Προς το περιεχόμενο

Ασυμβατότητα μνήμης/μητρικής και αντικατάστασή της

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να προτείνετε κάποια μνήμη συμβατή με τη motherboard Abit AB9 Pro. Είδα τη λίστα συμβατότητας στο site της κατασκευάστριας αλλά (θέλω να) πιστεύω πως είναι απλώς ενδεικτική...

Η παραγγελία έγινε στο e-shop και αρχικά περιελάμβανε μια motherboard ASUS P5B και 2 modules της Kingston @ 667MHz του 1 GB το καθένα αλλά μετά από την αλλαγή του Mobo με το προαναφερθέν προέκυψε ασυμβατότητα (όπως έμαθα μετά από ΠΟΛΥ κόπο). Συνεπώς έχω ένα πιστωτικό («έξυπνη» εφεύρεση) των 258? και θέλω μ αυτά να πάρω 2GB RAM >= 667MHz από το εν λόγω κατάστημα (αν κι είχα ορκιστεί να μην το ξανακάνω ΠΟΤΕ).

Αυτές είναι συμβατές; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή...

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :)

Aυτό που συμπεραίνω είναι πως λειτουργεί καλά αρκεί να της δόσεις τάση 1.9Volt. Συνεπώς μάλλον είναι οκ επιλογή. Σωστά; Sorry αν δεν έβγαλα σωστά συμπεράσματα αλλά είμαι λίγο βιαστικός μπας και πρλάβω να περάσω από κει απόψε για να ξεκαθαρίσει το πράγμα επιτέλους (μετά από 3 εβδομάδες)....

Δημοσ.

Τα θερμά μου συνχαρητηρια που καταφερες να κάνεις το eshop να κοψει πιστωτικό, για ασυμβατότητα μνήμης. :-D Αυτό είναι το σημαντικό.

Εγω με μια ασυμβατότητα ocz σε asus mobo , δεν τα καταφερα και ας τσακωθηκα με το μισο service. Ευτυχώς Αξιοθηκε η asus να υποστηριξει τις ocz σε ένα Bios update, γιατι ακομα μου φαινεται θα τραβιόμουνα.

Δημοσ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι BiSoNaSs, σιγά μη μου κόβαν για αυτό... Η ιστορία της παραγγελίας είναι τεράστια και είμαι αρκετά σκ@τ@ για να την παραθέσω τώρα. Σε γενικές γραμμές είχα ζητήσει ένα mobo με συγκεκριμένα specs και μου πρότειναν κάποιο που υποτίθεται πως τα πληρούσε (ASUS P5B)... Μέσα στο πακέτο ήταν και 2 Kingston του 1GB η καθεμία. Όταν πήρα το σετ είδα πως τελικά το mobo δεν υποστήριζε raid που ήθελα. Τους το πήγα πίσω και δέχτηκαν να το αλλάξουν. Στο τέλος μου παν πως οι μνήμες δεν ήταν συμβατές με το νεο mobo (Abit AB9 Pro) και για αυτό και το πιστωτικό.

Έχω παραλείψει άπειρες λεπτομέριες αλλά αυτό είναι το point. Σήμερα βραδάκι που πήγα από εκεί και ζήτησα τις Crosair τους ρώτησα αν είναι συμβατές (προφανώς το παλικάρι δεν ήξερε) και τι γίνεται στην περίπτωση που τις πάρω και δε μου κάνουν. Μου απάντησε πως μόλις θα είχα χάσει ~320€ (όχι επί λέξη αλλά αυτό ακριβώς ήταν το νόημα). Btw πριν καμιά 20αριά μέρες τους έσκασα 2500+€ για το pc (τα θελε ο κ(_|_)λος μου).

Βέβαια κι εγώ πιστεύω από τα sites που μου υπέδειξε ο EXSARXEIA_CITY ότι θα κάνουν αλλά ....

Ου μπλέξεις (ξέρεις με ποιους)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...