroichi να το ελέξουνε, ( μάλλον θέλουν να δούν άμα το έκαψα εγώ ) και μετά θα προχωρήσουνε σε rma διαδικασία. Σπάστικα, και άν δεν φταίω εγώ θα πώ στην hec να το βάλουν εκεί που ξέρουν και θα πάρω termaltake να μάθουν να σέβονται τους πελάτες. Το λογικό θα ήταν να γίνει έλεγχος απο το τοπικό κατάστημα και μετά να προχωρήσουνε σε rma . Για βιοψία θα το πάνε ..? Σπάστικα τώρα ...! Αυτό που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν όλοι οι καθυστερημένοι που πουλάνε υπολογιστές είναι οτι για μερικούς είναι εργαλεία. Πάρε black & decker ή bosch ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο επέστρεψέ το 2 μήνες μετά χαλασμένο στο κατάστημα και άμα δεν έχεις σε τρεις μέρες καινούργιο δεν ξανακάνω gaou. όλοι οι απατεώνες στην έλλαδα μαζευτήκανε...!!!...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.